Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
djtzou
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από djtzou »

Έχασα την τελευταία προκύρηξη για περίπου ένα μήνα γιατί δεν είχα απολυθεί. Δεν νομίζω να γίνει κάτι φέτος είναι και η τελευταία μου χρονιά ας ελπίσουμε σε ένα θαύμα. Μακάρι
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από pame_pali »

djtzou έγραψε:Έχασα την τελευταία προκύρηξη για περίπου ένα μήνα γιατί δεν είχα απολυθεί. Δεν νομίζω να γίνει κάτι φέτος είναι και η τελευταία μου χρονιά ας ελπίσουμε σε ένα θαύμα. Μακάρι

μπορεις να κανεις ενα ταμα...

Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Cobra88 »

Άβαταρ μέλους
loxias pz
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από loxias pz »

Καλησπερα! Εχω μια ερωτηση αλλα επειδη δεν υπαρχει φετος θεμα για βασεις κ μορια για ειδικους φρουρους θα το κανω εδω. Εκτος απο τα λοουερ, ανταβανς πχ στο τοεικ η το προφισιενσυ στο μισιγκαν για παραδειγμα υπαρχει κ καποιο αντιστοιχο πχ σαν το τοεικ σε επιπεδο προφισιενσυ;

Γιατι το το τοεικ αναγνωριζεται μεχρι ανταβανς. Αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο που αναγνωριζεται κανονικα ας μου πει. Εκτος απο το μισιγκαν κ το κειμπριτζ. Ευχαριστω εκ το προτερων.
Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από olympus »

Όσες ερωτήσεις φίλε μού και να χεις τους ειδικούς τούς έχουν λές και έχουν τίποτα σκατά. Θα παρουν τού αγιου... Το ***** το είναι για κάποιους πού μάζεψαν μόρια και τώρα πήραμε το τρίτο το μακρύτερο... Οι συριζεει νομίζουν ότι οι φρουροί μπαίνουν όλοι με βύσμα. Τί να πω. Και το σωματείο τους κάθεται και αγναντεύει αντί να πει κατι για προσλήψεις
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

olympus έγραψε:Όσες ερωτήσεις φίλε μού και να χεις τους ειδικούς τούς έχουν λές και έχουν τίποτα σκατά. Θα παρουν τού αγιου... Το #@^&@! Το είναι για κάποιους πού μάζεψαν μόρια και τώρα πήραμε το τρίτο το μακρύτερο... Οι συριζεει νομίζουν ότι οι φρουροί μπαίνουν όλοι με βύσμα. Τί να πω. Και το σωματείο τους κάθεται και αγναντεύει αντί να πει κατι για προσλήψεις

καθε χρονο λεει το σωματειο αλλα παιρνει αυτο που πηραν οσοι μαζευαν μορια

Άβαταρ μέλους
olympus
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από olympus »

Τίποτα ο σύριζα φοβαται μην πάθει τίποτα το κόμμα αν δεν πάρει χωρίς παννεληνιες. Έλεος
Άβαταρ μέλους
Thalassas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Thalassas »

Εγω πιστευω πως ολα ειναι θεμα διαθεσης του καθε υπουργου, ο συριζα ηταν απο την αρχη καπως με την αστυνομια οχι οτι οι προηγουμενοι ηταν καλητεροι αλλα ηθελα να ξερα οι αλλοι ολοι μεσω ασεπ δεν μπαινουν σε διαφορους διαγωνισμους , τι ψαχνουμε ομως... περασαν τα χρονια και περιμενουμε το τιποτα. Μας δουλευουν ολοι φτιαχτα ειναι ολα... απλα δεν παυεις και να ελπιζεις αν και σιντομα τους βλεπω και αυτους να φευγουν απτη κουταλα... καλη ανασταση σε ολους πιστη στο θεο και προσευχη και το κεφαλι ψηλα.
VickyP
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από VickyP »

loxias pz έγραψε: Καλησπερα! Εχω μια ερωτηση αλλα επειδη δεν υπαρχει φετος θεμα για βασεις κ μορια για ειδικους φρουρους θα το κανω εδω. Εκτος απο τα λοουερ, ανταβανς πχ στο τοεικ η το προφισιενσυ στο μισιγκαν για παραδειγμα υπαρχει κ καποιο αντιστοιχο πχ σαν το τοεικ σε επιπεδο προφισιενσυ; Γιατι το το τοεικ αναγνωριζεται μεχρι ανταβανς. Αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο που αναγνωριζεται κανονικα ας μου πει. Εκτος απο το μισιγκαν κ το κειμπριτζ. Ευχαριστω εκ το προτερων.
Όχι φίλε μου δεν υπάρχει κάποιο που να σου δίνει τα μόρια του proficiency πάρα μόνο το ίδιο το proficiency. Όλα τα άλλα (toeic κλπ) όντως όπως είπες δίνουν 200 μόρια, του επιπέδου δηλαδή advance.
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Thalassas έγραψε:Εγω πιστευω πως ολα ειναι θεμα διαθεσης του καθε υπουργου, ο συριζα ηταν απο την αρχη καπως με την αστυνομια οχι οτι οι προηγουμενοι ηταν καλητεροι αλλα ηθελα να ξερα οι αλλοι ολοι μεσω ασεπ δεν μπαινουν σε διαφορους διαγωνισμους, τι ψαχνουμε ομως... Περασαν τα χρονια και περιμενουμε το τιποτα. Μας δουλευουν ολοι φτιαχτα ειναι ολα... Απλα δεν παυεις και να ελπιζεις αν και σιντομα τους βλεπω και αυτους να φευγουν απτη κουταλα... Καλη ανασταση σε ολους πιστη στο θεο και προσευχη και το κεφαλι ψηλα.

αν ηταν ετσι φιλε οποιος προσευχοταν να πετυχαινε θα το καναν ολοι. Ναι μεν μας δινει δυναμη και ισως να περναμε εμποδια αλλα δε νομιζω να γινεται κατι παραπανω...

και μην περιμενει κανεις σας τζαμπα. Προχωρατε τη ζωη σας βαλετε νεους στοχους. Θα πατε 40 μια μερα και θα λετε 20-28 εχασα τα καλυτερα μου χρονια...

Άβαταρ μέλους
ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΛΟΚ-ΜΑΛ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΛΟΚ-ΜΑΛ »

Προκήρυξη για Ε. Δ. Για το 2015 μπααααααααααα άκυρο.

Άβαταρ μέλους
Gianniskara
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από Gianniskara »

Πως μπορεί κάποιος να γίνει Ε. Φ τι θα πρέπει να διαθέτει και αν γίνει κάποια προκήρυξη με βάση ποια κριτήρια επιλέγετε ένα άτομο?;
faber

Δημοσίευση από faber »

Gianniskara έγραψε:Πως μπορεί κάποιος να γίνει Ε. Φ τι θα πρέπει να διαθέτει και αν γίνει κάποια προκήρυξη με βάση ποια κριτήρια επιλέγετε ένα άτομο;

αδελφέ ασε μας στον πόνο μας και εσύ... Γκουγκλαρε και θα βρεις τα παντα!
john323

Δημοσίευση από john323 »

http://policenet.gr/article/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%89%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD
pame_pali
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

john323 έγραψε:http://policenet.gr/article/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%89%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD

ποσο εγκυρο αραγε μπορει να ειναι; Ναι μεν γραφει οτι εκρεμμει απο το 2014 τον Γεναρη αλλα... Ειναι αλλα 600 ατομα επιπλεον ομως... Εδω δεν εχει ξεκαθαρισει για τους σοφρωνιστικους ακομα το πεδιο...

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες