αδερφε ξερεις να. Διαβαζεις υποτιθετε, στην προκ των 480 θα καλεσει 800 ατομα και στην. Προκ των νησοων 450, μην λεμε τα ιδια και τα ιδια και μην επιμενεις, που την διαβασατε και μαζι κιολαςEf.Anthipoloxagos ED έγραψε:Την διαταγή την διαβάσαμε μαζί με τον Διευθυντή του τμήματος ελεγε 1192 δεν μπορεί να λέει #@^&@! Αυτη η διαταγή βγήκε απο το Αρχηγείο.480 που ειναι Αθήνα κτλπ 266 που ειναι για νησια και 446 που λογικά αυτοι είναι επιλαχόντες μας κανει 1192
Αποτελέσματα Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Ξαναλεω μηπως παρουν περισσότερους; και εγω 2400, εχω δεν με καλεσαν ακομα.
Μια ερώτηση... Τελικά στην Αθήνα θα πάρουν +300 ατομα από αυτήν την προκήρυξη?
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 20
Εντάξει αστο φιλε πίστευε οτι θέλεις... Πόσα μόρια έχεις;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 74
Απο που το πληροφορηθηκες αυτό πάνο
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Ρε μη πιστεβετε ότι γράφεται εδώ μέσα. Φίλος μου όταν μπήκε στους ειδικούς φρουρούς πέρυσι μου έλεγε ότι από τους 1500 μόνο 10 θα υπηρετήσουν στην ομάδα διας. Και καλά οι πιο ικανοί. Και βεβαίως βεβαίως ήταν κι αυτός ανάμεσα σε αυτούς τους δέκα. Και ότι η εκπεδευση που του κάνανε ήταν στα Σπάτα. Ρε ο καθένας όταν θέλει να το παίξει ιστορία πουλάει όσα φουμαρα θέλει. Ακόμα και φίλος σου να είναι το ψέμα πάει σύννεφο. Για αυτό ο καθένας εδώ μέσα αλλά ακούει από τον έναν αλλά από τον άλλον και κάθονται και τσακωνονται για πράγματα που δεν έχουν νόημα. Αραξτε κι έχει ο θεός
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 74
Σε λίγες μέρες θα μας λυθούν οι απορίες... ! Καλή συνέχεια... !
Εγώ παιδιά εμαθα οτι στην Αττική θα πάρουν αλλα 300 ατομα. Του το είπε ένα συγγενικό πρόσωπο ενός φίλου μου και του το είπαν και στο τμήμα (είναι επιτυχών). Δεν ξερω κατς πόσο ισχύει αλλά είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Και δεν μου ειπε αν θα τους πάρουν απο αυτήν την προκήρυξη ή αν θα κάνουν καινούργια
Απλα κάτι αναφέρθηκε πιο πάνω για Αττική 480 άτομα και ταιριάζει το 180+300 που άκουσα όπως καταλαβαίνετε. Ξαναλέω πάντως πως δεν είναι στάνταρ. Μην με πιστέψετε ολοι κατευθείαν. Και γω δεν πιστεύω οτι ακούσω αν δεν το δω
Δν δίνουν σε όλους καρτέλα. Ο αστυνόμος στ Μέγαρο Θεσσαλονίκης μου είπε οτ τους ήρθε σήμα να δώσουν 21 καρτελες
Έλα καλημέρες 
Μείνετε συντονισμένοι, σε ένα τέταρτο θα τους καλέσω

Μείνετε συντονισμένοι, σε ένα τέταρτο θα τους καλέσω
Ρε τι μουφα πράγματα είναι αυτά που μαθαίνω λενε τελικούς πίνακες μετα τα αθλήματα... Ακόμα λενε οτι αν γίνεις μόνιμος μετα από 5 χρονια θες 5+8 =13 για αστυφύλακας αν είναι να κατσω 13 χρονια για να γίνω αστυφύλακας δεν νε συμφέρει
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 162
Καλημέρα, όντως Κώστα έτσι είναι άσχετο που μερικοί πιστεύουν το αντίθετο διότι είμαστε συνοριακοί ορισμένου χρόνου με ετήσια σύμβαση, δεν είμαστε σαν τους ΕΦ που στην 5ετια αν ανανεώσουν γίνονται αστυφύλακες στα 3 χρόνια δλδ σύνολο 8.
POLICE
Λοιπόν πήρα, το τηλέφωνο μιλάει.
Επόμενη προσπάθεια σε λιγο
Επόμενη προσπάθεια σε λιγο
Ναι οκ. Προφανώς δεν χρειάζεται να γράψω και το ΑΦΜ μου... Αλλά σας λέω ότι όντως με πήραν να πάω να πάρω καρτέλα... Υποπτεύομαι αυτό που έλεγα ότι παίρνει 53 όσοι είναι μέχρι 100 μέσο όρο είναι επιλαχοντες στη Β
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Rak95ghost και 5 επισκέπτες