dez1! έγραψε:Πολλα ατομα απο τη διας θελουν να φυγουν γιατι οι μηχανες μενουν ακινητοποιημενες και τα σχετικα... Και οσα ατομα θελουν να φυγουν δεν τους αφηνουν για ευνοητους λογουσ... Οπως και να εχει η διας εχει κλεψει ολη τη δοξα της ελ. Λασ
Οι περισσότερες μηχανές πλέον βρίσκονται στο δρόμο μετά από σέρβις και όλα αυτά από την χορηγία του Πατέρα
dez1! έγραψε:kΑλα μην ορκιζεσαι για αυτο... Ειναι πολλες μηχανες ακομα ακινητοποιημενεσ. Πιστεψε με!
E καλά δεν τις έχω μετρήσει πάντως από εδώ από τις περιοχές μου μέχρι πριν 1 βδομάδα ήτανε κάθε μέρα στην διάθεση 30 άτομα επειδή δεν είχανε μηχανές να βγούνε τώρα δεν υπάρχει αυτός ο αριθμός
Παιδιά δύο Ερωτήματα. Μπορεί κάποιος Ε. Φ. Νεοεξερχόμενος της Σχολής να τοποθετηθεί απευθείας στην ΔΙ. ΑΣ; Απαραίτητη προυπόθεση Είναι η κατοχή διπλώματος απεριορίστων κυβικών; Ευχαριστώ.
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:Παιδιά δύο Ερωτήματα. Μπορεί κάποιος Ε. Φ. Νεοεξερχόμενος της Σχολής να τοποθετηθεί απευθείας στην ΔΙ. ΑΣ; Απαραίτητη προυπόθεση Είναι η κατοχή διπλώματος απεριορίστων κυβικών; Ευχαριστώ.
Μπορεί αλλά δεν το συνιστώ ας μάθει πρώτα λίγο την δουλειά μην μπει με την μία στα βαθιά. Απαραίτητο δεν είναι όχι. Απλά δηλώνει στο τμήμα ότι θέλει να μπει στην ομάδα και όταν ανοίξουνε θέσεις τον καλούνε
Οταν έγινε η ομάδα πέρσυ τον μάρτιο τους παρακαλούσαν να πάνε. Πλέον δέν παίρνουν τόσα άτομα και δέν είναι τόσο εύκολο να πάς. συνέντευξη έγινε σίγουρα τον οκτώβριο που βγήκε η τελευταία σειρά στυφυλάκων και νομίζω πήρε γύρω στα 200 άτομα.
Βασικα οτν γινονοταν η διας υπηρχαν αρκετοι που θελαν να πανε σε μια καινουργια υπηρεσια... Τωρα τους παρακαλανε να μην φυγουνε. Υπαρχουν παιδια που εχουν κανει αιτηση 30 φορες για να φυγουν και δεν τους αφηνουν και τους λενε αμα φυγεις απο την διας θα σε βγαλουμε ως ανικανο. Αφου καθε βαρδια εχει και απο 100 ατομα που ειναι διαθεση και καθονται στν ορχο επειδη δεν υπαρχουν μηχανες και τα λοιπα.
fireblede έγραψε:Γιατι εχουν κανει αιτηση 30 φορες να φυγουν; Αν δεν τους αρεσει ας παραιτηθουν. Τι ειναι καφενειο, οποιος θελει να αλλαζει ομαδα και σωμα;
οταν δεν μου δινεις αυτα που μου εταξες... Και οταν δεν μου δινεις τον απαραιτητο εξοπλισμο... Και οταν με στελνεις υπηρεσια με μοτοσυκλετα ασυντηρητη... Και οταν αναγκαζομαι να συντηρω τη μοτοσυκλετα μονος μου για δικη μου ασφαλεια... Ειναι λογικο να θελω να φυγω
Να μην βγεις φιλε μου υπηρεσια. Να τους βγαλεις στα καναλια. Δεν εχω δει ακομα να βγητε και να διαμαρτυρηθειται στους δρομουσ. Γιατι δεν κανετε μηνυση και εσεις στο υπουργειο και στον πρωθυπουργο οπως τα ματ; Ειναι λογικο οταν συντηρειτε εσεις τις μηχανες να μην τις φτιαχνουν.
fireblede έγραψε:Να μην βγεις φιλε μου υπηρεσια. Να τους βγαλεις στα καναλια. Δεν εχω δει ακομα να βγητε και να διαμαρτυρηθειται στους δρομουσ. Γιατι δεν κανετε μηνυση και εσεις στο υπουργειο και στον πρωθυπουργο οπως τα ματ; Ειναι λογικο οταν συντηρειτε εσεις τις μηχανες να μην τις φτιαχνουν.
εισαι λάθος φιλε πρεπει να καταλαβεουμε εσυ και ολοι μας πως η ομαδα διας κανει την περισοτερη δουλεια αποψη μου αλλα δεν την προστατευουν δηλαδη αυτα που ειπε ο φιλος παραπανω