Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Εξωτερικος

Δημοσίευση από Εξωτερικος »

Πριν απο 5-6 χρονια ειχα περασει αθληματα και ψυχομετρικα για στυα και μου φανηκαν πολυ ευκολα και βατα για ολους ειδικα τα ψυχομετρικα λιγο ζωγραφιες λιγο ερωτησεις και τελος, μονο το χιλιαρι θελει μια μικρη προετοιμασια για να βρεις τι τεμπο χρειαζετε για να πιασεις τους χρονους. Καλη επιτυχια σε ολους.
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Jerry έγραψε:Ο καθενας κλασικα λεει το μακρυ του και το κοντο του! Ο ενας λεει στους επιτυχόντες να αρνηθουν τα 8μηνα για να μην κανουν το χατιρι του Τσίπρα(γελαμε), αλλος θυμήθηκε τωρα να κριτικάρει την ισοτητα των φυλων (κλασικος άντρας πολλα βαρυς), αλλος νομιζει οτι αν πας σωφρονιστικος χωρις να χεις τρεξει μπορει να θεσεις σε κινδυνο τους συναδελφους σου (ποσοι απο τους μονιμους πιανουν τα ορια αραγε, τους τεσταρουν ποτε;) αλλος δεν εχει διαβασει καν την προκηρυξη στην οποια συμμετειχε(κλασικο μαμοθρεφτο).

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ! ☺☺

Ας μάθουν να ακούνε και την γνώμη κάποιων που όπως και να έχει έχουν μια εμπειρία πάνω στο θέμα των φυλακών. Δεν λέω ότι έχω την σούπερ εμπειρία αλλά τουλάχιστον δουλεύοντας μέσα έχω μια σχετική γνώμη επί του θέματος. Μερικοί νομίζουν ότι αν είναι καλοί στο χιλιαρι η περάσουν ύψος 1.30 ας πούμε θα μπορέσουν πιο εύκολα να αντιμετωπίσουν τους Χ Ψ κρατούμενους. Αχ παιδιά εκεί μέσα υπάρχουν πολλοί άγραφοι νόμοι και κανόνες καταλάβετε το. Για μένα πρέπει να δωσουν πιο πολύ βάση στα ψυχοτεχνικα για να καταλάβουν ποιος μπορεί να ανταπεξέλθει εκεί μέσα

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 188

Δημοσίευση από REDMAN316 »

Εντάξει παιδιά φτάνει με το τι νομίζουμε μερικοί για την φυσική κατάσταση και τι οχι δεν είναι το φόρουμ σημείο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση ακόμη και αν έχουμε διάφορες. Στέλλα με όλο το σεβασμό δεν σε γνωρίζω και δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά εγραψες 3 μηνύματα που αναφέροσουν για την επιείκεια στα αθλήματα, πηρες μερικές αντίθετες απαντήσεις και από προχθές έχω διαβάσει ένα σωρό μηνύματα στα οποία απλά κάνεις γκρίνιες υποσκαπτεις με το γάντι δημόσια όσους έφεραν αντίθετοι άποψη. Όλοι εμείς που γράφουμε θέλουμε να δούμε πληροφορίες για την 6Κ εδώ μέσα και όχι αντιδικίες μεταξύ μελων. Υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα που αν νομίζεις ότι κάποιος σε έχει θιξει θα σε εξυπηρετήσουν απόλυτα ώστε να λύσεις τις διαφορές σου. Συγνώμη για το θάρρος αλλά μπαίνω συνεχώς στο φόρουμ να δω κάποιο νέο και απογοητεύτηκα να διαβάζω συνεχώς μηνύματα σου του τύπου " μερικοί μου είπανε, νομίζουν, κλπ ". Εύχομαι να περάσεις στα αθλήματα και να κάνεις την δουλειά που τόσο θέλεις, καλή επιτυχία!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

MIXALHS GLOCK έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε: Χανιά (πρώην Κρήτης 1), σωφρον.
Ένας φίλος θέλει να κάνει από εκεί αμιβαια για κορυδαλλο, πως το βλέπεις;

Να παει Κορυδαλλό; Δύσκολο το κόβω μην πω ακατόρθωτο, αφού οι πιο πολλοί είναι Αθηναίοι που θα πάνε Κορυδαλλό.

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

REDMAN316 έγραψε:Εντάξει παιδιά φτάνει με το τι νομίζουμε μερικοί για την φυσική κατάσταση και τι οχι δεν είναι το φόρουμ σημείο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση ακόμη και αν έχουμε διάφορες. Στέλλα με όλο το σεβασμό δεν σε γνωρίζω και δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά εγραψες 3 μηνύματα που αναφέροσουν για την επιείκεια στα αθλήματα, πηρες μερικές αντίθετες απαντήσεις και από προχθές έχω διαβάσει ένα σωρό μηνύματα στα οποία απλά κάνεις γκρίνιες υποσκαπτεις με το γάντι δημόσια όσους έφεραν αντίθετοι άποψη. Όλοι εμείς που γράφουμε θέλουμε να δούμε πληροφορίες για την 6Κ εδώ μέσα και όχι αντιδικίες μεταξύ μελων. Υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα που αν νομίζεις ότι κάποιος σε έχει θιξει θα σε εξυπηρετήσουν απόλυτα ώστε να λύσεις τις διαφορές σου. Συγνώμη για το θάρρος αλλά μπαίνω συνεχώς στο φόρουμ να δω κάποιο νέο και απογοητεύτηκα να διαβάζω συνεχώς μηνύματα σου του τύπου " μερικοί μου είπανε, νομίζουν, κλπ ". Εύχομαι να περάσεις στα αθλήματα και να κάνεις την δουλειά που τόσο θέλεις, καλή επιτυχία!

Ναι και όταν γράφει κάποιος κάποιο νέο τον κράζετε. Έγραψα για τα αθλήματα γιατί αναφέρθηκαν άλλοι πριν από μένα σ αυτό το θέμα και σχολίασα και εγώ. Έφτασαν ακόμα και τον άνθρωπο που μπήκε με όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει με πληροφορίες να τον σκάσουν και να μην ξανά γράψει. Τι να πω ο καθένας με τον χαρακτήρα του αυτά και τέλος. Αα και φαντάζομαι δεν τη θέλω μονο εγώ αυτή την δουλειά την θέλεις και εσύ για να είσαι συνέχεια εδώ μέσα και να ψάχνεις για πληροφορίες

REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Στέλλα. έγραψε:
REDMAN316 έγραψε:Εντάξει παιδιά φτάνει με το τι νομίζουμε μερικοί για την φυσική κατάσταση και τι οχι δεν είναι το φόρουμ σημείο να ερχόμαστε σε αντιπαράθεση ακόμη και αν έχουμε διάφορες. Στέλλα με όλο το σεβασμό δεν σε γνωρίζω και δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά εγραψες 3 μηνύματα που αναφέροσουν για την επιείκεια στα αθλήματα, πηρες μερικές αντίθετες απαντήσεις και από προχθές έχω διαβάσει ένα σωρό μηνύματα στα οποία απλά κάνεις γκρίνιες υποσκαπτεις με το γάντι δημόσια όσους έφεραν αντίθετοι άποψη. Όλοι εμείς που γράφουμε θέλουμε να δούμε πληροφορίες για την 6Κ εδώ μέσα και όχι αντιδικίες μεταξύ μελων. Υπάρχουν τα προσωπικά μηνύματα που αν νομίζεις ότι κάποιος σε έχει θιξει θα σε εξυπηρετήσουν απόλυτα ώστε να λύσεις τις διαφορές σου. Συγνώμη για το θάρρος αλλά μπαίνω συνεχώς στο φόρουμ να δω κάποιο νέο και απογοητεύτηκα να διαβάζω συνεχώς μηνύματα σου του τύπου " μερικοί μου είπανε, νομίζουν, κλπ ". Εύχομαι να περάσεις στα αθλήματα και να κάνεις την δουλειά που τόσο θέλεις, καλή επιτυχία!

Ναι και όταν γράφει κάποιος κάποιο νέο τον κράζετε. Έγραψα για τα αθλήματα γιατί αναφέρθηκαν άλλοι πριν από μένα σ αυτό το θέμα και σχολίασα και εγώ. Έφτασαν ακόμα και τον άνθρωπο που μπήκε με όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει με πληροφορίες να τον σκάσουν και να μην ξανά γράψει. Τι να πω ο καθένας με τον χαρακτήρα του αυτά και τέλος. Αα και φαντάζομαι δεν τη θέλω μονο εγώ αυτή την δουλειά την θέλεις και εσύ για να είσαι συνέχεια εδώ μέσα και να ψάχνεις για πληροφορίες

Ψάχνω πληροφορίες, ανεβάζω πληροφορίες αλλά δεν κουραζω τον κσομο με προσωπικά μου θέματα. Φυσικά και με ενδιαφέρει!

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

REDMAN316 έγραψε:
Στέλλα. έγραψε:

Ψάχνω πληροφορίες, ανεβάζω πληροφορίες αλλά δεν κουραζω τον κσομο με προσωπικά μου θέματα. Φυσικά και με ενδιαφέρει!

Πλάκα μας κάνεις τώρα έτσι; Δεν κουράζω κοσμοοο... ( εδώ κανονιζετε και αμοιβαίες μεταθεσεις λες και έχετε διοριστεί με οριστικους πίνακες και λες ότι εγώ και κάποιοι άλλοι κουράζουμε τον κόσμο) Μάλιστα. Άστο άκυρο.

Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Εγώ πάντως εδώ μέσα έχω καταλάβει ένα πράγμα. Ότι σαν Έλληνες είμαστε σκορποχωρι. Ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλο, αντί εδώ μέσα να προσπαθησουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο έχοντας έναν κοινό στόχο που τον έχουμε πετύχει κατά το ήμισυ κοιτάμε να προσβάλλουμε τον καθένα και να βγούμε από πάνω. Αντί να μιλήσουμε θετικά και να πάρουμε δύναμη ο ένας απ τον άλλο χαντακωνομαστε. Και αυτό το λέω και για μένα έχοντας το θάρρος της γνώμης μου και καλό είναι και άλλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους. Γι αυτό μας κανουν ο τι θέλουν οι έξωθεν γιατί δεν είμαστε ενωμένοι και τρογωμαστε μεταξύ μας. Πλέον παρακαλώ την τον Πυθία να μην μας ξανά πει τίποτα γιατί δεν το αξίζουμε και ας βρουν πληροφορίες οι φωτεινοί παντογνωστες του φόρουμ
Στέλλα.
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Στέλλα. »

Στέλλα. έγραψε:Πλάκα μας κάνεις τώρα έτσι; Δεν κουράζω κοσμοοο... (εδώ κανονιζετε και αμοιβαίες μεταθεσεις λες και έχετε διοριστεί με οριστικους πίνακες και λες ότι εγώ και κάποιοι άλλοι κουράζουμε τον κόσμο) Μάλιστα. Άστο άκυρο.

Και αυτό που λέω δεν έχει να κάνει με τον MICHALIS GLOCK γιατι έχει και ποιο παλιές αναρτήσεις που μιλάνε για μεταθεσεις και τετοια

κοριοπολισ

Δημοσίευση από κοριοπολισ »

Στέλλα. έγραψε:Εγώ πάντως εδώ μέσα έχω καταλάβει ένα πράγμα. Ότι σαν Έλληνες είμαστε σκορποχωρι. Ο ένας κοιτάει να φάει τον άλλο, αντί εδώ μέσα να προσπαθησουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο έχοντας έναν κοινό στόχο που τον έχουμε πετύχει κατά το ήμισυ κοιτάμε να προσβάλλουμε τον καθένα και να βγούμε από πάνω. Αντί να μιλήσουμε θετικά και να πάρουμε δύναμη ο ένας απ τον άλλο χαντακωνομαστε. Και αυτό το λέω και για μένα έχοντας το θάρρος της γνώμης μου και καλό είναι και άλλοι να κάνουν την αυτοκριτική τους. Γι αυτό μας κανουν ο τι θέλουν οι έξωθεν γιατί δεν είμαστε ενωμένοι και τρογωμαστε μεταξύ μας. Πλέον παρακαλώ την τον Πυθία να μην μας ξανά πει τίποτα γιατί δεν το αξίζουμε και ας βρουν πληροφορίες οι φωτεινοί παντογνωστες του φόρουμ

φυσικά και προσπαθεί ο ένας να φάει τον άλλο Πχ τα ιεκ τους υπολοίπους που έχουν βγάλει ειδικές δύναμης η ο άλλος μπορεί να εχει πουλαδα να έχει δυο χρόνια φρουρός στα καράβια αλλά ο ιεκ πιστεύει οτι ειναι πιο καταληλος (δες προκυριξης ειδικων φρουρων οταν δεν υπηρχε κρισει και πολύ κράζανε αυτά τα επαγγέλματα το χαρτι του ιεκ ηταν προσθετη μοριοδοτηση) Είναι Η πάρε παράδειγμα τούς δημοτικούς που θέλουν να φύγουν απο τις φυλακές γιατί δεν έχουν δουλειά εκεί άλλα σε άρθρο στο σιτε του υπουργείου είχαν γράψει οτι αν γίνει δικαστική αστυνομία πρέπει να μπουν φυσικά αυτοί που το γράψανε δεν έχουν καταλάβει οτι δικαστική αστυνομία θα έχει και τις φυλακές

ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από ARN »

Προσωπικές διαμάχες και απόψεις που αφορούν μεταξύ σας να τα στέλνετε σε προσωπικό μήνυμα κουράζετε τζάμπα το νήμα.Αυτο που μας ενδιαφέρει και μπαίνουμε στο φόρουμ είναι η ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ, βάλτε συνδέσμους και ανακοινώσεις που αφορούν την προκήρυξη μας, απορίες κτλπ

Ι' Μ.Α.Κ

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Παιδια απο τι καταλαβαινω με την ανασταστωση που υπαρχει με τις τοποθετησεις αυτης της προκυρηξης, λογικα η καινουρια προκυρηξη θα αργησει να βγει; Εσεις τι λετε;
S10_2019
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από S10_2019 »

Έχουμε καμία ενημέρωση?; Η προθεσμία των ενστασεων έληξε..
REDMAN316
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτό το νήμα στο φόρουμ έχει δημιουργηθεί για την ενημέρωση και ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την 6Κ/2018 το αναγράφει και στο πρωτο μήνυμα από τον διαχειριστή. Η ψυχολογική υποστήριξη και αλληλεπίδραση είναι μια ανάγκη όλων μας αλλά δεν αφορά όλους όσους διαβάζουν το σχετικό νημα. Για τους παραπάνω ανθρώπινους ψυχολογικούς και συναισθηματικους λόγους υπάρχει η δυνατότητα των προσωπικών μηνυμάτων μέσω των οποίων δημιουργούνται από προσωπικές σχέσεις μεταξύ των μελών. Εγώ για παράδειγμα έχω 2 επαφές που αλληλεπιδρούμε από πέρυσι το καλοκαίρι που δημοσιεύτηκε η 6Κ. Όσο και αν ακούγεται ασχημο όταν δημοσιεύουμε μηνύματα προσωπικού ενδιαφέροντος κουράζουμε την Κοινότητα του φόρουμ. Παρακαλώ για τελευταία φορά αναπτύξετε την επικοινωνία μέσω προσωπικών μηνυμάτων!
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Οι ενστάσεις έχουν λήξει. Γνωρίζουμε πότε θα αναρτηθεί ο νέος πινανακας με τα προσωρινά αποτελέσματα;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες