ΔΥΚ - Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Δηλαδη δεν γινεται με τιποτα να μπω στα ουκ; Σοβαρα τωρα?
Μόνο άμα βγει στο μέλλον προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ. ΟΠ.). Κοινώς αδερφέ, για μονιμάδες.
Πάλι με Φάνη Πετραλιά, πάλι δικια μας θα'ναι...
Cannabiero έγραψε:Καλησπερα παιδια, Θελω να ρωτησω by eDeals"> ανγινεται να παω στα ουκ. Ειμαι φοιτητης και θα ηθελα σε κανα 2 χρονια να μπω ουκ. Γινεται η μονο μονιμους παιρνουν; Γινεται να μπω σαν εφεδρος; Προφανως δεν θελω σαν μονιμος αλλα δεν με πειραζει πχ να κανω παραπανω μηνες απο το κανονικο να συμπληρωθει η εκπαιδευση πχ14 μηνες.
Το πιο "κοντινό" σε έφεδρος που εννοείς εσύ πλέον είναι σαν ΟΒΑ αλλά και για αυτό θα πρέπει να γίνει πρόσκληση επιθυμίας στρατευσίμων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας συνεπώς μην το δένεις και κόμπο. Για το τι είναι οι ΟΒΑ και το πως μπορείς να καταταγείς υπάρχουν αντίστοιχα νήματα. Ψάξε να τα βρεις και καλή ανάγνωση

- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Γνωρίζει κανείς αν θα ξαναπερασουν τα κλιμακια απ τα κεντρα φέτος ; Για ΟΒΑ.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Το μονο που εχει ανακοινωσει το υπουργειο ειναι 1000 οβα σε στρατο ξηρας, πολεμικο ναυτικο, πολεμικη αεροπορια. Ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα δεν ξερει κανεις τιποτα.
Παιδια μας ρωτησαν για την μυκ Ως κληρωτους με την Ε' Εσσο (ειμαι πεζικο 124πβε τριπολης), εδωσα τα αθληματα και μονο εγω περασα τις συγκεκριμενες δοκιμασιες, το θεμα μ ειναι οτι αρχικα ηθελα να γινω απλος καταδρομεας, και τωρα στην αδεια των εκλογων σκεφτομαι οτι ισως να μη παω στην μυκ αλλα απλες ειδικες δυναμεις, ξερει κανεις που μπορω να το πω, το κλιμακιο για ειδικες δυναμεις εφυγε τη μερα που καναμε τις δοκιμασιες;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Siyia έγραψε:Παιδια μας ρωτησαν για την μυκ Ως κληρωτους με την Ε' Εσσο (ειμαι πεζικο 124πβε τριπολης), εδωσα τα αθληματα και μονο εγω περασα τις συγκεκριμενες δοκιμασιες, το θεμα μ ειναι οτι αρχικα ηθελα να γινω απλος καταδρομεας, και τωρα στην αδεια των εκλογων σκεφτομαι οτι ισως να μη παω στην μυκ αλλα απλες ειδικες δυναμεις, ξερει κανεις που μπορω να το πω, το κλιμακιο για ειδικες δυναμεις εφυγε τη μερα που καναμε τις δοκιμασιες;
Μπορείς να μου πεις ποτε ήρθε το κλιμακιο της ΜΥΚ; Ημερομηνία
Πήγαινε ΟΥΚ δεν έχεις να χασεις τίποτα, και αν κοπεις σε στέλνουν σε μοίρες αμφιβιων καταδρομων για το υπόλοιπο της θητείας
Πριν 1 βδομαδα οι δοκιμασιες ηταν 30 push ups,30 κοιλιακοι 8 ελξεις 8 dips σε διζυγο και 7'20 το μιλι λενε πως παιρνουν στη δικια μας εσσο πρωτη φορα μετα απο καιρο στην επομενη δε ξερω τι θα γινει.
Τωρα που θυμηθικα ακριβως ηταν τη προηγουμενη δευτερα το πρωι το κλιμακιο απο τις ειδικες δυναμεις μας ρωτησε ποιοι θενε και για τη ΜΥΚ.
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Εχω δει κατι ΟΥΚαδες να κουβαλανε ενα κορμο και να φωναζουν συνθηματα 

- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Ρε παιδια ενδιαφερομαι απο την ΣΜΥ να περασω Υπαξιωματικος στα ΟΥΚ. Μπορει κανεις να μου πει διαδικασια κλπ?
Μόνο από τις Σχολές του Πολεμικού Ναυτικού μπορείς (Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, ΣΜΥΝ), αφού όμως πρώτα συμπληρώσεις πλεύσιμα έτη και αιτηθείς να περάσεις το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών της ΔΥΚ.
Αν επιτύχεις, μετατάσσεσαι στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών.
Αν επιτύχεις, μετατάσσεσαι στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών.
μπορεις να περασεις το συκ που ειναι υποβρυχιοι καταστροφεις του στρατου ξηρας και αν το περασεις δοκιμαζεις για τα ουκ
- Caveira
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
- Επάγγελμα: αστυνομικος
Εχει ο στρατος δικο του σχολειο υποβρυχιων καταστροφεων. Πρωτα ομως πρεπει να γινεις στελεχος των ειδικων δυναμεων και μετα το περνας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης