Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Καλησπερα παιδια και συγχαρητηρια στους επιτυχοντες αλλα και σε οσους δεν τα καταφεραν κουραγιο και υπομονη... Θα ηθελα να με διαφωτισεται ως προς το προγραμμα για το ποτε περιπου υπολογιζεται να ξεκινησουν οι εξετασεις, ωστε να δουμε αν προλαβαινουμε να παμε να βγαλουμε και τις απαραιτητες εξετασεις...
Καλη επιτυχια σε ολους παιδια στο νεο σας ξεκινημα. Οι υπολοιποι τον πουλο κ του χρονου βλεπουμε. Να εισαστε ολοι καλα κ προσοχη
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
και εγω πετραν τον πουλων ολων! Επιλαχων ειμαι.PETRAN έγραψε:Καλη επιτυχια σε ολους παιδια στο νεο σας ξεκινημα. Οι υπολοιποι τον πουλο κ του χρονου βλεπουμε. Να εισαστε ολοι καλα κ προσοχη
Καλησπέρα παιδιά! Μεγάλη μπουκιά φάε, Μεγάλη κουβέντα μην λές. Εγώ έκανα την ***** και είπα μεγάλη κουβέντα και ήμουν και σίγουρος. Λοιπόν πήρα τα'ρχίδια μου και ηρέμησα και καλά να πάθω γιατί ήμουν και σίγουρος, είμαι χώμα τελείως down. Όσοι περάσατε να πάτε στο καλό ρε αλάνια και να σας έρθουν όλα δεξιά! Όσοι δεν περάσαμε δεν γαμιέτε δεν θα μας ήθελε μάλλον η τύχη και μην το βάλουμε κάτω του χρόνου αν βγεί καλός! Λοιπόν καλή σας νύχτα γιατί είμαι έτοιμος να δεν ξέρω και εγώ τι... Να είστε καλά όλοι εδώ μέσα που με ανεχτείκατε τόσο καιρό και ευχαριστώ για της πληροφορίες που μου δώσατε ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ! Συγνώμη Greek_Army για τα κεφαλαία και σε ευχαριστώ και εσένα![:^ (] [:^ (] [:^ (] [:^ (]
DeLvIsOn έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Μεγάλη μπουκιά φάε, Μεγάλη κουβέντα μην λές. Εγώ έκανα την ***** και είπα μεγάλη κουβέντα και ήμουν και σίγουρος. Λοιπόν πήρα τα'ρχίδια μου και ηρέμησα και καλά να πάθω γιατί ήμουν και σίγουρος, είμαι χώμα τελείως down. Όσοι περάσατε να πάτε στο καλό ρε αλάνια και να σας έρθουν όλα δεξιά! Όσοι δεν περάσαμε δεν γαμιέτε δεν θα μας ήθελε μάλλον η τύχη και μην το βάλουμε κάτω του χρόνου αν βγεί καλός! Λοιπόν καλή σας νύχτα γιατί είμαι έτοιμος να δεν ξέρω και εγώ τι... Να είστε καλά όλοι εδώ μέσα που με ανεχτείκατε τόσο καιρό και ευχαριστώ για της πληροφορίες που μου δώσατε ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ! Συγνώμη Greek_Army για τα κεφαλαία και σε ευχαριστώ και εσένα![:^ (] [:^ (] [:^ (] [:^ (]
ηρεμησε ρε! Η ζωη συνεχιζεται μην σε παιρνει απο κατω! Αν μπορεις αυξησε τα μορια σου κ περιμενε για την επομενη. Θα βγαλει 1000%μεχρι τελος καλοκαιριου να το ξερεις! Εγω επεσα μεσα σε μορια κ στην καθηστερηση. Ολα θα πανε καλα για μας. Καλη δυναμη σε ολους μας. Τα λεμε με την νεα... Καλο βραδυ κ ευχαριστουμε πολυ τον greek arny για το υπεροχο forum
Ο διαολος να παρει των οβρεω δεν επερασα...
και λεει ο φετσας.:28 φλεβαρη απο εγκυρη πηγη μολις πληροφορηθηκα οτι βγαινει η νεα... !
παμε αλανια...p6d
και λεει ο φετσας.:28 φλεβαρη απο εγκυρη πηγη μολις πληροφορηθηκα οτι βγαινει η νεα... !
παμε αλανια...p6d
Καλό ξεκίνημα σε όσους πέρασαν, πολλοί βέβαια θα απογοητευτούν διότι θα πρέπει να ξεσπιτωθούν από την επαρχία και να ζήσουν μόνιμα σε Αθήνα ή Θεσσαλονική για πολλά χρόνια. Και με 800 ευρώ μισθό, θα πρέπει να νοικιάσουν σπίτι, οπότε τα χρήματα δεν φτανουν. Παρόλα αυτά είναι μια αρχή.
Επίσης από τις καταστάσεις βλέπω ένα επιτυχόντα από την περιοχή μου, που εκκρεμούν μηνύσεις εναντίον του. Απορώ πώς θα τον κανουν δεκτό. Αρα οι επιλαχόντες μπορούν να ελπίζουν.
Επίσης από τις καταστάσεις βλέπω ένα επιτυχόντα από την περιοχή μου, που εκκρεμούν μηνύσεις εναντίον του. Απορώ πώς θα τον κανουν δεκτό. Αρα οι επιλαχόντες μπορούν να ελπίζουν.
Κι εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία με τις περαιτέρω δοκιμασίες και προπάντων καλό κουράγιο για τα επόμενα που έρχονται. Για όσους δεν πέρασαν τίποτα δεν χάθηκε. Τα συζητούσα και πρίν με τον κολλητό μου που έμεινε απ' εξω.
Παιδιά Ψάξτε Κάτι Περίεργο Συμβαίνει Με τα Μόρια Των Ειδικών Δυνάμεων Και των Δοκίμων
Καλη επιτυχια ρε μαγκες ολα να σας πανε καλα και εμεις που κοπηκαμε παμε να πιουμε κανα ποτηρακι να ξεχαστουμε!
Υ. Γ Το οτι με πηραν στις 2 το μεσημερι και μου ειπαν την βαση και οτι κοπηκα προφανως καταλαβατε οτι ειναι περα για περα αληθες δειγμα της ανοργανωσιας της αστυνομιας...
ΚΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΓΚΕΣ!
Υ. Γ Το οτι με πηραν στις 2 το μεσημερι και μου ειπαν την βαση και οτι κοπηκα προφανως καταλαβατε οτι ειναι περα για περα αληθες δειγμα της ανοργανωσιας της αστυνομιας...
ΚΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΓΚΕΣ!
ελλαδα... Αλλα τι να κανουμε την αγαπαμε!LEW έγραψε: Καλη επιτυχια ρε μαγκες ολα να σας πανε καλα και εμεις που κοπηκαμε παμε να πιουμε κανα ποτηρακι να ξεχαστουμε!
ΚΑΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΑΓΚΕΣ!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Επιτελους τελος! Με καποιους απο σας θα τα πουμε Αθηνα, για ολους τους αλλους (εκτος οσων τους "πιανει" το οριο της ηλικιας) μην μασατε και του χρονου εχει. Κατι που παρατηρησα σε σχεση με την περσινη. Απο τα 400 της Α', οι 91ας (μαζι και γω) ηταν ΔΕΑ (ΕΔ). Πραγμα πολυ σημαντικο, γιατι οπως και να το κανουμε, ειναι 1000 μορια. Και παλι συγχαρητηρια σε οσους περασανε ασχετα με το αν το αξιζαμε (και για μενα μιλαω, μην παρεξηγηθουν τα λεγομενα μου) και καλο κουραγιο και επιτυχια σε ολους αυτους που μεινανε απ'εξω. Επισης, θα ηθελα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους καλοπροερετα παντα δινανε πληροφοριες-ακουσματα-οτιδηποτε και δεν θα μπορουσα να μην αναφερω εναν εκ των διαχειρηστων του forum, τον Greek-army, που πραγματικα, χωρις να τον ξερω, τον θεωρω αν μην τι αλλο, απιστευτα υπομονετικο ατομο.keep it this way up και να συνεχισετε να πληροφορειτε τον κοσμο οσο πιο εγκαιρα και εμπειστα γινεται γιατι δυστυχως ειστε ενα απ'τα ελαχιστα forum που το κανουν.
καληνυχτα σε ολους και απο αυριο φρεσκαρισμα το 1km.
φιλικα,
αλεξ
καληνυχτα σε ολους και απο αυριο φρεσκαρισμα το 1km.
φιλικα,
αλεξ
Ο/Η Gustone Gust έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ.
FB
Θέμα: Αποτελέσματα Ε. Φ.
Βγήκαν τα αποτελέσματα για τους Ε. Φ. Αλλά κάτι δεν μου αρέσει
πάρα πολλοί σε ειδικές δυνάμεις και Δόκιμοι.
Για να πάει κάποιος να κάνει την θητεία του θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το18 έτος τον προηγούμενο χρόνο.
δηλαδή το 2010 κατετάγησαν αυτοί που συμπλήρωσαν το 18 έτος το 2009 δηλαδή γεννηθέντες το 1991
και ερωτώ πότε κατάφερε κάποιος και τελείωσε την θητεία του ως Δόκιμος (12 μήνες) αφού έχουμε ακόμη Οκτώβριο,
και συγκεκριμένα Α κατηγορία 0 16 επίσης 0ι 54,136,152,173,254,286,387
ψάξτε το και σεις για αυτούς που πιθανόν γνωρίζεται αν πραγματικά έχουν τα μόρια των ειδικών δυνάμεων. Είναι η μόνη τρύπα
FB
Θέμα: Αποτελέσματα Ε. Φ.
Βγήκαν τα αποτελέσματα για τους Ε. Φ. Αλλά κάτι δεν μου αρέσει
πάρα πολλοί σε ειδικές δυνάμεις και Δόκιμοι.
Για να πάει κάποιος να κάνει την θητεία του θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το18 έτος τον προηγούμενο χρόνο.
δηλαδή το 2010 κατετάγησαν αυτοί που συμπλήρωσαν το 18 έτος το 2009 δηλαδή γεννηθέντες το 1991
και ερωτώ πότε κατάφερε κάποιος και τελείωσε την θητεία του ως Δόκιμος (12 μήνες) αφού έχουμε ακόμη Οκτώβριο,
και συγκεκριμένα Α κατηγορία 0 16 επίσης 0ι 54,136,152,173,254,286,387
ψάξτε το και σεις για αυτούς που πιθανόν γνωρίζεται αν πραγματικά έχουν τα μόρια των ειδικών δυνάμεων. Είναι η μόνη τρύπα
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΚΡΙΚ ΑΡΜΙ αν θες να το ταυτοποισεις κ συ δες το ονομα ζηκας στεργιος στη διευθυνση της πιεριας στην α κατηγορια, κ αν δε σου κανει κοπο κοιταξε κ τα περσυνα μορια του
ευχαριστω το μαιλ μου ειναι giotadav25@yahoo.gr
Όντως έτσι είναι.
2009

2010

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες