Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)
Είδα μόλις άρθρο για τον ασεπ 1500 προσλήψεις λεει δημοτική και προσλήψεις πυροσβεστική .. Μάλλον είναι η 1000 εμοδε ή 800 άτομα π έλεγαν . επίσης ακούγεται πολύ ότι θα πάρει οδηγούς γιατί έχουν τρελή έλειψη . τώρα πως κ τι δν γνωρίζω . οποίος ακούσει κάτι ας πει
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 92
που μπορώ να το βρω και εγώ?Predator έγραψε:Είδα μόλις άρθρο για τον ασεπ 1500 προσλήψεις λεει δημοτική και προσλήψεις πυροσβεστική .. Μάλλον είναι η 1000 εμοδε ή 800 άτομα π έλεγαν . επίσης ακούγεται πολύ ότι θα πάρει οδηγούς γιατί έχουν τρελή έλειψη . τώρα πως κ τι δν γνωρίζω . οποίος ακούσει κάτι ας πει
Στο αγγελίες και θέσεις εργασίας το είχε στο ΦΒ
Μπορείς να ανεβάσεις κάποιο link;
Πως ανεβάζω λινκ; Γιατί μ λεει δν μπορώ να ανεβάσω με λατινικούς χαρακτήρες
Μακάρι να βγεί επιτέλους προκήρυξη για μόνιμους στην πυροσβεστική.
Η εμοδε θα είναι .. κατα 90%
ΕΜΟΔΕ Νέα ή από παλιά λίστα;
Λένε για νέα απλα ακούγεται ότι θα απορροφηθούν σχεδόν όλοι οι οδηγοί από εποχικοί π μπήκαν τ 19 κ ίσως του 20 γιατί έχουν τρελα κενά. Ότι προκήρυξη λεει βγει θα είναι πιο πολλοί οδηγοί
Εγω που μπήκα τον 2022 δεν εχω ελπίδες δηλαδή;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 92
Υπομονή κάτι ψήνεται, κάτι καλό μάλλον ετοιμάζεται, υπομονή σε λίγες μέρες θα ξέρουμε!
1000 εμοδε και 1500 ΠΠΥ Το 2023
Μου το είπαν 2-3
Ο κύριος Ιωαννίδης (Πρόεδρος Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας), μετά την συνάντηση του με τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, γράφει μεταξύ άλλων:
Προηγήθηκε επίσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου με ευχαρίστηση διαπιστώθηκε η ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΞΗΣΗΣ της Οργανικής Δύναμης του Πυροσβεστικού προσωπικού κατά 3.500 θέσεις.
Προηγήθηκε επίσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου με ευχαρίστηση διαπιστώθηκε η ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΥΞΗΣΗΣ της Οργανικής Δύναμης του Πυροσβεστικού προσωπικού κατά 3.500 θέσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες