Αθλητικές Δοκιμασίες Ειδικών Φρουρών (2011)
Επειδη ημουν αθλητης στιβου. Ειχα να τρεξω καιρο το 1000 σε 4.20 πρωτη μερα δεν το περιμενα... Εγω ελεγα 3 30 οπως το εκανα παλια. Αλλα ειδατε ειναι θεμα προπονησης σημερα ξανατρεξα 4 λεπτα. Αυριο παλι θα Κατεβαινει οσο παει. Το σκεφτομαι εαν φορεσω τα παπουτσια στιβου γιατι στον δρομο που τρεχω τωρα γιατι στην ασφαλτο κανεις καλυτερη γυμναστικη δεν γινεται να τρεχεις με καρφια. Ενα χιλιαρι την ημερα. Και4-5 γυρους χαλαρο ρυθμο αποθεραπεια στο γηπεδο. Ξερετε εαν τρεξουμε σε γρασιδι η ταπιτα; Μεγαλη διαφορα. Μηκος; 3.60; Ειπαμε...6 δημοτικου 3.60. Ενα καλο αλμα και μη πατησεις γραμμη. Θα σας πουνε αυτη που δεν εχουν ξαναπηδηκει σιγουρα απο που να πηδηξεται. Υψος δεν εχω κανει ποτε αλλα 1.05. Αλλα φανταζομαι να ειναι ευκολο. Σφαιρα ανετα.100 αρι τα δυνατα μας 16 ειναι πολυ. Αλλα ολα θελουν προπονηση παιδια μην υποτιματε. Τπτ. Καλη επυτιχια στουσ καλυτερους!
Στο Ο. Α. Κ. Α ξερει κανεις ποσο ειναι ο γυρος; Εκει δεν θα δωσουμε τα αθληματα?
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
Είναι προβλεπόμενο Σωτήρη...400 μέτρα Ο γύρος... Άρα κανονικά 2,5 το χιλιάρι.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Σιγά μην πάμε στο Μπερναμπέου... Το πιο πιθανόν είναι σε κάτι σχολές της ΕΛ. ΑΣ επί της Μεσογείου ή στο πάρκο του Άλπσος Στρατού στην ΚατεχάκηΣωτηρης έγραψε: Στο Ο. Α. Κ. Α ξερει κανεις ποσο ειναι ο γυρος; Εκει δεν θα δωσουμε τα αθληματα;
Καραϊσκάκης έγραψε:Σιγά μην πάμε στο Μπερναμπέου... Το πιο πιθανόν είναι σε κάτι σχολές της ΕΛ. ΑΣ επί της Μεσογείου ή στο πάρκο του Άλπσος Στρατού στην ΚατεχάκηΣωτηρης έγραψε: Στο Ο. Α. Κ. Α ξερει κανεις ποσο ειναι ο γυρος; Εκει δεν θα δωσουμε τα αθληματα;
xaxaxaxa... Μάλλον σε παρα-στάδιο θα πάμε παιδιά, δεν νομίζω να είναι το OAKA και εγώ...
- Kostas17
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Στο λιμενικο τα 3,60 τα μετρουσαν απο το τελος της βαλβιδας. Δεν γινετε να τα μετρησεις αλλιως... Η βαλβιδα ειναι αρκετα πισω απο το χωμα, πανω απο μετρο
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Σε κανα βοηθητικο του οακα θα παμεΞερει κανεις το αλμα εις υψος πως θα εκτελεστει; Θελει αυτα τα ακροβατικα που βλεπουμε σ αγωνες στιβου;
Και το αλμα εις μηκος απο που θα γινει η καταμετρηση απο την βαλβιδα η απο την αρχη του σκαματος;
Πρεπει να βουμε ατομα απο περυσι για να μας ενημερωσουν
Και το αλμα εις μηκος απο που θα γινει η καταμετρηση απο την βαλβιδα η απο την αρχη του σκαματος;
Πρεπει να βουμε ατομα απο περυσι για να μας ενημερωσουν
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Το παρακατω ισως να βοηθησειΕιναι το περσυνο προγραμμα και αναφερει για βοηθητικο γηπεδο για τις αθλητικες δοκιμασιες
http://astynomia.gr/images/stories/2010/19112010%20programma%20eksetasewn.pdf
Lazaros1985 έγραψε:Το παρακατω ισως να βοηθησειΕιναι το περσυνο προγραμμα και αναφερει για βοηθητικο γηπεδο για τις αθλητικες δοκιμασιες
Μιλάει για το βοηθητικό γήπεδο, εκεί πιστεύω να γίνουν και φέτος... Ξέρουμε πληροφορίες για αυτό το γήπεδο;(To 1000άρι πόσο είναι;)
Χωρις μεγαλη βεβαιοτητα, νομιζω οτι δεν ειναι 400...350 ισως...
-
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω πως η δυσκολότερη δοκιμασία είναι το άλμα, άμα δεν έχεις προετοιμαστεί στο άλμα τότε σκούρα τα πράγματα. Υπολογίστε πως εκείνη την ώρα θα είμαστε επιφορτισμένοι με άγχος και κούραση απ'τα προηγούμενα, και το λαρύγγι μας ίσα-ίσα θα κατεβάζει σάλιο.
Παιδιά υπάρχει κανένας από θεσσαλονικιό οποιος πεζή να ψάχνει παρέα να πηγαίνουμε για προπόνησης στο καυτατζόγλειο Διότι μονος μου ψιλό βαριέμαι τις περισσότερες φορες
Καλημερα αδερφε... Απο θεσσαλονικη ειμαι και ελεγα σημερα να παω για μια προπονηση στο καυταντογλειο που δεν εχω παει ποτε... Θα ειμαι εκει κατα τις 6 αν σε βολευει... Αν ξερεισ να μου πεις κιολας που παρκαιρνεις για να πας στο γηπεδο...
Αν θες γίνε μέλος ώστε να ανταλλάξεις με προσωπικό μήνυμα τον αριθμό σου
Greek_Army
Greek_Army
-
Γιατί δεν πάτε στην τούμπα;[;) ]

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες