Χρυσή Αυγή
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 58
Χρυσή Αυγή
Ενώ ο Σαμαράς δεν σου ζημιώνει την εθνική σου συνείδηση, μην πω για τον Βενιζέλο και τον Τσίμπλα 

- GreekGATE7
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Χρυσή Αυγή
Και αυτοί.Greek_Army έγραψε:Ενώ ο Σαμαράς δεν σου ζημιώνει την εθνική σου συνείδηση, μην πω για τον Βενιζέλο και τον Τσίμπλα

Χρυσή Αυγή
Πόσο κοστολογείς την ζημιά στον τουρισμό από την τουριστική οδηγία των ΗΠΑ;Greek_Army έγραψε:Εγώ προτείνω να ασχοληθούμε με τα κόμματα που χρωστάνε εκατομμύρια στο ελληνικό κράτος, η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι όσα λέτε ναζιστές, φασίστες κοκ αλλά τουλάχιστον δεν ζημιώνουν το κράτος.
Χρυσή Αυγή
Θυμήθηκα τον κυριο "καθαρά Χέρια". Τα Χέρια είπε της χρυσής αυγής είναι καθαρά. Μα πως γίνεται αυτό όταν λερώνουν τα ΄χερια τους με αίμα; Δεν κλέψαμε λέει. Μα ήδη έχουν λερώσει τα χέρια τους. Τι σημασία έχει Ότι δεν κλέψανε; Η ΧΑ θα φέρει την τάξη. Ο αρχηγός της όμως είχε κατηγορηθεί για τρομοκρατία, και άγνωστο πώς, ελευθερώθηκε. Αυτοί θα φέρουν την τάξη; Εγώ θα έλεγα ότι αυτά τα χέρια είναι μαχαίρια και δεν είναι αθώα.
-
- Στρατηγός
Χρυσή Αυγή
Αφού δεν έκλεψαν τι να σου πω ότι έκλεψαν; Δεν έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο, άλλα κόμματα χρωστάνε, όσο για την τρομοκρατία απλά σου υπενθυμίζω ότι ορισμένα από τα στελέχη του Σύριζα ήταν μάρτυρες υπερασπίσεως στην δίκη της 17Ν.
Δεν έχω δει κάποιον να λέει για το Σύριζα τίποτα...

- KYNIGOSDK
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 98
Χρυσή Αυγή
Παλι χαλας την πιατσαGreek_Army έγραψε:Αφού δεν έκλεψαν τι να σου πω ότι έκλεψαν; Δεν έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο, άλλα κόμματα χρωστάνε, όσο για την τρομοκρατία απλά σου υπενθυμίζω ότι ορισμένα από τα στελέχη του Σύριζα ήταν μάρτυρες υπερασπίσεως στην δίκη της 17Ν.

Χρυσή Αυγή
Πεντακάθαρα χέρια, απλά λίγο κόκκινα βαμμένα από το αίμα ντόπιων και αλλοδαπών δεκαετίες τώρα. Άσε που τους μετανάστες που τσακίζουν με τα καθαρά τους χέρια τους Ληστεύουν κιόλας. Αυτοί έτσι και βγουν στην εξουσία και την μάνα τους θα σφάξουν και θα κλέψουν. Καθαρά χέρια, κόκκινα μαχαίρια...
-
- Στρατηγός
Χρυσή Αυγή
Για το Σύριζα θα πεις τίποτα;
Aπό προπαγάνδα καλά πάμε γενικά σαν χώρα, από τις 2000 επιθέσεις που έχει κατηγορηθεί η Χ. Α οι 5 να βγήκανε ότι ήτανε από υποστηρικτές τις, πρόσεχε σου λέω υποστηρικτής γιατί ο καθένας μπορεί να αγοράσει μπλούζα Χ. Α η να λέει ότι είναι Χρυσαυγίτης, τώρα αν μιλήσουμε για τις επιθέσεις υπό την βλέψη και την συμμετοχή βουλευτών που έγιναν σε παράνομους πάγκους καλά τους έκαναν, δηλαδή ο άλλος που πληρώνει ποιο δίπλα χαζός είναι; Να μου πεις στο τέλος αυτό θα γίνεται, όποιος πληρώνει και είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του θα είναι χαζός και θα γελάνε μαζί του.
yandr έγραψε:Δηλαδή ΟΚ αν επιτίθεσαι σε μετανάστες (πάντα τους αδύναμους όχι τίποτα οργανωμένες μαφίες και φάμε ξύλο), αν βρίζεις, μαχαιρώνεις, κακοποιείς, αρκεί να μην χρωστάς.Greek_Army έγραψε:Εγώ προτείνω να ασχοληθούμε με τα κόμματα που χρωστάνε εκατομμύρια στο ελληνικό κράτος, η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι όσα λέτε ναζιστές, φασίστες κοκ αλλά τουλάχιστον δεν ζημιώνουν το κράτος.
Είναι και αυτό μια άποψη, αλλά δεν μπορώ να την ασπαστώ.
Aπό προπαγάνδα καλά πάμε γενικά σαν χώρα, από τις 2000 επιθέσεις που έχει κατηγορηθεί η Χ. Α οι 5 να βγήκανε ότι ήτανε από υποστηρικτές τις, πρόσεχε σου λέω υποστηρικτής γιατί ο καθένας μπορεί να αγοράσει μπλούζα Χ. Α η να λέει ότι είναι Χρυσαυγίτης, τώρα αν μιλήσουμε για τις επιθέσεις υπό την βλέψη και την συμμετοχή βουλευτών που έγιναν σε παράνομους πάγκους καλά τους έκαναν, δηλαδή ο άλλος που πληρώνει ποιο δίπλα χαζός είναι; Να μου πεις στο τέλος αυτό θα γίνεται, όποιος πληρώνει και είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του θα είναι χαζός και θα γελάνε μαζί του.
Χρυσή Αυγή
Απ`όσο θυμάμαι ο Μιχαλολιάκος είναι καταδικασμένος για βομβιστικές επιθέσεις. Δηλαδή εσένα σε ενόχλησε που κάποια στελέχη πήγαν υπεράσπιση της 17Ν ενώ ο αρχηγός που έβαζε ο ίδιος βόμβες δεν σε ενοχλεί;Greek_Army έγραψε:Αφού δεν έκλεψαν τι να σου πω ότι έκλεψαν; Δεν έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο, άλλα κόμματα χρωστάνε, όσο για την τρομοκρατία απλά σου υπενθυμίζω ότι ορισμένα από τα στελέχη του Σύριζα ήταν μάρτυρες υπερασπίσεως στην δίκη της 17Ν.
Χρυσή Αυγή
Επίσης, πρέπει να ξεκαθαρίζουμε αν μια επίθεση γίνεται από χρυσαυγίτη ή από τη Χρυσή Αυγήέχει διαφορά το ένα με το άλλο
Δεν μπορεί ο Μιχαλολιάκος και ολόκληρο το κόμμα να κατηγορείται για το αν κάποιος που ψήφισε ΧΑ πλάκωσε στο ξύλο έναν πακιστανό
Όπως δεν μπορεί να φταίει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟ αν παίξουν ξύλο οι οπαδοί
Δεν μπορεί ο Μιχαλολιάκος και ολόκληρο το κόμμα να κατηγορείται για το αν κάποιος που ψήφισε ΧΑ πλάκωσε στο ξύλο έναν πακιστανό
Όπως δεν μπορεί να φταίει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟ αν παίξουν ξύλο οι οπαδοί
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Χρυσή Αυγή
Greek_Army έγραψε:
Δηλαδή εσύ υποστηρίζεις ότι τα πλέον επίσημα μέλη της χρυσής αυγής (οι βουλευτές της) είναι καλλιεργημένα και μορφωμένα άτομα, ικανά να βγάλουν τη χώρα από το οικονομικό και πολιτικό αδιέξοδο; Αυτό μας λες;
Δεν έχεις δει καμία παράνομη ενέργεια από αυτά τα μέλη; Δεν έχεις δει τον Κασιδιάρη να χαστουκίζει (γυναίκα) και να κρύβεται; Δεν έχεις δει να επιτίθενται σε μετανάστες on camera; Δεν έχεις δει να λένε σε αστυνομικούς διευθυντές ότι "τον παίζουν"; Δεν έχεις δει να βρίζουν, να απειλούν και να τρομοκρατούν συντελεστές και υποψήφιους θεατές θεατρικών παραστάσεων; Και πόσα άλλα που δεν ξέρουμε γιατί δεν θα βρεθεί παντού η κάμερα.
Αυτού του επιπέδου άτομα σε εκφράζουν; Εκεί αναζητάς τις λύσεις για τη χώρα σου;
Γιατί εγώ, πέρα από την ακραία αντίθεση στο σύνολο των καθυστερημένων αντιλήψεων αυτών των καθυστερημένων Ατόμων [1], αντιτίθεμαι και στην ανάδειξη αμόρφωτων πιθήκων στα ύπατα αξιώματα της χώρας μου. Δεν ξέρω αν σου φαίνεται τόσο τραγικό, αλλά από τον Κολοκοτρώνη βουλευτή θα προτιμούσα να είμαι εγώ στα έδρανα. Θεωρώ ότι θα προσέφερα περισσότερα ακόμη και αν καθόμουν φρόνιμα - φρόνιμα χωρίς να κάνω τίποτα περισσότερο. Τουλάχιστον δεν θα προσέβαλα Το θεσμό.
Τώρα, ως προς την αυτόκλητη επιβολή του νόμου έχω να πω 2 πράγματα:
- Η χρυσή αυγή επιτίθεται πάντα στους ανυπεράσπιστους. Δεν τους είδα ποτέ να κάνουν ντου σε αλβανική μαφία, ρώσους δουλεμπόρους ή διακινητές ναρκωτικών. Μόνο στα ευκολάκια πάνε τα παλικάρια και πάντα σε αναολογία 10 χρυσαυγίτες εναντίον ενός Αιγύπτιου εργαζόμενου
- Αν η κατάσταση συνεχιστεί, οι μετανάστες θα οπλιστούν. Αυτό θέλουμε; Κουρδιστάν στο κέντρο της Αθήνας; Ή νομίζουν μερικοί ηλίθιοι ότι οι μετανάστες θα κάτσουν να τις τρώνε σαν ***** για πάντα;
- Αναμένω το πρώτο θύμα χρυσαυγίτη. Πότε θα κάνει ένας από αυτούς τη ***** να επιτεθεί σε 'λάθος' μετανάστη. Εκεί να σας δω μετά.
[1] Να τονίσω ότι πραγματικά ΔΕΝ πιστεύω ότι οι τραμπούκοι της χρυσής αυγής πιστεύουν τις ηλιθιότητες περί ναζισμού, χίτλερ κλπ. Απλά, όπως όλοι οι τραμπούκοι (οπαδοί ομάδων, αναρχικοί κλπ) έχουν βρει ένα πεδίο για να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους να επιβιώσουν στην κοινωνία προσφέροντας και όχι δέρνοντας.
Χρυσή Αυγή
Για τους γεωργιανούς έχω ακούσει ότι φοβούνται 

Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
- KYNIGOSDK
Χρυσή Αυγή
Ενας ενας σκαει απο το καβουκι του12θεϊστής έγραψε:Απ`όσο θυμάμαι ο Μιχαλολιάκος είναι καταδικασμένος για βομβιστικές επιθέσεις. Δηλαδή εσένα σε ενόχλησε που κάποια στελέχη πήγαν υπεράσπιση της 17Ν ενώ ο αρχηγός που έβαζε ο ίδιος βόμβες δεν σε ενοχλεί;Greek_Army έγραψε:Αφού δεν έκλεψαν τι να σου πω ότι έκλεψαν; Δεν έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο, άλλα κόμματα χρωστάνε, όσο για την τρομοκρατία απλά σου υπενθυμίζω ότι ορισμένα από τα στελέχη του Σύριζα ήταν μάρτυρες υπερασπίσεως στην δίκη της 17Ν.

- KYNIGOSDK
Χρυσή Αυγή
Εχω μεινει αφωνοςyandr έγραψε:Greek_Army έγραψε:
Δηλαδή εσύ υποστηρίζεις ότι τα πλέον επίσημα μέλη της χρυσής αυγής (οι βουλευτές της) είναι καλλιεργημένα και μορφωμένα άτομα, ικανά να βγάλουν τη χώρα από το οικονομικό και πολιτικό αδιέξοδο; Αυτό μας λες;
Δεν έχεις δει καμία παράνομη ενέργεια από αυτά τα μέλη; Δεν έχεις δει τον Κασιδιάρη να χαστουκίζει (γυναίκα) και να κρύβεται; Δεν έχεις δει να επιτίθενται σε μετανάστες on camera; Δεν έχεις δει να λένε σε αστυνομικούς διευθυντές ότι "τον παίζουν"; Δεν έχεις δει να βρίζουν, να απειλούν και να τρομοκρατούν συντελεστές και υποψήφιους θεατές θεατρικών παραστάσεων; Και πόσα άλλα που δεν ξέρουμε γιατί δεν θα βρεθεί παντού η κάμερα.
Αυτού του επιπέδου άτομα σε εκφράζουν; Εκεί αναζητάς τις λύσεις για τη χώρα σου;
Γιατί εγώ, πέρα από την ακραία αντίθεση στο σύνολο των καθυστερημένων αντιλήψεων αυτών των καθυστερημένων Ατόμων [1], αντιτίθεμαι και στην ανάδειξη αμόρφωτων πιθήκων στα ύπατα αξιώματα της χώρας μου. Δεν ξέρω αν σου φαίνεται τόσο τραγικό, αλλά από τον Κολοκοτρώνη βουλευτή θα προτιμούσα να είμαι εγώ στα έδρανα. Θεωρώ ότι θα προσέφερα περισσότερα ακόμη και αν καθόμουν φρόνιμα - φρόνιμα χωρίς να κάνω τίποτα περισσότερο. Τουλάχιστον δεν θα προσέβαλα Το θεσμό.
Τώρα, ως προς την αυτόκλητη επιβολή του νόμου έχω να πω 2 πράγματα:
- Η χρυσή αυγή επιτίθεται πάντα στους ανυπεράσπιστους. Δεν τους είδα ποτέ να κάνουν ντου σε αλβανική μαφία, ρώσους δουλεμπόρους ή διακινητές ναρκωτικών. Μόνο στα ευκολάκια πάνε τα παλικάρια και πάντα σε αναολογία 10 χρυσαυγίτες εναντίον ενός Αιγύπτιου εργαζόμενου
- Αν η κατάσταση συνεχιστεί, οι μετανάστες θα οπλιστούν. Αυτό θέλουμε; Κουρδιστάν στο κέντρο της Αθήνας; Ή νομίζουν μερικοί ηλίθιοι ότι οι μετανάστες θα κάτσουν να τις τρώνε σαν #@^&@! Για πάντα;
- Αναμένω το πρώτο θύμα χρυσαυγίτη. Πότε θα κάνει ένας από αυτούς τη ***** να επιτεθεί σε 'λάθος' μετανάστη. Εκεί να σας δω μετά.
[1] Να τονίσω ότι πραγματικά ΔΕΝ πιστεύω ότι οι τραμπούκοι της χρυσής αυγής πιστεύουν τις ηλιθιότητες περί ναζισμού, χίτλερ κλπ. Απλά, όπως όλοι οι τραμπούκοι (οπαδοί ομάδων, αναρχικοί κλπ) έχουν βρει ένα πεδίο για να δικαιολογήσουν την ανικανότητά τους να επιβιώσουν στην κοινωνία προσφέροντας και όχι δέρνοντας.

Τους λαθρομεταναστες (μεταναστες για εσενα) και τα ματια σου
Προσεξε μην σου παθουν τιποτα και χασει ψηφοφορους το πασοκισταν που στηριζεις

-
- Στρατηγός
Χρυσή Αυγή
12θεϊστής έγραψε:Απ`όσο θυμάμαι ο Μιχαλολιάκος είναι καταδικασμένος για βομβιστικές επιθέσεις. Δηλαδή εσένα σε ενόχλησε που κάποια στελέχη πήγαν υπεράσπιση της 17Ν ενώ ο αρχηγός που έβαζε ο ίδιος βόμβες δεν σε ενοχλεί;Greek_Army έγραψε:Αφού δεν έκλεψαν τι να σου πω ότι έκλεψαν; Δεν έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο, άλλα κόμματα χρωστάνε, όσο για την τρομοκρατία απλά σου υπενθυμίζω ότι ορισμένα από τα στελέχη του Σύριζα ήταν μάρτυρες υπερασπίσεως στην δίκη της 17Ν.
Είσαι σοβαρός; Δηλαδή επειδή δεν έβαζε ο Τσίμπλας βόμβες αλλά στελέχη του κόμματος που είναι πρόεδρος δεν τον επιβαρύνει το ίδιο η και περισσότερο; Μερικοί πουλάτε τρέλα εδώ μέσα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης