Καλα... οι Εκ ΣΝΔ ειναι μια πονεμενη ιστορια για την ΜΥΚ...ikarus260 έγραψε:Γιατί πιστεύεις ότι τα στελέχη που πάνε στα ΟΥΚ δεν κάνουν σε καράβια;
http://www.hellenicnavy.gr/dyk_dioik_Com.asp
Ρίξτε μια ματιά στον διοικητή τους. Έχει κάνει καράβια μια χαρά και αυτός
ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
297ΙΜΑΚ έγραψε:Καλα... Οι Εκ ΣΝΔ ειναι μια πονεμενη ιστορια για την ΜΥΚ...ikarus260 έγραψε:Γιατί πιστεύεις ότι τα στελέχη που πάνε στα ΟΥΚ δεν κάνουν σε καράβια;
http://www.hellenicnavy.gr/dyk_dioik_Com.asp
Ρίξτε μια ματιά στον διοικητή τους. Έχει κάνει καράβια μια χαρά και αυτός
Τι εννοείς; Πάντως απ' ότι ξέρω όλα τα μόνιμα στελέχη του ΠΝ, ακόμα και τον ΟΥΚ περνάνε από καράβια κάποια στιγμή
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Για τους αξιωματικους εκ ΣΝΔ της ΜΥΚ είναι υποχρεωτική η θαλάσσια υπηρεσία σε καθε βαθμό προκειμένου να προαχθούν-ακριβώς δεν θυμάμαι ποσο διάστημα είναι αλλα νομιζω είναι πανω απο ένα χρονο (με επιφύλαξη) ...

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
για ολους τους αλλους οχι (ΕΠΟΠ - ΣΜΥΝ)Nicolas_mk2 έγραψε:Για τους αξιωματικους εκ ΣΝΔ της ΜΥΚ είναι υποχρεωτική η θαλάσσια υπηρεσία σε καθε βαθμό προκειμένου να προαχθούν-ακριβώς δεν θυμάμαι ποσο διάστημα είναι αλλα νομιζω είναι πανω απο ένα χρονο (με επιφύλαξη) ...
Για σταδιοδρομία δεν αξίζει κύριοι μην το ψάχνετε.(Και φυσικά κυρίως για τους ΕΠΟΠ) !
Μην το ψάχνετε.
Μην το ψάχνετε.
- rudxai
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Sports,Computers,Movies
- Επάγγελμα: Programmer
Εαν κάποιος θελει να μπει εποπ με σκοπο στο τελος να γίνει μονιμος στα ΟΥΚ πρεπει να δηλωσει τελικα εξ'αρχης Ναυτικο ή μπορει με μετάταξη αργότερα να παει ναυτικό απο ειδικές δυνάμεις;
εννοώ μονιμος κανονικός στα ΟΥΚ ετσι; Όχι απλά να βγαλει το σχολείο οσο διαρκεί (6 μήνες;) και να γυρίσει μετα πίσω καταδρομέας.
...
εννοώ μονιμος κανονικός στα ΟΥΚ ετσι; Όχι απλά να βγαλει το σχολείο οσο διαρκεί (6 μήνες;) και να γυρίσει μετα πίσω καταδρομέας.
...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
rudxai έγραψε:Εαν κάποιος θελει να μπει εποπ με σκοπο στο τελος να γίνει μονιμος στα ΟΥΚ πρεπει να δηλωσει τελικα εξ'αρχης Ναυτικο ή μπορει με μετάταξη αργότερα να παει ναυτικό απο ειδικές δυνάμεις;
...
Μόνο από πολεμικό ναυτικό μπορείς να πας
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Καλησπερα και απο εμενα! Βλεπω πως διαμαρτηρεστε οτι τα μελη κανουν τις ιδιες ερωτησεις παρολο που υπαρχουν οι απαντησεις. Εχετε αδικο κυριοι που φωναζετε καθως μολις καθησα και διαβασα ολο το θεμα και βρηκα πανω απο 10 διαφορετικες απαντησεις. Οριστε μερικες αποριες που εχω
i) Τελικα μπορεις να πας στην ΜΥΚ-ΟΥΚ απο στρατιωτικες σχολες πλην της ΣΝΔ-ΣΜΥΝ; Απο ΣΣΕ, ΣΣΑΣ μπορεις να μπεις;
ii) Ο κυριος D.Y.K αναφερει:Άν θέλεις να σταδιοδρομήσεις στα ΟΥΚ ώς στέλεχος τότε μπορείς είτε μέσω Στρατιωτικών Σχολών (ΣΝΔ και ΣΜΥΝ) , ή να πάρεις την Βατραχοπουλάδα απο ΣΣΕ και ΣΜΥ!
Τι ειναι η Βατραχοπουλάδα;
iii) Το σχολειο της ΜΥΚ που διαρκει 6 μηνες τι ειναι; Τι κανεις σε αυτο; Μολις το τελειωσεις και περασεις την Διαβολοβδομαδα ποσο καιρο εισαι στην ΜΥΚ-ΟΥΚ; Αν εισαι για παντα μονιμος μπορεις να φυγεις;
και τελος!iv) Ισχυει οτι για να περασεις στην ΜΥΚ-ΟΥΚ απο μια στρατιωτικη σχολη (ΣΣΕ κυριως) πρεπει να βγαλεις ολα τα σχολεια των καταδρομων;(Στην Χαλκιδα, ΕΤΑ, κτλ)
Ευχαριστω πολυ!
i) Τελικα μπορεις να πας στην ΜΥΚ-ΟΥΚ απο στρατιωτικες σχολες πλην της ΣΝΔ-ΣΜΥΝ; Απο ΣΣΕ, ΣΣΑΣ μπορεις να μπεις;
ii) Ο κυριος D.Y.K αναφερει:Άν θέλεις να σταδιοδρομήσεις στα ΟΥΚ ώς στέλεχος τότε μπορείς είτε μέσω Στρατιωτικών Σχολών (ΣΝΔ και ΣΜΥΝ) , ή να πάρεις την Βατραχοπουλάδα απο ΣΣΕ και ΣΜΥ!
iii) Το σχολειο της ΜΥΚ που διαρκει 6 μηνες τι ειναι; Τι κανεις σε αυτο; Μολις το τελειωσεις και περασεις την Διαβολοβδομαδα ποσο καιρο εισαι στην ΜΥΚ-ΟΥΚ; Αν εισαι για παντα μονιμος μπορεις να φυγεις;
και τελος!iv) Ισχυει οτι για να περασεις στην ΜΥΚ-ΟΥΚ απο μια στρατιωτικη σχολη (ΣΣΕ κυριως) πρεπει να βγαλεις ολα τα σχολεια των καταδρομων;(Στην Χαλκιδα, ΕΤΑ, κτλ)
Ευχαριστω πολυ!
-
- Posts in topic: 15
Ρε παιδια καθιστε λιγο. Εγω παρακολουθησα την εκπομπη του κ. Χαρδαβελλα που ειχε κανει για τη ΜΥΚ. Και 2 παιδια που μολις ειχαν τελιωσει το σχολειο και ειχαν καταταχθει στις ομαδες. Ο ενας ειναι σημαιοφορος του Π. Ν (δλδ τελιωσε την ΣΝΔ). Ο αλλος ειναι Υπ/κος του στρατου ξηρας (δλδ τελιωσε τη ΣΜΥ).
vesst έγραψε: Ο αλλος ειναι Υπ/κος του στρατου ξηρας (δλδ τελιωσε τη ΣΜΥ).
Δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο.

-
- Posts in topic: 15
Φιλε DYK το video υπαρχει στο utube οποτε μπες και δεστο. Κοιτα ποιο το νοημα να παρακολουθησει κανεις το σχολειο αν δεν μπορει να γινει "μελος της ομαδας"; Μονο και μονο για να παρεις την βατραχοπουλαδα; Και μετα; Θα εισαι 1 οικας ο οποιος θα ειναι σε στρατο ξηρας; Δεν ξερω εχω μπερδευτει... Εγω σκοπευω να μπω στη ΣΜΥ και απο κει μονιμος στη ΜΥΚ. Εκει ηξερα τουλαχιστον και τα σχετικα θεματα αναφερουν οτι μπορεις να υπηρετησεις μεσω της ΣΜΥ... Αλλαξε κατι?
- Deathdiver
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
vesst έγραψε:Φιλε DYK το video υπαρχει στο utube οποτε μπες και δεστο. Κοιτα ποιο το νοημα να παρακολουθησει κανεις το σχολειο αν δεν μπορει να γινει "μελος της ομαδας"; Μονο και μονο για να παρεις την βατραχοπουλαδα; Και μετα; Θα εισαι 1 οικας ο οποιος θα ειναι σε στρατο ξηρας; Δεν ξερω εχω μπερδευτει... Εγω σκοπευω να μπω στη ΣΜΥ και απο κει μονιμος στη ΜΥΚ. Εκει ηξερα τουλαχιστον και τα σχετικα θεματα αναφερουν οτι μπορεις να υπηρετησεις μεσω της ΣΜΥ... Αλλαξε κατι;
Mπορεις να βγαλεις το σχολειο ωστε να παρεις την βατραχοπουλαδα αλλα αμα θελεις μπορεις να πας και στο σχολειο δυτων μαχης του ΣΞ το οποιο ειναι τριμηνο...
- POLITHS
Αρχικά αποστάλθηκε από KostasSSEvesst έγραψε:Φιλε DYK το video υπαρχει στο utube οποτε μπες και δεστο. Κοιτα ποιο το νοημα να παρακολουθησει κανεις το σχολειο αν δεν μπορει να γινει "μελος της ομαδας"; Μονο και μονο για να παρεις την βατραχοπουλαδα; Και μετα; Θα εισαι 1 οικας ο οποιος θα ειναι σε στρατο ξηρας; Δεν ξερω εχω μπερδευτει... Εγω σκοπευω να μπω στη ΣΜΥ και απο κει μονιμος στη ΜΥΚ. Εκει ηξερα τουλαχιστον και τα σχετικα θεματα αναφερουν οτι μπορεις να υπηρετησεις μεσω της ΣΜΥ... Αλλαξε κατι;
Αλησπερα και απο εμενα! Βλεπω πως διαμαρτηρεστε οτι τα μελη κανουν τις ιδιες ερωτησεις παρολο που υπαρχουν οι απαντησεις. Εχετε αδικο κυριοι που φωναζετε καθως μολις καθησα και διαβασα ολο το θεμα και βρηκα πανω απο 10 διαφορετικες απαντησεις. Οριστε μερικες αποριες που εχω
Ευχαριστω πολυ!λοιπον φιλε μου για να τα ξεκαθαρισουμε η ΜΥΚ ειναι η Μοναδα Υποβρυχιων Καταστροφων και Ανηκει στο ναυτικο ΟΥΚ ειναι οι Ομαδες Υποβρυχιων καταστροφων που επανδρωνουν την ΜΥΚ δηλαδη το προσωπικο της. Το προσωπικο της ΜΥΚ ειναι στελεχη του Ναυτικου ειτε της ΣΝΔ ειτε της ΣΜΥΝ ειτε επ. Οπ Εμθ Του ναυτικου. Οι αξκοι της ΣΣΕ οι Υπξκοι της ΣΜΥ καθως και οι εμθ επ. Οπ του στρατου μπορουν να περασουν το σχολειο Υποβρυχιων Καταστροφων δηλαδη να γινουν βατραχανθρωποι Οχι ομως να υπηρετησουν στην ΜΥΚ διοτι ειναι στελεχη του Στρατου Ξηρας και επανδρωνουν τις ομαδες των ειδικων δυναμεων του στρατου Ενω Η ΜΥΚ ειναι μοναδα Ναυτικου. Βατραχοπουλαδα ειναι το διακριτικο του σχολειου που φερουν τα στελεχη στην στολη τους. Το σχολειο διαρκει 61/2 μηνεςκαι χωριζεται σε περιοδους για να περασει ο εκπαιδευομενος απο την μια περιοδο στην αλλη πρεπει να πετυχαινει καποια ορια στις δοκιμασιες που του βαζουν οπως στιβο μαχης 2μιλο κολυμπι σε διαφορες αποστασεις κ. Α. Η διαβολοβδομαδα ειναι μεταξυ 1ης και 2ης φασης για να συνεχισεις στο σχολειο πρεπει να την περασεις αλλιως κοβεσαι αλλα και να την περασεις εχεις αλλους 4 πολυ επιπονους μηνες εκπαιδευσης. Τα στελεχη του ναυτικου οι υπξκοι οι επ. Οπ και οι εμθ καθονται στην ΜΥΚ οσο καιρο ειναι ικανοι σωματικα οι Αξκοι μετα απο ενα διαστημα πρεπει να φυγουν για να πανε Σε πλοιο. Τα στελεχη του στρατου που μπορουν να πανε στην ΜΥΚ να βγαλουν το σχολειο πρεπει να εχουν περατωσει ολα τα βασικα σχολεια που ισχυουν για καθε θεσμο δηλαδη σχολεια καταδρομων σπ. Ε. Επ. Οπ. Εδ αλεξιπτωτα κα και μετα μπορουν να πανε και στην ΜΥΚ εφ΄οσων πληρουν τα προσοντα. Η εκπαιδευση ειναι εξαιρετικα επιπονη και οι το ποσοστο αποφοιτησης στο 5% με 10%. Ελπιζω να σε καλυψα καλο απογευμα
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Αδερφέ καλά έκανες και τα έγραψες αλλά είναι η πολλοστή φορά που γράφονται τα ίδια πράγματα για το ίδιο θέμα... Αραγε πόσες φορές να έχουμε αναφέρει οτι το ΕΤΑ ΔΕΝ είναι σχολή αλλά Μονάδα; 

- POLITHS
Tο ξερω φιλε μου οτι ειναι χιλιογραμμενα αλλα απο την στιγμη που καποιος ρωταει εχει απορια και βαριεται να δει προηγουμενα post που θα του λυσουν την απορια το μονο που μενει ειναι Καποιος που Γνωριζει την απαντηση και δεν βαριεται να γραψει να απαντησει ισως αυριο εγω εχω απορια και βαριεμαι να ψαξω Καποιος δεν θα πρεπει να μου Απαντησει; Αυτο πιστευω ειναι το καλυτερο καλο ΑπογευμαNicolas_mk2 έγραψε:Αδερφέ καλά έκανες και τα έγραψες αλλά είναι η πολλοστή φορά που γράφονται τα ίδια πράγματα για το ίδιο θέμα... Αραγε πόσες φορές να έχουμε αναφέρει οτι το ΕΤΑ ΔΕΝ είναι σχολή αλλά Μονάδα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης