Προκήρυξη ΕΠΟΠ στο Στρατό Ξηράς (2021)
George και εγώ αυτό ξέρω γιαυτό ρώτησα γιατί μου φάνηκε περίεργο. Τις προάλλες αυτό λέγαμε εδώ. Ότι δεν πρέπει να είσαι 28+. Αρα δηλαδή αν βγει 21 πάει από το 94 και μετά; Απλά τώρα μπερδεύομαι. Εγώ έγινε 26 τον Οκτώμβριο και είμαι του 94. Θεωρητικα θα μπορώ και του χρόνου να δώσω αν βγει προκηρυξη πάλι; Αφού δεν θα έχω γίνει 28, ασχετα αν είμαι του 94
Όσο για την αύξηση ρε παίδες δεν ξέρω. Θεωρητικά μας συμφέρει όσοι είμαστε στα όρια για να ανέβει. Αλλά αν πάει μόνο για οβα 31, να δείτε μετά πόσοι θα πάνε δικαστήρια που δεν είναι οβα
Οι προκήρυξεις έλεγαν να μην έχεις υπερβεί τα 28ετη. Θεωρητικα αν είσαι 28,5 τα έχεις υπερβεί. Αν είναι έτσι ο Δεκέμβριος είναι η τελευταία ευκαιρία του '93 αν δεν αλλάξει κάτι.
Εάν βγει μέσα στο 20 λογικά θα πάρει από 1/1/93 - 31/12/01.Αν βγει το 2021 + 1 χρόνο
Απλά ακόμη και 93 να είναι το όριο αν βγει το 20 τελικά. Κάποιος πχ που είναι γεννημένος 20Δεκεμβριου, τοτε γίνεται 27. Αυτος δηλαδή δεν θα μπορούσε να δηλώσει αν η προκήρυξη έβγαινε άνοιξη του 21; Αφου θα ήταν ακόμη 27+
Αντρέα την ίδια απορία έχουμε σχεδόν. Εσύ πχ γίνεσαι 28 τον Ιούλιο, δεν θα μπορούσες δηλαδή να δηλώσεις ακόμη και αν έβγαινε προκηρυξη 21 την άνοιξη μόνο και μόνο γιατί θα ήταν από το 94 και μετά; Αυτό είναι αδικο
Αντρέα άσε την αύξηση ορίου. Τώρα ας απαντήσει κάποιος σοβαρά αν ξέρει γιατί θα τρελαθώ. Εδώ μιλάμε για το ίδιο πράγμα οι δύο μας. Εσύ πχ θα γίνεις 28 τον Ιούλιο. Δηλαδή δεν θα μπορείς να δηλώσεις διότι από το 21 θα είναι από το 94 και έπειτα; Δηλαδή ρε παίδες εγώ που είμαι του 94 Δεκέμβρη θεωρούμε συνομιληκος με κάποιον που γεννήθηκε Ιανουάριο του 94; Κάτσε γιατί θα τρελαθώ τωρα
Ακριβώς για να μην τρέχουν όλοι σε δικαστήρια, αν ανέβει όριο ηλικίας θα ανέβει για όλους. Αν και δεν το κόβω να ανέβει. Τώρα θα δείξει συντομα
Δεν πρέπει να ξεπερνας το 28ο έτος κατά την 31 Δεκεμβρίου του χρόνου υποβολής της αίτησης.
Αφού εδώ λένε ότι αν βει το 21 το όριο θα είναι 94. Δηλαδη πως θα δηλώσει κάποιος του 93 ακόμη και αν γίνεται 28 πχ άνοιξη; Δηλαδή είτε είσαι 93 Ιανουάριο είτε 93 Δεκεμβριο το ίδιο και το αυτό ειναι
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Νομίζω ότι άμα κάποιος έχει κλεισμένα τα 28 του χρόνια όταν βγει η προκήρυξη δεν μπορεί να συμμετέχει.
Αν πχ όμως βγει Μάρτιο του 21, θα μπορούν να δηλώσουν και οι του 93 εφόσον γίνονται 28 μετά τον Μάρτιο σωστά;
Αν βγει 21 μπαίνουν από 1/1/1994 - 31/12/2002
Ε απλά τώρα τρελάθηκα. Σορρυ αν σας ζάλισα. Αντρεα το ίδιο λέμε ουσιαστικά. Απλά αν η προκήρυξη βγει άνοιξη του 21 και πει ότι έχουν δικαίωμα όσοι είναι από το 94 και μετά; Αυτό είναι αδικο για καποιον που είναι του 93 πχ καλοκαιρι
DYK, εγώ απ'τη μεριά μου θα ήθελα να ς'ευχαριστησω για το αμέριστο ενδιαφέρον ν'ασχοληθεις στις διάφορες απορίες που κατά καιρους είχα με τεραστιο ζήλο και περισσια ΥΠΟΜΟΝΗ πρωτιστως! Μακάρι αν τα καταφέρουμε να συναντήσουμε ανθρώπους στο Σώμα που ν αγαπάνε πραγματικα τη δουλειά τους σωστοί επαγγελματιες και πατριωτες για να γινόμαστε κι εμείς καλυτεροι!D.Y.K έγραψε:Λευτέρη,
Δεν χρειάζεται και ούτε είμαστε και υποχρεωμένοι να εξηγούμε τα αυτονόητα στο κάθε καθυστερημένο, μειωμένης αντίληψης troll.
Είρωνες, αμφισβητίες και λοιποί αυτιστικοί απλά θα φεύγουν νύχτα. Χαλαρά.
Ας μην ξεφεύγουμε όμως. Συνεχίζουμε στο θέμα μας κύριοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες