Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Έχασα την τελευταία προκύρηξη για περίπου ένα μήνα γιατί δεν είχα απολυθεί. Δεν νομίζω να γίνει κάτι φέτος είναι και η τελευταία μου χρονιά ας ελπίσουμε σε ένα θαύμα. Μακάρι
djtzou έγραψε:Έχασα την τελευταία προκύρηξη για περίπου ένα μήνα γιατί δεν είχα απολυθεί. Δεν νομίζω να γίνει κάτι φέτος είναι και η τελευταία μου χρονιά ας ελπίσουμε σε ένα θαύμα. Μακάρι
μπορεις να κανεις ενα ταμα...
Καλησπερα! Εχω μια ερωτηση αλλα επειδη δεν υπαρχει φετος θεμα για βασεις κ μορια για ειδικους φρουρους θα το κανω εδω. Εκτος απο τα λοουερ, ανταβανς πχ στο τοεικ η το προφισιενσυ στο μισιγκαν για παραδειγμα υπαρχει κ καποιο αντιστοιχο πχ σαν το τοεικ σε επιπεδο προφισιενσυ;
Γιατι το το τοεικ αναγνωριζεται μεχρι ανταβανς. Αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο που αναγνωριζεται κανονικα ας μου πει. Εκτος απο το μισιγκαν κ το κειμπριτζ. Ευχαριστω εκ το προτερων.
Γιατι το το τοεικ αναγνωριζεται μεχρι ανταβανς. Αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο που αναγνωριζεται κανονικα ας μου πει. Εκτος απο το μισιγκαν κ το κειμπριτζ. Ευχαριστω εκ το προτερων.
Όσες ερωτήσεις φίλε μού και να χεις τους ειδικούς τούς έχουν λές και έχουν τίποτα σκατά. Θα παρουν τού αγιου... Το ***** το είναι για κάποιους πού μάζεψαν μόρια και τώρα πήραμε το τρίτο το μακρύτερο... Οι συριζεει νομίζουν ότι οι φρουροί μπαίνουν όλοι με βύσμα. Τί να πω. Και το σωματείο τους κάθεται και αγναντεύει αντί να πει κατι για προσλήψεις
olympus έγραψε:Όσες ερωτήσεις φίλε μού και να χεις τους ειδικούς τούς έχουν λές και έχουν τίποτα σκατά. Θα παρουν τού αγιου... Το #@^&@! Το είναι για κάποιους πού μάζεψαν μόρια και τώρα πήραμε το τρίτο το μακρύτερο... Οι συριζεει νομίζουν ότι οι φρουροί μπαίνουν όλοι με βύσμα. Τί να πω. Και το σωματείο τους κάθεται και αγναντεύει αντί να πει κατι για προσλήψεις
καθε χρονο λεει το σωματειο αλλα παιρνει αυτο που πηραν οσοι μαζευαν μορια
Τίποτα ο σύριζα φοβαται μην πάθει τίποτα το κόμμα αν δεν πάρει χωρίς παννεληνιες. Έλεος
Εγω πιστευω πως ολα ειναι θεμα διαθεσης του καθε υπουργου, ο συριζα ηταν απο την αρχη καπως με την αστυνομια οχι οτι οι προηγουμενοι ηταν καλητεροι αλλα ηθελα να ξερα οι αλλοι ολοι μεσω ασεπ δεν μπαινουν σε διαφορους διαγωνισμους , τι ψαχνουμε ομως... περασαν τα χρονια και περιμενουμε το τιποτα. Μας δουλευουν ολοι φτιαχτα ειναι ολα... απλα δεν παυεις και να ελπιζεις αν και σιντομα τους βλεπω και αυτους να φευγουν απτη κουταλα... καλη ανασταση σε ολους πιστη στο θεο και προσευχη και το κεφαλι ψηλα.
Όχι φίλε μου δεν υπάρχει κάποιο που να σου δίνει τα μόρια του proficiency πάρα μόνο το ίδιο το proficiency. Όλα τα άλλα (toeic κλπ) όντως όπως είπες δίνουν 200 μόρια, του επιπέδου δηλαδή advance.loxias pz έγραψε: Καλησπερα! Εχω μια ερωτηση αλλα επειδη δεν υπαρχει φετος θεμα για βασεις κ μορια για ειδικους φρουρους θα το κανω εδω. Εκτος απο τα λοουερ, ανταβανς πχ στο τοεικ η το προφισιενσυ στο μισιγκαν για παραδειγμα υπαρχει κ καποιο αντιστοιχο πχ σαν το τοεικ σε επιπεδο προφισιενσυ; Γιατι το το τοεικ αναγνωριζεται μεχρι ανταβανς. Αν γνωριζει καποιος αν υπαρχει καποιο που αναγνωριζεται κανονικα ας μου πει. Εκτος απο το μισιγκαν κ το κειμπριτζ. Ευχαριστω εκ το προτερων.
Thalassas έγραψε:Εγω πιστευω πως ολα ειναι θεμα διαθεσης του καθε υπουργου, ο συριζα ηταν απο την αρχη καπως με την αστυνομια οχι οτι οι προηγουμενοι ηταν καλητεροι αλλα ηθελα να ξερα οι αλλοι ολοι μεσω ασεπ δεν μπαινουν σε διαφορους διαγωνισμους, τι ψαχνουμε ομως... Περασαν τα χρονια και περιμενουμε το τιποτα. Μας δουλευουν ολοι φτιαχτα ειναι ολα... Απλα δεν παυεις και να ελπιζεις αν και σιντομα τους βλεπω και αυτους να φευγουν απτη κουταλα... Καλη ανασταση σε ολους πιστη στο θεο και προσευχη και το κεφαλι ψηλα.
αν ηταν ετσι φιλε οποιος προσευχοταν να πετυχαινε θα το καναν ολοι. Ναι μεν μας δινει δυναμη και ισως να περναμε εμποδια αλλα δε νομιζω να γινεται κατι παραπανω...
και μην περιμενει κανεις σας τζαμπα. Προχωρατε τη ζωη σας βαλετε νεους στοχους. Θα πατε 40 μια μερα και θα λετε 20-28 εχασα τα καλυτερα μου χρονια...
- ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΛΟΚ-ΜΑΛ
- Στρατιώτης
Προκήρυξη για Ε. Δ. Για το 2015 μπααααααααααα άκυρο.
- Gianniskara
- Πολίτης
Πως μπορεί κάποιος να γίνει Ε. Φ τι θα πρέπει να διαθέτει και αν γίνει κάποια προκήρυξη με βάση ποια κριτήρια επιλέγετε ένα άτομο?;
-
Gianniskara έγραψε:Πως μπορεί κάποιος να γίνει Ε. Φ τι θα πρέπει να διαθέτει και αν γίνει κάποια προκήρυξη με βάση ποια κριτήρια επιλέγετε ένα άτομο;
αδελφέ ασε μας στον πόνο μας και εσύ... Γκουγκλαρε και θα βρεις τα παντα!
-
- Posts in topic: 7
http://policenet.gr/article/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%89%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD
john323 έγραψε:http://policenet.gr/article/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%89%CF%86%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%86%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD
ποσο εγκυρο αραγε μπορει να ειναι; Ναι μεν γραφει οτι εκρεμμει απο το 2014 τον Γεναρη αλλα... Ειναι αλλα 600 ατομα επιπλεον ομως... Εδω δεν εχει ξεκαθαρισει για τους σοφρωνιστικους ακομα το πεδιο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες