Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Λοιπόν όσοι έχετε θέμα με το ΑΤ της περιοχής σας πιέστε τους. Δεν πρέπει να σταθούν εμπόδιο σε κανέναν υποψηφίο που θέλει να καταθέσει τα χαρτιά σας.
Διονυσο.5 φορες εχω παει. Περιμενουν λεει εναν καινουριο υπαστυνομο απο αυτην την βδομαδα γιατι ο παλιος εφυγε και ταχαμου ειμαι ο πρωτος στην λιστα. Βαρεθηκα να πηγαινω.
Αν πας σε άλλη περιοχή;Fousekis έγραψε:Διονυσο.5 φορες εχω παει. Περιμενουν λεει εναν καινουριο υπαστυνομο απο αυτην την βδομαδα γιατι ο παλιος εφυγε και ταχαμου ειμαι ο πρωτος στην λιστα. Βαρεθηκα να πηγαινω.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Πάρε στα τηλέφωνα 📞 της προκηρύξεις να τους ενημερώσεις μήπως μπορούν να σε βοηθήσουν.Fousekis έγραψε:Διονυσο.5 φορες εχω παει. Περιμενουν λεει εναν καινουριο υπαστυνομο απο αυτην την βδομαδα γιατι ο παλιος εφυγε και ταχαμου ειμαι ο πρωτος στην λιστα. Βαρεθηκα να πηγαινω.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Επίσης μπορείς να απευθυνθείς στο συνήγορο του πολίτη μηπως μπορούν να κάνουν κάτι.
Παιδιά να ξεκαθαρίσουμε ότι στη συγκεκριμένη προκήρυξη δε περνάει το βύσμα. Δεν είναι όπως στους εποπ! Το λέω επειδή 2 3 μου το λέτε σε προσωπικό.
Ευχαριστω παιδια. Θα την βρω την ακρη νταξει θα εξυπηρετήσουν τι διαολο. Δεν μπορεις να πας σε αλλο Α. Τ. Το λεω για να γελασουμε λιγο.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Βύσμα εδώ δεν περνάει στην μοριοδότηση. Θα βγουν κανονικά πίνακες με ονοματα και μόρια. Η προκήρυξη των ΕΠΟΠ ίσως να είναι από της βυσματικες προκηρύξεις που εχουν γίνει στην Ελλάδα.
Μακάρι παιδιά να μην γίνεται να μπει κανείς με βύσμα αλλά πιστεύω σίγουρα θα έχει κάποιους.
Μην τρελαίνεσαι θα βγούνε πινακες κανονικότατα. Πλην των πλαστών εαν υπάρχουν που θα τους πιάσουν κάποια στιγμή κάνεις δεν θα έπαιζε το τομάρι του και την θεση του για να προσθέσει σε κάποιον μόρια ενω δεν τα εχει. Γι'αυτό βγαίνουν κ ονομαστικά κ τι εχει ο καθε ενας...
Ο. Π. Κ. Ε
Πάνω σε αυτό που λες, άτομο έδωσε πλαστο χαρτί αγγλικών και πήγε στην υπηρεσία του και τον φώναξαν για να τον διώξουν. Όλα τα βρίσκουν!Xanthos έγραψε:Μην τρελαίνεσαι θα βγούνε πινακες κανονικότατα. Πλην των πλαστών εαν υπάρχουν που θα τους πιάσουν κάποια στιγμή κάνεις δεν θα έπαιζε το τομάρι του και την θεση του για να προσθέσει σε κάποιον μόρια ενω δεν τα εχει. Γι'αυτό βγαίνουν κ ονομαστικά κ τι εχει ο καθε ενας...
Φυσικο. Εδώ βρηκαν τους αλλους μετα απο 15 χρονια. Τωρα?2021 εχουμε τα πάντα βρίσκουν
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 31
όντως; Είχε γίνει αυτό το 2019 στους ειδικούς τότε;Gpap95 έγραψε:Πάνω σε αυτό που λες, άτομο έδωσε πλαστο χαρτί αγγλικών και πήγε στην υπηρεσία του και τον φώναξαν για να τον διώξουν. Όλα τα βρίσκουν!Xanthos έγραψε:Μην τρελαίνεσαι θα βγούνε πινακες κανονικότατα. Πλην των πλαστών εαν υπάρχουν που θα τους πιάσουν κάποια στιγμή κάνεις δεν θα έπαιζε το τομάρι του και την θεση του για να προσθέσει σε κάποιον μόρια ενω δεν τα εχει. Γι'αυτό βγαίνουν κ ονομαστικά κ τι εχει ο καθε ενας...
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όσους καταθέσουν τα χαρτιά τους για την προκήρυξη της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Θα ήθελα να ρωτήσω, οι προσλήψεις έχετε καταλάβει που θα γίνουν; Στην προκήρυξη αν δεν κάνω λάθος αναφέρει ότι οι επιλαχόντες θα προσληφθούν από τα ΑΤ που έκαναν την αίτηση τους αλλά σε άρθρα που έχω διαβάσει γράφουν πως οι μονάδες θα τοποθετηθούν κυρίως στο ΕΚΠΑ, Αριστοτέλειο και Πανεπιστήμιο Πατρών. Αύριο σημαίνει ότι αν κάποιος τελικά κριθεί ικανός και προσληφθεί, θα προσληφθεί από το ΑΤ του τόπου κατοικίας του (σε περίπτωση που μένει επαρχία) και μετά θα μετατεθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα;
Αυτονόητο είναι αυτο που ρωτας. Δε θα είσαι στο τόπο που μένεις τουλάχιστον για τα επόμενα 20 χρόνια. Θα σε στείλουν σε κάποιο από τα πανεπιστήμια που είπες. Και αν φύγεις από τα ΑΕΙ μετα από κάποια χρόνια, η οργανική σου θέση θα είναι Αθήνα όπου και θα πας. Δε τη γλυτώνουμε την Αθήνα !Original21! έγραψε:Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όσους καταθέσουν τα χαρτιά τους για την προκήρυξη της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας. Θα ήθελα να ρωτήσω, οι προσλήψεις έχετε καταλάβει που θα γίνουν; Στην προκήρυξη αν δεν κάνω λάθος αναφέρει ότι οι επιλαχόντες θα προσληφθούν από τα ΑΤ που έκαναν την αίτηση τους αλλά σε άρθρα που έχω διαβάσει γράφουν πως οι μονάδες θα τοποθετηθούν κυρίως στο ΕΚΠΑ, Αριστοτέλειο και Πανεπιστήμιο Πατρών. Αύριο σημαίνει ότι αν κάποιος τελικά κριθεί ικανός και προσληφθεί, θα προσληφθεί από το ΑΤ του τόπου κατοικίας του (σε περίπτωση που μένει επαρχία) και μετά θα μετατεθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες