ΣΣΕ: Σταδιοδρομία μετά τη Σχολή
Δεν υπάρχει ιστοσελίδα. Προσπάθησε να βρείς άρθρο για το Σχολείο Δυτών Μάχης σε περιοδικό για Ειδικές Δυνάμεις (Δούρειος Ίππος, Καταδρομή και Ασφάλεια κλπ).
- Furious
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
- Επικοινωνία:
Καλημερα/Καλησπερα,
Εχω μπει στην ιστοσελιδα της Στρατιωτικης Σχολης Ευελπιδων και εχω δει πως θα ειναι μια κανονικη σου μερα οταν θα φυτεις σε εκεινη την σχολη. Ομως δεν εχω βρει πουθενα πως θα ειναι η εργασια σου οταν θα τελειωσεις την σχολη.
Θα εισαι σε καποια μοναδα που θα την δοιηκει καποιος (δηλαδη θα κανεις ασκησεις και αλλα τετοια) ; Θα δοιηκεις εσυ ο ιδιος καποια μοναδα; Η θα εισαι σε καποιο γραφειο ως ανωτερος δινοντας εντολες; Επισης καθε ποσο θα παιρνεις μεταθεση;
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για τα τυχον ορθογραφικα.
Εχω μπει στην ιστοσελιδα της Στρατιωτικης Σχολης Ευελπιδων και εχω δει πως θα ειναι μια κανονικη σου μερα οταν θα φυτεις σε εκεινη την σχολη. Ομως δεν εχω βρει πουθενα πως θα ειναι η εργασια σου οταν θα τελειωσεις την σχολη.
Θα εισαι σε καποια μοναδα που θα την δοιηκει καποιος (δηλαδη θα κανεις ασκησεις και αλλα τετοια) ; Θα δοιηκεις εσυ ο ιδιος καποια μοναδα; Η θα εισαι σε καποιο γραφειο ως ανωτερος δινοντας εντολες; Επισης καθε ποσο θα παιρνεις μεταθεση;
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγνωμη για τα τυχον ορθογραφικα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Διάβασες προηγούμενα μηνύματα και δεν βρήκες απάντηση;
- Furious
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Ναι. Θα ηθελα να απαντηθω στα συγκεκριμενα εαν σας ειναι ευκολο.
Θα δουλέψεις στην αρχή σε κάποιο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων. Μετά θα μετατεθείς σε κάποια μονάδα. Οι αρμοδιότητές σου στη μονάδα είναι ανάλογες του βαθμού σου και ανάλογα τις υπηρεσίες που βγαίνουν. Σε ασκήσεις θα συμμετάσχεις, όποτε προγραμματίζονται (όχι συχνά).
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Αλέξης έγραψε: Θα δουλέψεις στην αρχή σε κάποιο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσύλλεκτων.
έχει σταματησει αυτό.
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Ναι; Δε το γνώριζα. Στη σμυ έτσι γίνεται πάντως, μέχρι πρότινος τουλάχιστον
- Furious
- Στρατιώτης
- Επικοινωνία:
Δηλαδη μια κανονικη μερα αφου τελειωσω την σχολη θα ειναι να ξυπναω, να παρουσιαζομαστε, να κανουμε εκπαιδευση η να εκπαιδευουμε και τετοια;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Μετα την ΣΣΕ πανε σε σχολειο οπλου η σωματος που κραταει περιπου ενα χρονο... Και ειδικα τα σχολεια μηχανικου και διαβιβασεων ειναι δυσκολα και απαιτουν διαβασμα (πολυ διαβασμα)
Γειά σας! Σκέφτομαι να μπω ευελπίδων και θέλω να κάνω μια ερώτηση... Τι κανει ένας ευέλπις από το πρωί ως το βράδυ μετά την αποφοίτηση; Συνεχίζει Στρατιωτική και ακαδημαική εκπαίδευση; Γιατί από ότι είδα πάλι έχει άδεια εξόδου μονο παρασκευοσαββατοκυριακο υ. Γ. Έψαξα το φόρουμ μήπως έχει απαντηθεί και δεν το βρήκα
-
- Στρατηγός
Τι εννοείς τι κάνει; Μετά την αποφοίτηση σου από την ΣΣΕ ως Ανθυπολοχαγός παίρνεις μετάθεση στην Σχολή Αξιωματικών του όπλου η του σώματος σου για την βασική εκπαίδευση
για περισσότερες πληροφορίες διάβασε προηγούμενα μηνύματα
για περισσότερες πληροφορίες διάβασε προηγούμενα μηνύματα
Οσο αυξανονται τα χρονια υπηρεσιας και ανεβαινει ο βαθμος θα υπαρξη και αντιστοιχη αυξηση μισθου;
π. Χ θα το παιρνω τον ιδιο μισθο απο τα 25-26 μεχρι να βγω στη συνταξη ή θα αυξανεται σταδιακα;
π. Χ θα το παιρνω τον ιδιο μισθο απο τα 25-26 μεχρι να βγω στη συνταξη ή θα αυξανεται σταδιακα;
Μπεμπη ψαξε και λιγο το φορουμ, για τον μισθο υπαρχει ξεχωριστο θεμα.
-
- Α/ΓΕΑ
Αυξάνεται γιατι παράλληλα αυξάνεται ο βασικός μισθος σου και τα επιδόματα που θα παίρνεις. Ως ανθυπολοχαγός θα παίρνεις βασικό 899 ευρώ ενω ως αντιστράτηγος 1479
Τελειώνοντας την Ευελπίδων-σωματα ποιά ειναι η συνέχεια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης