Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Εκεί π ήθελα να καταλήξω είναι ότι συζητούσαν να έβγαζαν προκήρυξη γι να απορροφήσουν αυτους π πέρασαν μακρυά ...
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από gramm »

ETH-EP-PYR έγραψε:Να σου πω τι πιστεύω ότι σκέφτονται και δεν τους αδικώ!

Όταν υπάρχουν κενά τα οποία κάποια στιγμή θα τα καλύψει με προκήρυξη γιατί να πάρει ιδιώτες άσχετους με το αντικείμενο και να μην πάρει τους εποχικούς που έχουν περάσει εκπαίδευση και έχουν αποκτήσει εμπειρία;

Με αυτή τη λογική ας πάρει εθελοντές για ΠΠΥ. Εκπαίδευση έχουμε καλύτερη από αρκετούς εποχικούς που ξέρω και έχουμε μαζεμένα χρόνια εμπειρίας ενώ δεν κοστίζουμε ούτε 1 ευρώ στο σωμά. Και εμείς ιδιώτες θεωρούμαστε σε κάθε προκήρυξη που βγαίνει παρότι υπάρχει νόμος που δεσμεύει το 25% των θέσεων αποκλειστικά για εμάς δεν εείδα όμως να εφαρμόζεται ποτέ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Κυρ Απρ 04, 2021 5:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Συμφωνώ απόλυτα
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

gramm έγραψε:
ETH-EP-PYR έγραψε:Να σου πω τι πιστεύω ότι σκέφτονται και δεν τους αδικώ!

Όταν υπάρχουν κενά τα οποία κάποια στιγμή θα τα καλύψει με προκήρυξη γιατί να πάρει ιδιώτες άσχετους με το αντικείμενο και να μην πάρει τους εποχικούς που έχουν περάσει εκπαίδευση και έχουν αποκτήσει εμπειρία;

Με αυτή τη λογική ας πάρει εθελοντές για ΠΠΥ. Εκπαίδευση έχουμε καλύτερη από αρκετούς εποχικούς που ξέρω και έχουμε μαζεμένα χρόνια εμπειρίας ενώ δεν κοστίζουμε ούτε 1 ευρώ στο σωμά. Και εμείς ιδιώτες θεωρούμαστε σε κάθε προκήρυξη που βγαίνει παρότι υπάρχει νόμος που δεσμεύει το 25% των θέσεων αποκλειστικά για εμάς δεν εείδα όμως να εφαρμόζεται ποτέ
Αν δεν κάνω λάθος μοριοδοτεί τους εθελοντές άρα στην κατηγορία πολιτών προηγούνται!

Επίσης από το ΦΕΚ των εθελοντών γράφει «Το έργο του Εθελοντή Πυροσβεστικού Υπαλλήλου είναι τιμητικό και άμισθο» σηκώνει και κουβέντα γιατί τους μοριοδοτεί αλλά δεν είναι της ώρα!

Συμφωνώ ότι έχουν καλύτερη εκπαίδευση και μεγαλύτερη έμπειρια

Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από KYNHGOS »

predator εσυ μ αυτα τα μυαλα αν μπεις ποτε που δεν θα μπεις... Θα καλοπερασεις...

αυτοι που ηρθανε απο μακρυα και πηρανε τις θεσεις απο τους "ντοπιους" μαγκια τους...

αν ειχες τα μορια θα εμπαινες κ εσυ...

Ολα Μα ΟΛΑ τα υπολοιπα που λες ειναι μπουρδες...

οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κυνηγέ ... Γελάω απλά ... Τα φιλιά μου δεν αξίζει να μιλάει κανεις μαζί σου φαίνεται τι υποστηρίζεις και αναρωτιέμαι ποιοι σας δασκαλευουν κ λέτε τέτοια... Κ ξέρεις ότι σε αυτά π λέω έχω δίκιο ... Η αλήθεια πονάει
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Το τι δεν μπορώ να φτάσω θα τ δούμε στην πορεία γιατί πολλλα εποχικακια εγώ τα λιώνω σε ένα συμβάν ! Που μου τι παίζουν πυροσβέστες με τις κοιλάδες στο θεό και τους ακούω να λένε θέλω να γινω πυροσβέστης για να κάθομαι ... Μάλλον κ εσυ αυτής της λογικής είσαι γιατί βλέπω πολύ πρόσβαλλεσαι από αυτά π λέω και τσούζουν ... Γ αυτό δεν πάει μπροστά η ελλάδα με άτομα κ σκεπτικό σαν και του λόγου σου
Άβαταρ μέλους
Driver52
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Driver52 »

Οι εθελοντες ας μην ξεσπαθωνουν και πολυ και βγαζουν τη ζηλια τους για τους εποχικους. Γιατι ζητατε εξτρα μοριοδοτηση αφου εθελοντικα και αγνα λετε οτι πατε; Το 80% των εθελοντων κανει τηλεφωνο μονο.
Alizonas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Alizonas »

Predator φίλε μου εσύ όλο έχεις πληροφορίες μια ότι θα βγει προκήρυξη Μια ότι θα γίνουν εκλογές μια για τους εποχιακούς που υπηρετούν μακριά μια για τα αθλήματα μια έχεις γνωστούς αξιωματικούς κι όλο τίποτα δεν ισχύει. Και όλη την ώρα κακολογεις τους υπάρχοντες εποχιακούς που όλοι μας βγάζουμε το συμπέρασμα ότι τους ζηλεύεις. Στα λέω χωρίς ειρωνία κ με σεβασμό ειλικρινά. Το θέμα του φόρουμ είναι αν βγει προκήρυξη μην ρίχνεις το επιπεδο

Alizonas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Alizonas »

Επισης Predator αν ήσουν ικανός θα περνούσες. Το ίδιο λέω για που δεν πέρασα σε όσες προκηρύξεις βγήκαν δεν κάθησα να κατηγορία αυτούς που πέρασαν. Με αγάπη πάντα
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Θα πάρει εποχιακούς φέτος;
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Όλα είναι ρευστά. Από πολιτική προστασία την προηγούμενη Πέμπτη μου είπαν ότι θα πάρει περίπου 1000 άτομα για πολλοστή φορά μ έδωσαν θετική απάντηση. Τώρα εάν με κοροϊδεύουν κοροϊδεύω κ εγώ εσάς
Fabri
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Fabri »

Τα πολλα λογια ειναι φτωχια εδω μεσα. Απο την στιγμη που εχει καθιερωθει οτι ολοι οι εποχικοι γινονται η θα γινουν μονιμοι η 5ετης αυτοματος ειναι ονειρο ζωης για ολους... Ας πουμε σε ολους να πετυχουν τα ονειρα τους κ προχωραμε. Ειναι ατοπο να μιλαμε για τα λεφτα. Αφου ενα ποσοστο και με 300 ευρω ακομα θα πηγαινε. Η ιδεα της μονιμοτητας στην Ελλαδα (κ δεν τ αδικω) σε κανει χαρτζιλικακια μεχρι τα 50.
2 Μαλ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από 2 Μαλ »

Καλησπέρα σε όλους ! Έτσι εποχικός όπως έχω ξανααναφερει και εθελοντής . Προσωπικά ξέρω τι υπέγραψα και έχω έρθει σε αντιπαράθεση με αρκετούς εποχικούς. Ωστόσο, είμαι και φοιτητής και μπορώ να πω με σιγουριά πως και οι φοιτητές είναι εξίσου καλοί (είχε αναφερθεί ότι χρειάζονται εργατικά χέρια και όχι άτομα βγαλμένα από θρανία) . Προσωπικά, δεν έχω ακούσει εποχικό (της σειράς μου τουλάχιστον) να λέει ότι δεν θέλει να πάρουν άλλους. Μακάρι να πάρουν και άλλους θα πω εγώ γιατί όλοι χρειαζόμαστε χρήματα και μας αρέσει και η δουλειά. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε τακτικές διαφωνίες κόντρας κτλ. Όσο για τα σωματεία η δουλειά τους είναι να πιέζουν ανεξαρτήτως σωματείου. Σκεφτείτε λοιπόν να ξεκινούσαν να πιέζουν για μονιμότητα στο 5ο έτος... Θα καταλήγαμε να αννανεωναμε για άλλα 5 έτη ως εποχικοί. Καλύτερα λοιπόν να πιέσουν τώρα ώστε στην πενταετία να υπάρξει η όποια αλλαγή. Τέλος, όπως είπε και ο φίλος πλέον όλοι πάμε για εθελοντές. Θα πρότεινα λοιπόν αν όντως θέλετε να ενταχθείτε στο συγκεκριμένο σώμα να γίνετε εθελοντές. Στο κάτω κάτω θα κάνετε αυτό που σας αρέσει και θα υπάρξει και η αντίστοιχη αμοιβή (και ηθικά αλλά και με μοριοδοτηση) . Καλή αντιπυρικη θα πω σε ΟΛΟΥΣ και με το καλό να αποκατασταθούμε ΟΛΟΙ.
K.L.P
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από K.L.P »

Υπομονή παιδιά και εγώ έχω κάποιες πληροφορίες ότι θα βγει προκήρυξη.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 2 επισκέπτες