τι ξιφολόγχη θα χουμε; Δεν το ήξερα αυτό; Και σε τι χρησιμεύει και καλα;KAITH έγραψε:Εχω την εντυπωση οτι ο νυχοκοπτης απογορευεται γιατι εχει επανω ενα μικρο λαμακι που υποτιθεται οτι ειναι λιμα, και επειδη ειναι μυτερο απογορευεται ολος ο νυχοκοπτης. Εγω εχω βρει χωρις τετοιο μυτερο λιμακι. Οσο για τις λιμες των γυναικων παρτε τις χαρτινες ή τις πλαστικες που εχουν στρογγυλες ακρες. Μ'αυτες δεν υπαρχει προβλημα. Βασικα ειναι βλακεια το ολο θεμα απο την στιγμη που μεσα ολοι θα εχουν απο μια ξιφολογχη για το οπλο...
Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2010);
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 60
Για να κόβεις τα νύχια σου...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: ανεργη
- Επικοινωνία:
ΓΜΑΚ έγραψε:Για να κόβεις τα νύχια σου...

διαλεξε μια δουλεια που σ'αρεσει και δε θα χρειαστει να δουλεψεις ουτε μια μερα στη ζωη σου.. (κομφουκιος)
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Υπαρχουν σακοι με τα απαρετητα που χρειαζεται ο φανταρος οταν μπει... εχει τα παντα μεσα... μπλουζες, καλτσες, τα παντα... οτι ειναι απαρετητο φυσικα...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Κανατε θεμα τον νυχοκοπτη... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλησπέρα παίδες, άκουσα σήμερα από κατάστημα με σχετικά στρατιωτικά είδη που πήγα να αγοράσω σάκο ότι αιδώ και μια δυο σειρές πριν, κατά της μεταθέσεις στις μονάδες υποχρεώνουν ο σάκος που θα πάρεις να είναι παραλλαγή, αυτό ισχύ, ξέρει κανείς . μην πάρουμε μαύρο και μετά αναγκαστούμε και πάρουμε ξανά παραλλαγή.
-
- Στρατηγός
Όταν υπηρετήσα εγώ ισχύε αυτό δεν μας αφήνανε να έχουμε πολιτικό σάκο. Ειδικά στις επιθεωρήσεις όσοι είχανε ψάχνανε χώρο για να τον κρύψουνε. Είναι και ανάλογα σε τι άνθρωπους θα πέσεις μερικοί είναι αρκετά προβλεπόμενοι
παρε στρατιωτικο σακοnikdimster έγραψε:Καλησπέρα παίδες, άκουσα σήμερα από κατάστημα με σχετικά στρατιωτικά είδη που πήγα να αγοράσω σάκο ότι αιδώ και μια δυο σειρές πριν, κατά της μεταθέσεις στις μονάδες υποχρεώνουν ο σάκος που θα πάρεις να είναι παραλλαγή, αυτό ισχύ, ξέρει κανείς . μην πάρουμε μαύρο και μετά αναγκαστούμε και πάρουμε ξανά παραλλαγή.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Η/Υ - Αυτοκίνητα
- Επάγγελμα: Τεχνικός
- Επικοινωνία:
Παιδιά πέρνουμε και δικές μας πετσετες η μας δινουν μεσα;
-
- Στρατηγός
psilosgt έγραψε:Παιδιά πέρνουμε και δικές μας πετσετες η μας δινουν μεσα;
σου δίνουνε μεσα
που μπορώ να τον προμηθευτώ;ΔΗΜΗΤΡΗΣ Β έγραψε:Υπαρχουν σακοι με τα απαρετητα που χρειαζεται ο φανταρος οταν μπει... Εχει τα παντα μεσα... Μπλουζες, καλτσες, τα παντα... Οτι ειναι απαρετητο φυσικα...
Χαιρετε. Μπαινω στις 11/5 στη σταυρουπολη ξανθης. Θελω να ρωτησω: Στην μοναδα, τι ακριβως μας δινουν τη πρωτη μερα; Εγω τι χρειαζεται να παρω μαζι μου; Ευχαριστω πολυ.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Έτσι, πολύ καλή βιομηχανία έχει στηθεί γύρω από το τι πρέπει να πάρει ένας φαντάρος. Πήγα για αγορές σήμερα... Ξέχασα μόνο το σπρέι για τους κοριούς :p
-
- Στρατηγός
p_a_o_k_4 έγραψε:Χαιρετε. Μπαινω στις 11/5 στη σταυρουπολη ξανθης. Θελω να ρωτησω: Στην μοναδα, τι ακριβως μας δινουν τη πρωτη μερα; Εγω τι χρειαζεται να παρω μαζι μου; Ευχαριστω πολυ.
Φίλε μου 26 σελίδες είναι το συγκεκριμένο θέμα. Αν κάτσεις και διαβάζεις. Θα καταλάβεις τι χρειάζεται να πάρεις μαζί σου. Καλή θητεία
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης