Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Θα βγαλει ρε παιδια. μην λετε χαζα. θελω να μπω παση θυσια στην αστυνομια.
Ε αφού θέλεις να μπεις εσύ τότε θα βγάλει σίγουρα αδερφέ, μην αγχώνεσαι 

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 29
Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να μην ξαναβγαλει! Εστο με καποιο τροπο πρεπει να μπαινουν και (μαχιμοι) στην αστυνομια για να καλυψουν καποιες μεγαλες αναγκες που δεν μπορουν να τις καταφερουν μεσο αστυφυλακων η μεσα απο τις γυναικες που μπαινουν στην αστυνομια με τον ενα τροπο η τον αλλο.
310LELE έγραψε:Συνομιλία Μου με ΣΕΦΕΑΑ χθες
Το ζητημα παντος σημερα δεν ειναι τοσο η μοριοδοτηση αλλα για το εαν θα ξαναπροσλαβει ξανα και ποτε Ε. Φ.
αυτο σου το ειπανε απο το σεφεαα;
dimitris mak έγραψε:Δεν νομιζω οτι υπαρχει περιπτωση να μην ξαναβγαλει! Εστο με καποιο τροπο πρεπει να μπαινουν και (μαχιμοι) στην αστυνομια για να καλυψουν καποιες μεγαλες αναγκες που δεν μπορουν να τις καταφερουν μεσο αστυφυλακων η μεσα απο τις γυναικες που μπαινουν στην αστυνομια με τον ενα τροπο η τον αλλο.
τι να το κανουμε ομως να ξανα βγαλει μετα απο 3 χρονια;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Φιλε τορο ενταξει η χωρα μας εχει τεραστια οικονομικα προβληματα. Το οτι εμεις θελουμε να μπουμε τωρα για του χψ λογους δεν σημαινει τιποτα...
Τη δόση θα την πάρουμε πάντως 

Ναι απο το σεφεαα μου το ειπαν... Το οτι θα προσλαβει καποτε στα επομενα 5 χρονια ξερω γω ναι... Εκτίμηση Μου... Φαινετε ομως παιδια και απο αυτα που μου ειπανε στην κουβεντα που καναμε οτι ΟΛΑ εχουν να κανουν με το οικονομικων... Αν υπαρχουν λεφτα ολα γινονται... Πριν η μετα τη δοση ειχε βγει η προκ του 11; Αν θυμαται καποιος...
- Apache
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Ηταν διαφορετικα περυσι, οι δοσεις ηταν περισσοτερες και δεν υπηρχε αυτη η ελλειψη στα ταμειακα αποθεματα. Παντως για την ιστορια, ειχαμε παρει την 5η και η αξιολογηση για την 6η ηταν το σεπτεμβριο (ηταν αυτη που δεν ολοκληρωθηκε γιατι σηκωθηκε και εφυγε η τροικα... ).
Τεσπα, εγω το ΣΕΦΕΑΑ το βρισκω υπερβολικο...
Τεσπα, εγω το ΣΕΦΕΑΑ το βρισκω υπερβολικο...
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Αυτο που ειπαν ο φιλοι για την γαδα οτι εχει εγκρινει θεσεις το πιστευω γιατι εχω ακουσει κατι παρομιο εξω απο το φορουμ.
Πως ειναι δυνατον να υπαρχουν τετοιες πληροφοριες απο δω και απο κει και το σεφεαα να μην ξερει τιποτα;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Το σεφεαα ειναι ενας επισημος ιστοτοπος ο οποιος εχει εκπροσωπους. Δεν μπορει να διαδηδει τιποτα χωρις να υπαρχουν επισημες δηλωσεις απο τα καταληλα προσωπα και μεσα.
- FAITHGR
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: Στρατός, Γυμναστική, Υπολογιστής, Ταινίες
- Επικοινωνία:
Εγω πιστευω πως θα βγει προκηρυξη για ειδικους φρουρους φετος!Περυσι απ'οτι ακουσα ειχε βγει προκυρηξη, οποτε πιστευω πως φετος η του χρονου θα βγει!
Θαρσείν χρή ταχ' αύριον έσετ' άμεινον.
Ποτε ειναι να παρουμε τη δοση; ΤΟΤΕ θα αρχισουμε να περιμενουμε...
Μολις ανακαληψα το φορουμ σας εχετε κανει καλη δουλεια αλλα ειπα να βγαλω καποιους απο την αγωνια... Ειμαι γιος αποστρατου αξιωματικου (ταξιαρχου) της ελληνικης αστυνομιας η αστυνομια εχει ζητησει εδω και μηνες να εκρυθει απο το υπουργειο οικονομικων προκηρυχη 500 ατομων για την καληψη των απολυτως αναγκαιων να γνωριζεται ολοι οτι δεν θα βγει προκυρηξη για τους επομενους 2 μηνες συμφωνα με τα λογια του επιτελαρχη και συμβουλου του κυριου δενδια. Παντως για οσους αναζητουν προβλεψεις ο πατερας μου πιστευει πως θα βγει προκηρυξη τον μηνα νοεμβριο_ δεκεμβριο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης