Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Τιποτα ρε παιδες; Κανενα νεο; Σφιγγες ολοι δεν βγαζουν αχνα?
όχι φίλε μου δεν έχω τίποτα δυστυχώς. Σήμερα όλη μέρα έτσι μας βλέπω.Mathiou1995 έγραψε:TITO κάποιο νέο έχεις όσον αφορά τα μόρια και τις βάσεις;
Spyros D. έγραψε:Διασωστης31 έγραψε:Οι αιτήσεις για λιμενικο είναι από 30 Σεπτεμβρίου. Οσοι περάσουν φρουροι και θέλουν να πάνε λιμενικο, θα έχουν πρόστιμο γιατί θα έχουν μπει ήδη σχολή.
Κανείς δε θα φύγει, και αυτό ρίχνει την βάση για λιμενικο αφού 1500 υποψήφιοι βγαίνουν εκτός, εκτός και αν υπάρχει κάποιος large και μπορεί να σκάσει 3.000 ? για να αλλάξει σώμα.
Αυτό δεν ισχύει αφού έχεις κάτσει και 20 μέρες στη σχολή και πρακτικά δεν μπορούν να τραβήξουν άλλον επιλαχόντα?
Κυριολεκτικά πάντως ο κόσμος δε θα έχει πάει ακόμα στις σχολές, η πιο αισιόδοξη ημερομηνία που παίζει είναι για 7/10, αν και ναι το ιδανικό θα ήταν να είχε βγει πριν λήξουν οι αιτήσεις για εμάς, έναν αιώνα τώρα τη λιβανίζουν...
21/10 θα ξεκινήσει η σχολή 90%
Mathiou1995 έγραψε:Ρε παιδιά σταματήστε να γράφετε πράγματα εκτός θέματος το νήμα εδώ αφορά τις βάσεις και τα μόρια, έλεος πια !!! Θέλετε να γίνετε και αστυνομικοί σοβαρευτείτε και σεβαστείτε λίγο τους κανόνες...
Να ανοίξουν το προηγούμενο νημα που το κλείσαμε επειδή δεν τους άρεσε η "κουβέντα" καφενείου
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Νομίζω ήρθε η ώρα να ανοίξουμε ξανά το άλλο νήμα αν ακούει ο Νάσος παρακαλώ. έτσι κι αλλιώς Αυτή η εβδομάδα είναι η πιο κρίσιμη..
Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να ανοίξει το άλλο νήμα. Το άλλο νήμα ήταν για την ενημέρωση της προκήρυξης πότε και εάν θα βγει και γενικά πληροφορίες. Από την στιγμή που η προκήρυξη βγήκε και περιμένουμε αποτελέσματα , η μόνη συζήτηση που κάνουμε είναι για την βάση, οπότε για μένα καλώς είναι μόνο αυτό το νήμα ανοιχτό...
Μα καφενείο είναι γιατί οχι οταν βγουν τα αποτελέσματα παλι θα γράφουμε μέχρι να μπούμε η να κοπουμε
Xanthe εσυ δεν εχεις καποιο νεο ακομα ε?
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Στο λιμενικό για να μπεις θέλει καλό απόλυτηριο. Η έξτρα μοριοδοτηση είναι ειδικές δυνάμεις η δόκιμος ταχύπλοο υπολογιστές και δίπλωμα αμάξι. Αλλά το καλό είναι ότι το 40% θα πάρει μόνο από ειδικές δυνάμεις.
Αν είχα θα σας το ροζ μεταφέρει... χθες π ήτα να μάθω μόνο ξύλο δεν έφαγα.. κάτι παίζει δεν γίνεται!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Μεσα στην εβδομαδα πιστευω να εχουμε νεα
Εγώ ούτος ή άλλος αυτό που ήταν να πω τι είπα από μέρες εδώ μέσα περί μορίων
Ο. Π. Κ. Ε
Λέτε να βγει ο amadadiaspower αληθινός?;
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 69
Μην λες μαμακιες και μας πάει τρελαινεις...😂TITO έγραψε:Λέτε να βγει ο amadadiaspower αληθινός?;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες