Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Καλημέρα παιδιά καλή επιτυχία σε όλους εχθές πήγα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου να καταθέσω τα χαρτιά μου από ότι έμαθα μέχρι στιγμής ο αριθμός είναι πολύ μικρός των ατόμων που έχουν καταθέσει τα χαρτιά τους και γενικά θεωρώ ότι δεν θα έχει μεγάλη προσέλευση λόγω ότι είναι μία ιδιαίτερη προκήρυξη
Ήταν με πολιτικά, τον μυρίστηκαν και τις έφαγε. Φανταστειτε τι έχει να γίνει τις πρώτες μέρες με την οππι. Τις κοπέλες σκεφτομαι, ελπίζω να τις λυπηθουν!
Μόλις έκανα αίτηση. Συνολικά στο ΑΤ έχουν γίνει 11 αιτήσεις και 3 πτυχία ενώ το 19 μέχρι τώρα είχαν γίνει τουλάχιστον 100. Το 1 πτυχίο έχει 2700 και το άλλο δε ρώτησα. Υπάρχουν ελπίδες για όλους ! Καλή επιτυχία εύχομαι !
Σε ποια πόλη; Άμα είναι 11 αιτήσεις σε χωριό ας πούμε είναι πολλές.
- δοκιμος 2021
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Παιδες και εγω μολις κατεθεσα τα χαρτια μου αυτο μου ειπε και εμενα η αξιωματικος που ηταν στην γραμματεια συγκριτικα με την τελευταια προκυρηξη για ειδικους φρουρους εχει πολυ λιγες αναλογικα με τους αριθμους μου ειπε οτι το 19 τετοιες μερες γινοταν πανικος εδω και ειχαμε ηδη 120 αιτησεις και τωρα ο αριθμος ειναι διψηφιος ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος δοκιμος 2021 την Τρί Ιουν 15, 2021 12:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν συνεχιστεί η μικρή συμμετοχή από πτυχιούχους μπορεί να μείνουν και καμιά 200αρια θέσεις στις πρώτες 1000 για μη πτυχιούχους!
Σε πόλη παιδιά με 45.000 κατοίκους.
Ψέμματα.1 ΑΤ έχει και κάνουν και από χωρια, άρα πες 60.000 άτομα.
Και εγώ φίλε Λάρισα που είμαι δεν έχει συμμετοχή. Το 19 είχε 600 αιτήσεις ενώ τώρα μόνο 30 σύμφωνα με τον υπεύθυνο αξιωματικό.δοκιμος 2021 έγραψε:Παιδες και εγω μολις κατεθεσα τα χαρτια μου αυτο μου ειπε και εμενα η αξιωματικος που ηταν στην γραμματεια συγκριτικα με την τελευταια προκυρηξη για ειδικους φρουρους εχει πολυ λιγες αναλογικα με τους αριθμους μου ειπε οτι το 19 τετοιες μερες γινοταν πανικος εδω και ειχαμε ηδη 120 αιτησεις και τωρα ο αριθμος ειναι διψηφιος ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΙΣΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Πήγα και γω παίδες σήμερα ούτε 10 αιτήσεις, καλή επιτυχία
Καλή επιτυχία! Σε ποια περιοχή έκανες αίτηση;Efedros2015 έγραψε:Πήγα και γω παίδες σήμερα ούτε 10 αιτήσεις, καλή επιτυχία
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Πόλη 55 χιλιάδων κατοίκων
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 315
Καλημέρα παιδιά εγώ σήμερα πήγα πειραια στην διεύθυνση ήταν ένας πολύ εξυπηρετικός αστυνόμος και πιάσαμε κουβέντα και μου είπε το εξής ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει αρκετές αλλά σαν Έλληνες θα τρέξουμε τελευταία στιγμή όπως και στην προηγούμενη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες