Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Πολλοί πιστεύουν πιστεύουμε ότι θα ναι Ιουλίου τα αθλήματα μην μας φανεί παράξενο να ναι Αύγουστο μπορεί και αργότερα .. Εγώ πιστεύω θα αργήσουν τα αθλήματα
Μπα δεν νομίζω να ναι τόσο αργά.. Αν παρει και σφ που λέει θα γίνουν γρήγορα για να τελειώνουν όλα μην πέσει μπούγιο μετα
-
- Υπολοχαγός
Εμένα από το τμήμα μου είπαν πάντως πληροφορίες δεν ξέρω κατά ποσό είναι αληθής ότι θα αργήσουν αρκετά μου είπε τώρα τ να πω .. Κανείς δεν ξέρει
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Τι κατηγορία είσαι φίλε ;
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Sq12 έγραψε:Στο ηρακλειο κρητης εχουν γινει 11 αιτησεις μεχρι τωρα!
Τι κατηγορία είσαι φίλε ;
Γενικά η συμμετοχή είναι περιορισμένη... Μάλλον δεν υπάρχει συμπάθεια ως προς τ οππι...
Και αφού είναι με ραντεβού δεν μπορούν να πάνε όλοι τελευταία στιγμή να καταθέσουν. Οπότε άκυρο αυτό που ακούγεται για 19000 αιτήσεις όπως το 19.Ασσος έγραψε:Γενικά η συμμετοχή είναι περιορισμένη... Μάλλον δεν υπάρχει συμπάθεια ως προς τ οππι...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 145
Έχει άλλες 15 μέρες να δούμε περίπου πόσα άτομα είναι αυτά που έχουν κάνει τα χαρτιά τους
-
- Υπολοχαγός
Γεια σ guns παιχταρα μου
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Ασσος έγραψε:Γενικά η συμμετοχή είναι περιορισμένη... Μάλλον δεν υπάρχει συμπάθεια ως προς τ οππι...
Δεν είναι και περίεργο εδώ που τα λεμε, ο φορέας που θα σε προσλάβει (το πανεπιστήμιο) δεν σε θέλει, οι φοιτητές επισης δεν σε θέλουν. Όποτε οι συνθήκες εργασίας δεν θα είναι και οι καλύτερες. Συν όλη την αρνητική εικόνα για τους αστυνομικούς μετά τον κορονοιο που έχει ο κόσμος σίγουρα θα είναι αρκετά μειωμένη η συμμετοχή. Βέβαια είναι και 400 θέσεις για αρχή, στους ειδικούς φρουρούς του 19 ήταν 1500. Μεγάλη διαφορά.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 219
Ασσος έγραψε:Γενικά η συμμετοχή είναι περιορισμένη... Μάλλον δεν υπάρχει συμπάθεια ως προς τ οππι...
σιγουρα θα ειναι λιγοτερες οι αιτησεις διοτι δεν διαφημηστικε και τοσο οσο του 19. Το 19 η προκ ειδικων ηταν προεκλογικη δεσμευση για αυτο εγιναν και πολλες αιτησης διοτι ολοι λεγανε κανε τα χαρτια σου θα βαλουμε κανα βυσμα αφου ειναι η ΝΔ αλλα μετα καταλαβαν οτι δεν υπαρχει βυσμα σε αυτες της προκ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Kostantinos2017 έγραψε:Ασσος έγραψε:Γενικά η συμμετοχή είναι περιορισμένη... Μάλλον δεν υπάρχει συμπάθεια ως προς τ οππι...
σιγουρα θα ειναι λιγοτερες οι αιτησεις διοτι δεν διαφημηστικε και τοσο οσο του 19. Το 19 η προκ ειδικων ηταν προεκλογικη δεσμευση για αυτο εγιναν και πολλες αιτησης διοτι ολοι λεγανε κανε τα χαρτια σου θα βαλουμε κανα βυσμα αφου ειναι η ΝΔ αλλα μετα καταλαβαν οτι δεν υπαρχει βυσμα σε αυτες της προκ
οι λιγες αιτησεις που θα γινουν δεν οφειλονται στην ανεπαρκη διαφημιση κλπ...
Κάποιοι εχουν καταλαβει οτι θα ειναι δυσκολα τα πραγματα και θα πεσει φουλ σφαλιαρα στα πανεπιστημια και ισως δισταζουν να πανε! Τι να πω ισως να ειναι και ετσι τα πραγματα.
Απλα δεν διαφημίστηκε τόσο. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάρουν τους οππι από τα πανεπιστήμια και θα τους πανε τμήματα με την κατάλληλη εκπαίδευση. Θα πάρει κ τους 1.000. Σίγουρα θς είναι δύσκολο πόστο κυρίως ψυχολογικά . Δεν θα αφήσουν τους οππι στην μοίρα τους απέναντι στα ορκ
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Πολύ σωστές οι σκέψεις σας αλλά αν δεν βγουν οι ριμαδοπινακες όλα μάταια...
Γτ να μην βγουν ρε μπρο οι πίνακες;1-20 Ιουλίου θα βγουν.Shadow2 έγραψε:Πολύ σωστές οι σκέψεις σας αλλά αν δεν βγουν οι ριμαδοπινακες όλα μάταια...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες