Υπονοείς κάτι;Shadow2 έγραψε:Πολύ σωστές οι σκέψεις σας αλλά αν δεν βγουν οι ριμαδοπινακες όλα μάταια...
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Thomasmp94!
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 11
Καλη συνέχεια και καλή επιτυχία παίδες! Δεν θα τα κάνω τελικά τα χαρτιά μου γιατί πέρασα ΕΠΟΠ! Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όσους είναι επιτυχών για τους υπόλοιπους δεν σταματάει η ζωή εδω!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Πραγματικά μάγκες είναι πολύ περίεργη προκήρυξη... Πολλοί γνωστοί και φίλοι που θα έκαναν τα χαρτιά τους τελικά δεν μπήκαν καν στον κόπο φοβούνται με το τι θα γίνει σε αυτό το ειδικό σώμα τον οππι και ότι τελικά όλο αυτό θα τελειώσει γρήγορα και θα τους πετάξουν όλους φρουρούς στα τμήματα
Thomasmp94! έγραψε:Καλη συνέχεια και καλή επιτυχία παίδες! Δεν θα τα κάνω τελικά τα χαρτιά μου γιατί πέρασα ΕΠΟΠ! Σας εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όσους είναι επιτυχών για τους υπόλοιπους δεν σταματάει η ζωή εδω!
Καλη σταδιοδρομία να έχεις αγορίνα αν σε χρειαστώ μέσον στον γιο μου θα σ στείλω μνμ
Μάγκες αραξτε έχουμε άλλες 2 βδομαδες μέχρι να τελειώσουν πι αιτήσεις ... Θα έχει αρκετές όπως και να έχει ... Πχ εγώ ακόμα δεν έκανα τα χαρτιά. Υπάρχουν παρά πολλοί σαν εμένα π δεν έκαναν ακόμα για το χψ δικό τους λόγο ... Όποτε αραξτε ότι είναι να γίνει θα γίνει.
Ισχύει θα δούμε σε 2 εβδομάδες πόσες αιτήσεις έγιναν!
Καλημέρα κύριοι. Όποιος θέλει να πάει πραγματικά στους οππι πρέπει να το θέλει. Να γουστάρει γενικά σώματα ασφαλείας. Όχι επειδή είναι αστυνομία και θα παίρνει κάποιο μισθό. Αν πάει με αυτή την λογική η θα φύγει σε κανά μήνα γτ δεν θα αντέξει η Μπορεί να νιώσει πίεση και να φύγει η να φάει το κεφάλι του άσχημα. Καλή σας μέρα και πάλι.
Παιδιά καλημέρα
Στην περίπτωση που είμαι επιλαχών για τους 600, όντας 28 ετών κλεισμένα τον Νοεμβριο 2021, θα μπορέσουν μετά να με κάνουν πρόσληψη (εάν γίνουν οι 600 προσλήψεις τελικά) ή θα υπάρχει πρόβλημα με την ηλικία;
Τα χαρτιά μου τα έχω κάνει κανονικά.
Γεννηθής 09.11.1993
Ευχαριστώ
Στην περίπτωση που είμαι επιλαχών για τους 600, όντας 28 ετών κλεισμένα τον Νοεμβριο 2021, θα μπορέσουν μετά να με κάνουν πρόσληψη (εάν γίνουν οι 600 προσλήψεις τελικά) ή θα υπάρχει πρόβλημα με την ηλικία;
Τα χαρτιά μου τα έχω κάνει κανονικά.
Γεννηθής 09.11.1993
Ευχαριστώ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 7
Παιδιά καλημέρα μπορώ να ρωτήσω κάτι το ΑΜΚΑ και το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης μπορώ να το βγάλω και από τον υπολογιστή η θέλουν να είναι από ΚΕΠ και δημαρχείο... Και κάτι άλλο την περάτωση σπουδών μου την έχουν στείλει στο email φωτοτυπία το πανεπιστήμιο υπάρχει πρόβλημα η την θέλουν πρωτότυπη ; Ευχαριστώ πολύ 🙃🤸🙃
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Λογικά θα υπάρχει κόσμος της τελευταίας στιγμής. Οπότε θα υπάρχει μια αύξηση στης αιτήσεις.
Σε περιοχη της Αττικης με 30.000 κατοικους εχουν κλειστει μονο 3 ραντεβου για αιτηση το Σαββατο 19/6.Δεν εχουν γινει αλλες!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Όλα θα πάνε καλά .. Τελικά δεν θα ναι τόσο στα ύψη η βάση που έλεγαν κάποιοι 3500 + πολύ πιο κάτω πιστεύω
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Όλα θα πάνε καλά .. Τελικά δεν θα ναι τόσο στα ύψη η βάση που έλεγαν κάποιοι 3500 + πολύ πιο κάτω πιστεύω
Τα μόρια πως υπολογίζονται?
Μολις τα κατέθεσα και εγω. Καλη επιτυχια σε ολους.10 ατομα ξερω γνωστους με 3300+ φιλοι φιλων κλπ. Ας ελπισουμε σε κανα θαυμα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες