Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από Marina2 »

Σε περιμενω ουφακι!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μα ρε μαρινα κ με υποκοριστηκα εγραφα κ χαμογελακι εβαλα κ στη τελικη ρωτησα ωμα τη κοπελα γιατι οπως διαβαζα τι γραφατε η αληθεια ειναι αυτο μου κανε εντυοπωση. Δεν την εβρισα κ δε ξερω τι ανθρωπος ειναι κ καλα να ναι. Τα λογια εκρινα. Αλλα γιατι τοσος ντοροσ, δε ξερω. Τεσπα. Δε λεει να το συνεχισουμε. Καλη επιτυχια σε ολους !
Anonymous

Που μας καταντησαν να λεμε ονειρο τον διορισμο ως εποπ... Οι γονεις μας πιο καλες στιγμες προλαβανε στιν ελλαδα, και ενταξει ως γυναικα το καταλαβαινω δεν εχει η ελλαδα δουλιες και τι να παιρνει μια γυναικα εξω 700 ευρω ; Πως να ζησει; Η κομμωτρια θα γινει (ασε που γεμισε κομμωτηρια) η δημοσιο το καλητερο η μερικες θα ψαχουνε κανα μαλα... Κο παιδι φραγκατο να τον τιληξουν αν βρεθει και αυτοσ,(βλεπετε πχ. Την γυναικα του κυριακου αντ1) αλλα για αντρα που πρεπει να κανει οικογενεια και να προσφερει παραπανω ειναι καταντια και να πεις οτι παιρνεις τρελα λεφτα, απλα ειναι καλητερα απο εξω τιποτα αλλο.(ας προσεχαν τι ψηφιζανε οι παρταλοι οι δικοι μας που κοιταγαν μονο το βολεμα=βολευτησ)
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Εννοειται Χριστινα μου, αλλα δεν εχουμε να χωρισουμε κάτι, ουτε το θεμα μας ηταν αν ο ΤΑΔΕ ειπε κάτι και πρεπει να το σχολιασω. Ναι ειναι φορουμ συμφωνώ αλλα δεν μπορουμε να καθομαστε και να συζηταμε σημερα ολη μερατο θεμα που προεκυψε και ηταν ασχετο γιατι θα φαμε και καμπανα απο τον ΥΠΕΥΘΥΝΟ! Ασε που ξαφνικά βρηκες και υποστηριχτες σε κάτι που εσυ δεν εννοουσες ετσι αλλα αυτοι βρηκαν ευκαιρια να βγάλουν αντιπαθιες και κακιες και ηταν φυσικό να γινει χαμός! Καταλαβες;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Τζιμμι μου δεν καταλαβα τι γραφεις καλε μου! Δεν βγάζω νοημα στα τελευταια!
Anonymous

τζιμμησ έγραψε:Που μας καταντησαν να λεμε ονειρο τον διορισμο ως εποπ... Οι γονεις μας πιο καλες στιγμες προλαβανε στιν ελλαδα, και ενταξει ως γυναικα το καταλαβαινω δεν εχει η ελλαδα δουλιες και τι να παιρνει μια γυναικα εξω 700 ευρω ; Πως να ζησει; Η κομμωτρια θα γινει (ασε που γεμισε κομμωτηρια) η δημοσιο το καλητερο η μερικες θα ψαχουνε κανα μαλα... Κο παιδι φραγκατο να τον τιληξουν αν βρεθει και αυτοσ,(βλεπετε πχ. Την γυναικα του κυριακου αντ1) αλλα για αντρα που πρεπει να κανει οικογενεια και να προσφερει παραπανω ειναι καταντια και να πεις οτι παιρνεις τρελα λεφτα, απλα ειναι καλητερα απο εξω τιποτα αλλο.(ας προσεχαν τι ψηφιζανε οι παρταλοι οι δικοι μας που κοιταγαν μονο το βολεμα=βολευτησ)
Καλά τα λες...

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

ΟΥΦΑΚΙ πάλι εδω. Ασε τον τζιμμι σε εμενα σε παρακαλώ. Καλα που καταλαβες τι λεει στο τελος; ! εγω δεν εβγαλα νοημα!
epopina87
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από epopina87 »

Και νοημα δεν βγαζω
epopina87
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από epopina87 »

Καλησπερα παιδια τι γινετε εχουμε αγονια
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Οχι τοσο πολύ σημερα! Το ξεπεράσαμε!
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Τζιμμη; ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ εγω πρεπει να το ανεφερα... Να σου πω κατι; Μη το κανεις αυτο οκ σχολιαζεις λες την αποψη σου... Αλλα καποιος αλλος ισως το βλεπει διαφορετικα... Ναι παμε κατα διαολου σαν κρατος... Συμφωνουμε... Αλλα Κατσε συγνωμη αμφισβητεις τι; Για να καταλαβω... Το επαγγελμα του επ. Οπ; Γιται υποβαθμιζεις το θεσμο; Θεωρεις οτι ο μαχιμος ΥΠΑξιωματικος (εποπ) ... Ειναι κατωτερος Οχι ως βαθμο... Απο εναν που εχει βγει απο ΣΜΥ; Πχ; Απλα ρωταω Για να καταλαβω. Σορυ αν εγω κανω λαθος... Διορθωστε με
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Η μηπως εννοεις τον τροπο που μπαινει κανεις; εκει ναι συμφωνουμε. κατακρινω τα παντα. σε αυτο

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Σαυράκι μου ο υποβιβασμος των ΕΠΟΠ ξεκιναει απο τον τροπο που μπαινουν. Οταν υπάρχει το βυσμα δεν γινεται οσοι θα μπουν να ειναι νοήμων ανθρωποι. Δεν χρειάζεται να τον υποβαθμισουν τον θεσμό αλλοι. Τον υποβαθμιζουν από μονοι τους πολλοι από τους επιτυχόντες μου με μηδενικά προσόντα μπαινουν στις θεσουλες αυτες!
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ναι ετσι ειναι... Αμε... ! Εχεις δικαιο... Συμφωνω μαζι σου μαρινα... Αλλα καποιος ευθυνεται γιαυτο... Και εκει ειναι που πρεπει να δωθει βαση... Τεσπα...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ναι ευθυνεται πρωτα ο στρατος που δεχεται να συμβαινουν τετοια, μετα οι βουλευτες (που και αυτοί ψηφοθηρία κάνουν) κααι μετα εμεις (τουλάχιστον δικααιολογουμααστε γιατι ζητάμε 1 επαγγελματική αποκατασταση).
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης