Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
El Chapo
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από El Chapo »

Gpap95 έγραψε:
El Chapo έγραψε:
Gpap95 έγραψε:
Averoff13 έγραψε:Καλημέρα. Εγω είχα μαζί μου το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Ήθελε μόνο το ΑΣΜ και μου το γυρισε πίσω. Μου είπε το κρατάνε μονο αν είσαι ειδικές δυνάμεις κλπ. Διαφορετικά μόνο τον στρατιωτικό αριθμό θέλουν. Άσε που το κοιτάνε αυτοι αυτεπάγγελτα, το γράφει στην προκήρυξη. Οποτε το πας δεν το πας θα τα διασταυρώσουν μόνοι τους αυτοί.
Δε μου λες ρε παιχτη. Μετάφραση αγγλικά σου ζήτησαν εσένα ή όχι;

Η μετάφραση πτυχίου δεν είναι αναγκαστική αλλά αν σου πει ο αξιωματικός στο τμήμα οτι πρέπει να την

κάνεις για να σου δεχτεί την αίτηση δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Σε άλλα τμήματα το παίρνουν χωρίς σε

άλλα με μετάφραση ανάλογα τον αξιωματικό είναι.

Πως γίνεται αυτό ρε παιδια; Στο κάτω κάτω το θέμα είναι ο ασεπ τι ζητάει και όχι ο τύπος στο τμήμα. Εγώ πήρα στα τηλέφωνα που είναι στη προκήρυξη και ρώτησα αρμόδιο άτομο. Μου είπε κιόλας δεν είναι τι λένε τα τμήματα αλλά τι γράφει η προκήρυξη. Και η προκήρυξη γράφει ότι δεν απαιτείται μετάφραση. Τώρα μου φαίνεται ότι να ναι λένε στα τμήματα.

Καλά πήγαινε στον αξιωματικό με το 1 αστέρι και φέρτου αντίρρηση εσύ αν σου πει για μετάφραση

το πολύ πολύ να σε διώξει.

Άβαταρ μέλους
EcoMike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 383

Δημοσίευση από EcoMike »

Δε μπορεί σε κάθε τμήμα να λένε διαφορετικά πράγματα και να χρεώνουν κάποιους να πάνε να κάνουν μετάφραση. Ακατάλληλοι δημόσιοι υπάλληλοι στα τμήματα, ότι να ναι. Η προκηρυξη λέει δε θέλει οπότε μένουμε εκεί.
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Gpap95 έγραψε:
Averoff13 έγραψε:Καλημέρα. Εγω είχα μαζί μου το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης. Ήθελε μόνο το ΑΣΜ και μου το γυρισε πίσω. Μου είπε το κρατάνε μονο αν είσαι ειδικές δυνάμεις κλπ. Διαφορετικά μόνο τον στρατιωτικό αριθμό θέλουν. Άσε που το κοιτάνε αυτοι αυτεπάγγελτα, το γράφει στην προκήρυξη. Οποτε το πας δεν το πας θα τα διασταυρώσουν μόνοι τους αυτοί.
Δε μου λες ρε παιχτη. Μετάφραση αγγλικά σου ζήτησαν εσένα ή όχι;

Όχι. Την είχα μαζί μου αλλά δεν την ήθελε ήθελε μόνο το πτυχίο. Δεν χρειαζόταν η μετάφραση.

Tsoni
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Tsoni »

Να σου πω ρε φίλε El chapo, εσύ πόσο IQ μπορεί να έχεις αν είσαι εδώ για να κρίνεις κάθε απάντηση του κάθε ενός ενδιαφερόμενου; Σε έβαλαν διαχειριστή και δεν το ξέρουμε; Μόνο χολή βγάζεις και αυτό από κόμπλεξ. Από κάτι τέτοιους σαν και εσένα έχει γεμίσει ο κόσμος, και δόξα το θεό κανονίζονται από τον ίδιο. Εφόσον λοιπόν τα ξέρεις όλα για πες μας. Γιατί σε καμία προκυρηξη ΕΠΟΠ ή ειδικών φρουρών δεν ζητήθηκε πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ για αυτούς που θα πάρουν μορια; Μάλλον γιατί το κοιτάνε οι ίδιοι και απλά θέλουν να δουν για την έξτρα μοριοδοτηση. Λες για το επίπεδο εδώ κάποιων παιδιών που σίγουρα είναι ανώτερο από το δικό σου, και λες για το αν διάβασαν την προκυρηξη. Η προκυρηξη λοιπόν φίλε λέει μέσα για την προσκόμιση πιστοποιητικού για την πρόσθετη μοριοδοτηση. Έχουμε τηλεφωνήσει σε όλα τα τμήματα και σε όλους τους διοικητές και αυτό μας έχουν ενημερώσει. Και εσύ πας και κατακρίνεις το άτομο που ρωτάει εδώ μέσα γιατί πολύ απλά δεν ξέρει ή ίσως έχει μπερδευτεί. Καλή ζωή σου εύχομαι και καλή επιτυχία αλλά με τέτοια μυαλά και με τέτοιες συμπεριφορές θα τα βρεις σκούρα. Τώρα βγάλε όση χολή θες. Δείξε το επίπεδο σου ανάλογα.

Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Xen93 »

Εντάξει έληξε όσοι θέλετε πηγαίνετε μόνο με το ΑΣΜ. Πράγματι δεν χρειάζεται να κρίνουμε, πόσο μάλλον να φτάνουμε σε σημείο να σχολιάζουμε το επίπεδο iq του καθενός... Ακόμα και τώρα που βγήκε η προκήρυξη κάποιοι ψάχνουν ευκαιρίες για να λογομαχούν... Αναρωτιέμαι με αυτό το τουπε θα συμπεριφέρεστε στους σπουδαστές και τους καθηγητές των σχολών; Ηρεμηστε, κάντε τα χαρτιά σας και συγκεντρωθειτε στην δική σας προσπάθεια... Όσον αφορά τα καινούργια προφίλ που ξεπετιουνται και υποστηρίζουν ότι παρακολουθούν απ' την αρχή το νήμα μπορείτε να λέτε ότι θέλετε αλλά δεν σημαίνει ότι θα μας πείσετε κιόλας...
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

Ρε xen συγγνώμη κιόλας αλλά μας ζάλισες και εσυ και ο άλλος ο ειδήμονας τρομάρα του ελ τσαπο.. Ότι γουστάρει θα λέει ο καθένας εδώ και θα ρωτάει .. Το πρόβλημα ποιο είναι ; Ας είμαστε εμείς οι χαζοί και εσείς οι έξυπνοι .. Μπράβο σας .. Κολλήσατε .. Και αφού επιμένεις πιστοποιητικό θέλει να υποδείξεις μόνο αν θες να πάρεις μόρια είτε από ειδικές δυνάμεις έφεδρος και λοιπά .. Όποτε η έξυπνα δεν λειτούργησε .. Παρακάτω .. Στην τράπεζα Ελλάδος και στην προηγούμενη προκήρυξη ειδικών φρουρών είχε γίνει το ίδιο μόνο για αυτούς που θέλουν να πάρουν μόρια .καληνύχτα τώρα και εξυπνάδες αλλου .. Πονάει αυτή η προκήρυξη ξέρω αλλά τι να κάνουμε δεν χωνεύεται ..
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 315

Δημοσίευση από Shadow2 »

Καλησπέρα σε όλους μετά από αρκετό που δεν έγραφα στο φόρουμ ενώ τον παρακολουθούσα ασταμάτητα αυτό που έχω να πω είναι κάντε όλοι τα χαρτιά σας και χωρίς κανένα ενδιασμο τα καινούργια προφίλ είναι πάρα πολλά και τα τρολ το ίδια...Stratologia.gr και σε 3 μέρες στο στέλνουν στο mail έτοιμο μην ψάχνεται ψιλούς στα άχυρα και τα αγγλικά την μετάφρασηου την γύρισαν πίσω ... Καλή επιτυχία σε όλους και πίστη
Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Xen93 »

Panellas η φάση είναι ότι σε υποστήριξα, δεν το πήρες χαμπάρι και μου την λες και από πάνω... Προσωπικά δεν με πονάει καθόλου αυτή η προκήρυξη...
Panellas93
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από Panellas93 »

Xen ούτε σε σένα πάει αδερφέ και δεν έχω κάτι μαζί σου στο εξηγώ εάν θες και σε προσωπικό μήνυμα .. Σε κατάλαβα και σε ευχαριστώ .. Εγώ δεν μπαίνω εδώ ούτε για να παρεξηγηθώ ούτε να μαλώσω .. Όλοι για έναν λόγο μπαίνουμε και πρέπει να τηρούμε την ομαδικότητα και τους σωστούς τρόπους .. Όλα οκ .. Σορρυ εάν το πήρες κάπως
Δεα6809
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Δεα6809 »

Γνωρίζει κανείς ποτέ θα βγει η προκυρηξη για τους συνοριοφύλακες στην Βόρεια Ελλάδα, Ακούγεται έντονα εδώ και πολύ καιρό
Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Xen93 »

Όλα καλά! Σχετικά με το άρθρο του policet που κοινοποιήθηκε νωρίτερα, γνωρίζει κάποιος να εξηγήσει σε όσους δεν καταλάβαμε τι εννοεί;

Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Xen93 »

Policenet*
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από GPAPI »

Το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης πάντως στο stratologia.gr δεν βγαίνει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 8 επισκέπτες