Greek_Army έγραψε:Φίλε εγώ απλά έγραψα αυτά που διάβασα από την προκήρυξη ε.- Κατηγορία Ε΄: 1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου Β΄ κύκλου Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ. Ε. Ε.) ειδικότητας ηλεκτρονικών αυτοκινήτων
άρα η διατύπωση είναι λανθασμένη
Ας μας απαντησει το παιδι τι λεει το πτυχιο που εχει στα χερια του, λεει Ηλεκτρονικος αυτοκινητων η ηλεκτρολογος αυτοκινητων; Εγω ειπα οτι εχουν κανει λαθος αυτοι που εχουν συνταξει την προκυρηξη, επειδη απ οσο ξερω οταν πηγαινα εγω τεε ειδικοτητα ηλεκτρονικου αυτοκινητων δεν υπηρχε 2000 με 2001. Αν εχει αλλαξει αυτο και τον ηλεκτρολογο αυτοκινητων τον εχουν μετονομασει σε ηλεκτρονικο αυτοκινητων, τοτε παω πασο και ζητω συγνωμη. Γιαυτο λεω οτι εχουν κανει λαθος αυτοι που εγραψαν την προκυρηξη, αλλα ας μας πει το παιδι τι λεει το πτυχιο του... Ηλεκτρολογος αυτοκινητων η ηλεκτρονικος αυτοκινητων...
Greek_Army έγραψε:Φίλε εγώ απλά έγραψα αυτά που διάβασα από την προκήρυξη ε.- Κατηγορία Ε΄: 1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου Β΄ κύκλου Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ. Ε. Ε.) ειδικότητας ηλεκτρονικών αυτοκινήτων
άρα η διατύπωση είναι λανθασμένη
φιλε greek army διαβασε παλι προσεχτικα αυτα που γραφεις για την μοριοδοτηση των ναυτικων σχολων και των ναυτικων λυκειων και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις πως αυτο δεν γινεται!
στην προκήρυξη αυτό ακριβώς διάβασα... Γράφει για κατόχους απολυτηρίου η για πτυχιούχους ΑΕΝ
Οι κάτοχοι ισότιμων τίτλων σπουδών σχολικών μονάδων της αλλοδαπής, οφείλουν να συνυποβάλλουν βεβαίωση ισοτιμίας από την αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με αντιστοιχία βαθμολογίας ή Επαγγελματικής Ναυτικής Σχολής του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας ή πτυχίο Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας
προφανώς οι αρμόδιοι το θεωρούν δίκαιο για δικούς τους λόγους...
φιλε greek army διαβασε παλι προσεχτικα αυτα που γραφεις για την μοριοδοτηση των ναυτικων σχολων και των ναυτικων λυκειων και ειμαι σιγουρος οτι θα καταλαβεις πως αυτο δεν γινεται!
Συναδελφε στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα. Ειναι αδικο αλλα τι να κανουμε; Και εγω μες τους 20 ειμαι αλλα ο νομοθετης που βγαζει τις προκηρυξεις δεν ξερει τι του γινετε. Στο ελλαδισταν γινετε να βγαλεις ακρη; Διαβασα αυτο εδω σημερα: http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.com/2012/02/500.html
Aραγε για 585 ευρω αξιζει ολη αυτη η ταλαιπωρια και το αγχος και εκτος αυτου στην πυροσβεστικη να μου εξισωσουν το πτυχιο με του ναυτικου λυκειου, απο τη στιγμη που με εχουν κανει ηδη δεκτο για μεταπτυχιακο σε κρατος της ΕΕ; Ακρη δεν βγαζεις... Αλλα προσωπικα για μενα το ελληνικο κρατος ειναι το μεγαλυτερο ***** των βαλκανιων.
Δεν εχω αντιρρηση απο την στιγμη που δεν θα μας παρουν ως Β και Α μηχανικους στα πλωτα καλα κανουν και μας εξισωνουν με τα ναυτικα λυκεια (στην ουσια μονο ναυτικα λυκεια χρειαζονταν) αλλα η μοριοδοτηση να γινει σωστα και με τα ιδια σταθμα!
αν δεν ημουν στην εικοσαδα και ημουν απο τους πρωτους επιλαχοντες θα εκανα ενσταση παντως, τα παιδια εννοειται οτι δεν φταινε σε τιποτα.
Παιδια συγνωμη αλλα η προκυρηξη εγραφε 15 ατομα ηλεκτρονικους! δικαιολογητικα οποιοδοιποτε πτυχιο ηλεκτρονικου τομεα! δεν υπαρχει ειδικοτητα ηλεκτρονικος αυτοκ. περιμενα και μια ωρα οταν εκανα την αιτηση για διευκρινιση απο τα κεντρικα οπου κ την δεχτηκαν. τα 15 ατομα ειναι για τηλεφωνητες, ασυρματα κτλ. ειναι ξεχωριστα με τα αμαξωματα που ζηταει
sakk έγραψε:Δεν εχω αντιρρηση απο την στιγμη που δεν θα μας παρουν ως Β και Α μηχανικους στα πλωτα καλα κανουν και μας εξισωνουν με τα ναυτικα λυκεια (στην ουσια μονο ναυτικα λυκεια χρειαζονταν) αλλα η μοριοδοτηση να γινει σωστα και με τα ιδια σταθμα!
αν δεν ημουν στην εικοσαδα και ημουν απο τους πρωτους επιλαχοντες θα εκανα ενσταση παντως, τα παιδια εννοειται οτι δεν φταινε σε τιποτα.
Και να κανεις καποιος εστανση δεν θα δικαιωθει... Η προκ το γραφει ξεκαθαρα... Αααααααα και κατι ακομα... Πυροσβεστης θα εισαι οχι αξιωματικος (οπως τα λες και εσυ) ... Γι αυτο και σου εξισωνουν το πτυχιο σου με του ναυτικου λυκειου... Εαν το ψαξεις οι ειδικοτητες στα πυροσβεστικα πλοιαρια δεν εχουν καμια σχεση με αυτα που ηξερες... Και το κυριοτερο... Λογω Της οικονομκης κρισης ηδη εκλεισαν καποιο λιμενικοι πυροσβεστικοι σταθμοι... Και η αρχη εγινε στην καβαλα... Δεν χρειαζονται τα πυροσβεστικα πλοιαρια για την ελλαδα... Την δουλεια αυτην μπορουν να τη κανουν και τα ρυμουλκα με την ενσωματωση μιας fire pump+κανονακι... Μερικα εχουν ηδη...
Παιδιά καλη μέρα διάβασε λίγο τ ΦΕΚ λέει ότι όσοι είναι απο αεν έχουν προτεραιότητα τλπ και μέσα είμαι και τέταρτος και δεν σκαω που δεν είμαι πρώτος αλλα αν είναι έτσι αδικούνται κάποιες σειρές μας τλπ καλη τύχη και καλό κουράγιο στ αγωνίσματα