Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από XristosMP »

Να έχεις καλή φυσική κατάσταση για τα αθλήματα να έχεις μόρια και να κοπεί καποιος για ελαφρά σκολίωση Εικόνα
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 254

Δημοσίευση από Lk94 »

Από γνωστούς μου που έχουν μπει αστυνομία αλλά μέσω πανελληνίων, μ έχουν πει ότι σ ελαφρά σκολίωση η απλές ουλές δν κόβουν. Μιλάμε όμως γ ελαφρά σκολίωση όχι για σκολίωση που δημιουργεί πρόβλημα στην κίνηση
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ε εννοείτε αυτό βρε κορίτσι δεν το συζητάμε. Αλλά να σε κόψει έστω και για μικρό βαθμό όπως έγραφε η τελευταία προκήρυξη εεε είναι αστείο νομίζω
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Μα δεν ξέρω πότε κανέναν να κόπηκε για σκολίωση ελαφριά. Κ φίλος μ και συγγενής μ αστυνομικός μ λένε ότι γ ελαφρά σκολίωση δεν κόβεται οπότε μην αγχώνεστε. Εγώ έχω μια ελαφρύς σκολίωση κ έχω κ μια κηλίδα στην γάμπα, σημάδι δλδ από εξάτμιση μηχανης.

Θεωρητικά γ ελαφρά σκολίωση δν κοβεσαι ούτε γ τετοια σημάδια. Νομίζω άλλοι έχουν σημασία αφαίρεσης τατουαζ κ δν κόβουν.

Αλλα είναι να μην πέσεις σε περίεργο, που κ πάλι πλ δύσκολο να κοπεις

Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Κοβεσαι δλδ για βαρυας μορφής σκολίωση κυφωση κλπ για πολύ άσχημη ακμή με σημάδια κλπ στο προσωπο για ουλές που έχουν εξογκώματα κ γενικότερα ότι δημιουργεί προβλήματα στην κίνηση. Τώρα αυτό π λένε γ ελαφρά σκολίωση είναι όντως αστείο, γτ τότε όλοι σχεδόν θα είχαν κοπει
Άβαταρ μέλους
George_Trls
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 192

Δημοσίευση από George_Trls »

Εγω έχω την λογική ότι δεν πρέπει μα υπάρχουν τετοιες σχολές σε θεσμό πανελληνίων, γι αυτό κ θεωρω κάπως κουλο να ανεβαίνει μέχρι αυτο το σημείο ένας εποπ, τουλάχιστον να υπήρχε καλύτερη εξέλιξη. Οσο για την ιεραρχία ξέρω τι σημαίνει εννοείται, απλά είναι περίεργο στο ματι καλώς ή κακώς
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Για καψιματα και τετοια μην αγχωνεσαι δεν υπαρχει λογος. Που να δεις την δικια μου γαμπα απο εξατμιση πως ειναιΕικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από D.Y.K »

Lk94, τελικά είσαι η μόνη που δεν μας έχεις πει σε ποια ειδικότητα ενδιαφέρεσαι να κάνεις τα χαρτιά σου, αν λάβουμε υπόψη ότι πάνω κάτω θα προκηρυχθούν οι ίδιες ειδικότητες (με μικρές διαφοροποιήσεις ενδεχομένως) όπως το 2009;
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Χρήστο μου εγώ είμαι κ άτυχη. Από την έξω πλευρά της γαμπας. Εκεί που περπατούσα ακούμπησα μια μηχανή ενώ ήταν παρκαρισμένη κ καηκα, δν καηκα από την μέσα πλευρά ενώ ήμουν πάνω σε μηχανη😆

Dyk

Δεν έχω σκεφτεί ακόμη σίγουρα. Στάνταρ με απλά ένα αει ανθρωπιστικων επιστημών κ αγγλικά δεν θα κοιτάξω αεροπορια. Στρατό θα δηλώσω αλλά δν είμαι σίγουρη για ειδικότητα ακόμη. Θα διαλέξω ανάλογα πόσες θέσεις θα έχει κ αν ζητάει τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου.

Ναυτικο που δεν νομίζω να υπάρχει τόση ζήτηση, αμφιβάλλω αν θα δηλώσω γτ δεν θέλω καράβια κ να λείπω μονίμως από το σπίτι

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Lk94, μην πας με αυτό το σκεπτικό. Ότι δηλαδή δήθεν δεν έχεις επαρκείς γραμματικές γνώσεις / μόρια. Κάνε τα χαρτιά σου σε όλες τις προκηρύξεις και για οπουδήποτε και ποτέ δεν ξέρεις. Το 2009 πέρασαν άτομα ως επιλαχόντες με πολύ χαμηλή θέση, λόγω της ιδιομορφίας των πολλών παράλληλων προκηρύξεων. Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο και τώρα.

Ως προς τον στρατό ξηράς, θα σου πρότεινα να προσανατολιστείς σε ειδικότητες των σωμάτων.

Καλύτερες συνθήκες εργασίας / μεταθέσεις και ειδικά για μια γυναίκα σε περίπτωση που περάσεις.

XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ναι αλλα και στρατο ξηρας μη νομιζεις οτι 2.30 θα εισαι σπιτι σου καθε μερα... Φιλικα στο λεω κι ας με ελεγες κομπλεξικο τις προαλλες!
Lk94
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lk94 »

Απλά έχουμε το άγχος μας όλοι γ αυτό κ ξεφεύγουμε λγ στις συζητησεις✌️

Από κει κ έπειτα θα κάνω παντού τα χαρτιά μου απλά για στρατό κυρίως ενδιαφέρομαι, απλα γ την ειδικότητα θα το σκεφτώ. Όταν λέω να είμαι σπίτι. Εννοώ στεριά. Δν μ νοιάζει αν θα καθυστερώ κάποια ώρα να είμαι σπίτι, απλά δεν θέλω καράβια δλδ ταξίδια στην θαλασσα σχεδόν όλες μέρες τον χρονο

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το Πολεμικό Ναυτικό έχει πολλές ιδιαιτερότητες.

Δεν είναι μόνο τα πλεύσιμα (τα πολλά πολλά έχουν κοπεί βέβαια πλέον).

Δύσκολες συνθήκες εργασίας και μεγάλη απόσταση / απομόνωση μεταξύ των στελεχών, λόγω ιεραρχίας.

Επίσης, αρκετές βάρδιες και ποινολόγια.

ΥΓ: Οι περισσότερες ειδικότητες έχουν καράβι πλη απειροελαχίστων εξαιρέσεων.

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, το ΠΝ παραδοσιακά, δεν συγκέντρωνε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των υποψηφίων.

Δερμάτινος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Δερμάτινος »

D.Y.K έγραψε:Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, το ΠΝ παραδοσιακά, δεν συγκέντρωνε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των υποψηφίων.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μπει κάποιος στο ΠΝ;
XristosMP
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ναι εδω στην προκηρυξη των ΟΒΑ δεν συμπληρωσαν καν τα ατομα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: D.Y.K και 5 επισκέπτες