Μειωμένη θητεία - Τρίτεκνοι

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Greek_Army »

Αν τα ετεροθαλή αδέρφια σου δεν είναι αγόρια δικαίουσα μειωμένη θητεία σαν μοναχογιός αλλίως όχι
rezor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από rezor »

Αγόρια είναι. Κι εγώ νόμοζα ότι δικαιούμαι μειωμένη θητεία και όταν πήγα να δηλώσω σαν εθελοντής είπα ότι έχω λόγο για να κάνω 8μηνο. Με είπαν ότι όταν μπω στον στρατό και πάρω άδεια θα πάω τα χαρτιά στην στρατολογία... ! Τώρα τι να κάνω. Να παω κανονικά να μπω και απλά δεν θα πάω να κάνω τα χαρτιά στην Στρατολογία;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

rezor έγραψε:Αγόρια είναι. Κι εγώ νόμοζα ότι δικαιούμαι μειωμένη θητεία και όταν πήγα να δηλώσω σαν εθελοντής είπα ότι έχω λόγο για να κάνω 8μηνο. Με είπαν ότι όταν μπω στον στρατό και πάρω άδεια θα πάω τα χαρτιά στην στρατολογία... ! Τώρα τι να κάνω. Να παω κανονικά να μπω και απλά δεν θα πάω να κάνω τα χαρτιά στην Στρατολογία;

Aκριβώς
rezor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από rezor »

Ευχαριστώ. Ναι όμως εγώ με τα ετεροθαλή αδέρφια μου έχουμε κοινό πατέρα και διαφορετικές μάνες. Τα ετεροθαλή αδέρφια μου είναι μεγαλύτερα από την μάνα μου... Τα ετεροθαλή αδέρφια μου είναι 45 και η μητέρα μου 41. Τ ετεροθαλή αδέρφια μου δεν μένουν μαζί μας και όπως προείπα τους βλέπουμε σπάνια και εγώ είμαι ο μόνος άντρας στο σπίτι. Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αδέλφια θεωρούνται όσα προέρχονται από τους ίδιους γονείς ή από κοινό πατέρα ή μητέρα
rezor
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από rezor »

Ευχαριστώ πολύ.
george

Δημοσίευση από george »

Γεια σας παιδεια σκεφτομαι να διακοψω την αναβολη μου λογω σπουδων του χρονου το καλοκαιρι. Ειμαι ο μεγαλυτερος γιος της οικογενειας και εχω 2 μικροτερες αδελφες. Τι θητεια κανω σε στρατο ξηρας, αεροπορια, ναυτικο;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

george έγραψε:Γεια σας παιδεια σκεφτομαι να διακοψω την αναβολη μου λογω σπουδων του χρονου το καλοκαιρι. Ειμαι ο μεγαλυτερος γιος της οικογενειας και εχω 2 μικροτερες αδελφες. Τι θητεια κανω σε στρατο ξηρας, αεροπορια, ναυτικο;

Διάβασε το άρθρο
UWCF
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από UWCF »

Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο μειωμένη θητεία δικαιούμαι.
Είμαι ο μόνος γιος από τρία αδέλφια, οι γονείς μου είναι και οι δύο συνταξιοδοτημένοι και ενώ είχαν προηγούμενους γάμους δεν υπήρξε γάμος μεταξύ τους. Επίσης πιθανώς ο πατέρας μου να έχει συμπληρώσει το 70ο έτος της ηλικίας του μέχρι να παρουσιαστώ.
Υπάρχει περίπτωση να δικαιούμαι εξάμηνη θητεία με αυτά τα δικαιολογητικά; Κοίταξα το link του Greek_Army αλλά νομίζω ότι έκτοτε η θητεία μειώθηκε χωρίς να ενημερωθεί το συγκεκριμένο έγγραφο, καθώς πχ και στην περίπτωση των αντιρρησιών συνείδησης στο έντυπο του stratologia.gr η εννιάμηνη θητεία αναγράφεται ως "μειωμένη" ενώ αναγράφεται και "κανονική" θητεία που υποννοείται μεγαλύτερη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.:)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

UWCF έγραψε:Καλησπέρα, θα ήθελα να ρωτήσω κατά πόσο μειωμένη θητεία δικαιούμαι.
Είμαι ο μόνος γιος από τρία αδέλφια, οι γονείς μου είναι και οι δύο συνταξιοδοτημένοι και ενώ είχαν προηγούμενους γάμους δεν υπήρξε γάμος μεταξύ τους. Επίσης πιθανώς ο πατέρας μου να έχει συμπληρώσει το 70ο έτος της ηλικίας του μέχρι να παρουσιαστώ.
Υπάρχει περίπτωση να δικαιούμαι εξάμηνη θητεία με αυτά τα δικαιολογητικά; Κοίταξα το link του Greek_Army αλλά νομίζω ότι έκτοτε η θητεία μειώθηκε χωρίς να ενημερωθεί το συγκεκριμένο έγγραφο, καθώς πχ και στην περίπτωση των αντιρρησιών συνείδησης στο έντυπο του stratologia.gr η εννιάμηνη θητεία αναγράφεται ως "μειωμένη" ενώ αναγράφεται και "κανονική" θητεία που υποννοείται μεγαλύτερη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια.:)

Καλησπέρα φίλε το άρθρο είναι ενημερωμένο όπως μπορείς να παρατηρήσεις και μόνος σου γιατί μιλάμε για 3μηνη,6μηνη και 8μηνη Εικόνα

Φυσικά μπορείς να δεις και το άρθρο από το γενικό επιτελείο στρατού
UWCF
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από UWCF »

Α με συγχωρείτε πολύ, θα'πρεπε να το είχα προσέξει...
Κατά πάσα πιθανότητα δηλαδή φαίνεται ότι δικαιούμαι οκτάμηνη θητεία, ευχαριστώ πολύ για τα links και τη βοήθεια :)
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

UWCF έγραψε:Α με συγχωρείτε πολύ, θα'πρεπε να το είχα προσέξει...
Κατά πάσα πιθανότητα δηλαδή φαίνεται ότι δικαιούμαι οκτάμηνη θητεία, ευχαριστώ πολύ για τα links και τη βοήθεια :)

Τίποτα φίλε Εικόνα
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

Παιδια καλησπερα... ακουστηκε οτι ψηφιστικε ο νομος για 12 μηνες θητεια... ειμαι 3τεκνος κ θα φυγω 30/8 στρατο... ξερει κανεις μηπως ποσο θα ειναι για 3τεκνους η θητεια;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από yandr »

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο
κωστας

Δημοσίευση από κωστας »

Ειμαι τριτεκνος τι πιστοποιητικα χρειαζoνται να καταθεσω; Που; Και ποτε; Ευχαριστω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες