Όριο ύψους για Σώματα Ασφαλείας (2010)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Χαχαχα... Ρε τι αλλο θα δω...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
νταξει ρε συ μη γελας, το κοριτσι δεν ηξερε κ καλα εκανε κ ρωτησε. Απλα φανταζομαι σκηνικο. Να κρεμεται σαν το αρνι στο τσιγκελι και να περιμενει να παρει 1 cm.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Χαχαχα... Ρε τι αλλο θα δω...

υ. Γ. Πιες και γαλα, εχει ασβεστιο και βοηθαει τα κοκκαλα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
ναι εχεις δικιο φιλε μου παραφερθηκα... Χαχαχαχαχαχαχχα. Νομιζω οτι εχουν και Οδηγίες χρήσης... Χαχαχα.electrolisa έγραψε:νταξει ρε συ μη γελας, το κοριτσι δεν ηξερε κ καλα εκανε κ ρωτησε. Απλα φανταζομαι σκηνικο. Να κρεμεται σαν το αρνι στο τσιγκελι και να περιμενει να παρει 1 cm.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Χαχαχα... Ρε τι αλλο θα δω...
υ. Γ. Πιες και γαλα, εχει ασβεστιο και βοηθαει τα κοκκαλα!

nikakiniii. Εγω δεν το εχω δοκιμασει αλλα το ξερω απο 2 φρουρους που εχουν υψος 1.68 ειναι και Αντρεσ. Και οι 2 ειχαν σκιστει στο μονοζυγο και τσουπ οι 2ποντοι ηρθαν παραδοδικα βεβαια μονο για τη στιγμη της μετρησησ. Απλως θελει να κρεμιεσαι συνολικα κανα 2 ωρο τη μερα... Το οτι παιρνεις 1-2 πντους ισχυει γιατι εκεινη τη στιμη οι μυς σου τετνονονται και παιρνουν το μεγαλυτερος μηκος τουσ. Οποτε ερχρεται ο ποντοσ!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Πωπω μερικοι εδω μεσα εχουν τοσο χιουμορ, εκτος του οτι δεν ξερουν και να διαβαζουν γιατι ποτε δεν εγραψα οτι κρεμιεμαι... !dez1! Σευχαριστω πολυ, κι εγω αν ειναι θαυξησω το χρονο μπας κ δω αποτελεσμα...
Αληθεια δεχονται και ι2; Δε το ξερα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Στο υψος είναι πολύ αυστηροί.
όσοι είστε 1,69 ή 1,69,5 μήν το έχεται σίγουρο οτι θα σας πάρουν. Κόβουν πολύ και ειδικά γυναίκες.
όσοι είστε 1,69 ή 1,69,5 μήν το έχεται σίγουρο οτι θα σας πάρουν. Κόβουν πολύ και ειδικά γυναίκες.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
blademaster έγραψε:Στο υψος είναι πολύ αυστηροί.
τους καλούνε και δεύτερη φορά για υψόμετρηση όταν κάνουνε αίτηση και συνήθως τους κόβουνε και όχι μόνο γυναίκες.
Ε βεβαια αμα μια γυναικα ειναι 1.69.8 θα την κοψουν αν ειναι αντρας θα κανουν τα στραβα ματια... Τελος παντων οσοι εχουν αναγκη 1-1.5 ποντο να κανουν μονοζυγο πιανει το εχουν κανει πολυ και περασαν.
Πλέον και με τόση ζήτηση που υπάρχει σε σχέση με την 'προσφορά', ούτε στους άντρες κάνουν τα 'στραβά' μάτια 

-
- Επιλοχίας
Φίλος μου 1,69,8 κόπηκε. Στην πρώτη μέτρηση τον έστειλαν να τεντωθεί,
στη 2 τον έδιωξαν.
στη 2 τον έδιωξαν.
Ελατε βρε παιδια τωρα αν ο αλλο ς εχει περασει στα μορια και ειναι αντρας σιγουρα θα κανουν τα στραβα ματια αν ειναι γυναικα και πεσει σε κανα στραβοξυλο και 1 χιλιοστο την κοβουν...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
dez1! έγραψε:Ελατε βρε παιδια τωρα αν ο αλλο ς εχει περασει στα μορια και ειναι αντρας σιγουρα θα κανουν τα στραβα ματια αν ειναι γυναικα και πεσει σε κανα στραβοξυλο και 1 χιλιοστο την κοβουν...
Kόψανε γνωστό (όχι δικό μου) με πατέρα απόστρατο αστυνομικό και είχε 2490 μόρια.
Τι να πω... Εγω το μονο που θα παω ειναι οτι στη ελ. Λας εχω δει και αστυφυλακες και φρουρους πραγματικα κοντουσ. Και μην μου πειτε οχι! Συγκεκριμενα το πιο προσφατο ημουν στο κεντρο και ηταν τα ματ και βλεπω ενα ματατζη παιδια δεν υπηρχε ητν πολυ κοντοσ. Εκανε μπαμ απο μακρια εγω ειμαι 1.72 και τους εριχνα μισο κεφαλι.
-
- Επιλοχίας
Το παιδί στο οποίο αναφέρθηκα έιχε 17,000και βάλε μόρια. Για αστυφυλάκων έδινε.
στο ύψος και το 1000αρι θερίζουν.
στο ύψος και το 1000αρι θερίζουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες