Χρυσή Αυγή

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 15

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Avatar »

thanos123 έγραψε:Αvatar Το να χαρακτηρίζεις μια άποψη για πολλά γέλια ενός άλλου μέλους δεν νομίζω να συνάδη με τους κανονισμούς του φόρουμ και θα σου έλεγα να τους διαβάσεις. Το να κανεις παράθεση τον καθένα μας και να μας μειώνεις ούτε αυτό είναι σωστό. Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων Και να μιλας ευπρεπώς χωρίς να προσβάλλεις προσωπικότητες.

Κανένα πρόβλημα να μου δωθεί προειδοποίηση αν μου αρμόζει αλλά αν γίνει σε μένα να γίνει και σε άλλους που έχουν κάνει κάτι παρόμοιο. Δεν βλέπω καμία άποψη θάνο123 βλέπω κάποιον να προσπαθεί να βγάλει την ΧΑ ναζι (είναι-δεν είναι, δεν με ενδιαφέρει τι είναι) και απλώς λέω ότι είναι για γέλια γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς είναι στη Βουλή μέσα την έχει ψηφίσει ένα μέρος του ελληνικού λαού και δεν μπορεί κανένας να προσπαθεί να αλλάξει τη γνώμη κάποιου ή να τον γεμίσει ενοχές επειδή πήγε και ψήφισε !
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 78

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από thanos123 »

thanos123 έγραψε:Αvatar Το να χαρακτηρίζεις μια άποψη για πολλά γέλια ενός άλλου μέλους δεν νομίζω να συνάδη με τους κανονισμούς του φόρουμ και θα σου έλεγα να τους διαβάσεις. Το να κανεις παράθεση τον καθένα μας και να μας μειώνεις ούτε αυτό είναι σωστό. Πρέπει να μάθεις να σέβεσαι τις απόψεις των άλλων Και να μιλας ευπρεπώς χωρίς να προσβάλλεις προσωπικότητες.

Κανένα πρόβλημα να μου δωθεί προειδοποίηση αν μου αρμόζει αλλά αν γίνει σε μένα να γίνει και σε άλλους που έχουν κάνει κάτι παρόμοιο. Δεν βλέπω καμία άποψη θάνο123 βλέπω κάποιον να προσπαθεί να βγάλει την ΧΑ ναζι (είναι-δεν είναι, δεν με ενδιαφέρει τι είναι) και απλώς λέω ότι είναι για γέλια γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς είναι στη Βουλή μέσα την έχει ψηφίσει ένα μέρος του ελληνικού λαού και δεν μπορεί κανένας να προσπαθεί να αλλάξει τη γνώμη κάποιου ή να τον γεμίσει ενοχές επειδή πήγε και ψήφισε !

το θέμα δεν είναι οι προειδοποιήσεις που θα μας κάνουν. Πρέπει εμείς τα ίδια τα μέλη να ξέρουμε να βαζουμε όρια και να λεμε ως εκει. Και αν κα΄ποιος προσπαθει όπως λες να βγάλει τη χα ναζι αυτο δεν το λέμε εμεις μιλανε τα χιλιαδες βιντεο και οι φωτογραφιες που τους δείχνει να χαιρετανε κατ αυτο το τροπο. Δεν τα βγάζουμε απο το μυαλο μας γιατι έχουμε κατι προσωπικο με τον avatar η τον ταδε η τον δεινα. Ας κρατησουμε το θεμα σε ενα επιπεδο πριν κλειδωθει. Αυτα ειχα να σου παραθεσω προσωπικα και χαλαρααα!

Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από GreekGATE7 »

Ώπα κυνηγέ πήρες φόρα... Για ποια παπαρήγα και για ποιον Περισσό μιλάς; Δεν είμαι καν κομμουνιστής πως σου ήρθε ; Και δεν λέω καθόλου αρλούμπες. Τόσα επιχειρήματα σου παρέθεσα και με εικόνες κιόλας εσύ συνεχίζεις να κάνεις τον ανήξερο και να το παίζεις τρελός... Και σου ξαναείπα. Τουλάχιστον πολλοί δικοί σου τα παραδέχονται όλα αυτά που λέω γιατί είναι η άποψη και η ιδεολογία τους, εσύ συνεχίζεις εκεί τα δικά σου... ΕικόναΕικόνα Ωραίος!

Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Εικόνα
Signaller
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 94

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Signaller »

Οποίος τα βάζει με την ΧΑ δε σημαίνει ότι είναι της Αλέκας
Ο πιο ανίκητος εχθρός, είναι λοχία ο καιρός!
Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

GreekGATE7 έγραψε:
Ώπα κυνηγέ πήρες φόρα... Για ποια παπαρήγα και για ποιον Περισσό μιλάς; Δεν είμαι καν κομμουνιστής πως σου ήρθε ; Και δεν λέω καθόλου αρλούμπες. Τόσα επιχειρήματα σου παρέθεσα και με εικόνες κιόλας εσύ συνεχίζεις να κάνεις τον ανήξερο και να το παίζεις τρελός... Και σου ξαναείπα. Τουλάχιστον πολλοί δικοί σου τα παραδέχονται όλα αυτά που λέω γιατί είναι η άποψη και η ιδεολογία τους, εσύ συνεχίζεις εκεί τα δικά σου... ΕικόναΕικόνα Ωραίος!

Σου εχω απαντηση ποιο πανω σε ολα οσα μου ανεφερες
Ειπαμε το ποιηματακι της αριστερης λασπολογιας το ξερεις πολυ καλα να το επεξεργαζεσαιΕικόνα
Οσο γιαυτο που μου λες για τους ταχα δικους μου που υποστηριζουν τις αρλουμπες σου και οτι τους εχεις ρωτηση κτλ αν σου πω εγω οτι χθες επινα τσιπουρα με τον Ομπαμα θα το πιστεψεις; Εικόνα
Ασε φιλε σε αλλη παραλια να τα λες αυτα
Και μια συμβουλη=
οταν θελεις να να κανεις αντιλογο με καποιον φροντισε να εχεις επιχηρηματα αλλα και να γνωριζεις πολυ καλα πριν ποσταρεις κατι για θα εκτιθεσαι χωρις λογοΕικόνα
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Προτάσεις για τη θωράκιση της Πολιτείας και της Δημοκρατίας έναντι του φασιστικού κινδύνου θα καταθέσει σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα ανακοινώσει τις θέσεις του για τη συγκρότηση ενός ενιαίου αντιφασιστικού μετώπου σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Βασικοί άξονες είναι η τροποποίηση της ποινικής νομοθεσίας και του Κανονισμού της Βουλής. Σύμφωνα με συνεργάτες του ο Ευάγγελος Βενιζέλος ποτέ δε σκέφτηκε την πρόταση να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή. Πιστεύει ότι έτσι τα στελέχη της θα εμφανιστούν ως θύματα πολιτικής δίωξης.

Αντίθετα, έχοντας διαπράξει σοβαρά αδικήματα του ποινικού κώδικα στο όνομα της πολιτικής δράσης μπορούν να αντιμετωπιστούν ως παραβάτες. Οι ποινές που ήδη προβλέπονται είναι αυστηρές: Στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων αν αποδειχθεί ότι είναι προϊόντα εγκλήματος, κτλ. Επίσης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα θέσει και ένα ερώτημα: Από που η Χρυσή Αυγή βρίσκει τους πόρους για να ανοίγει γραφεία και να χρηματοδοτεί εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στις χώρες όπου υπάρχουν ομογενείς.

Σε ότι αφορά στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες θα ζητήσει την ενεργοποίηση του κανονισμού που προβλέπει την αποβολή βουλευτών που υπερβαίνουν τα όρια και την επιβολή ποινών στα κόμματά τους, με περικοπή της κρατικής χρηματοδότησης. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της κατά της Χρυσής Αυγής η Ιπποκράτους ανέβασε από χθες στο διαδίκτυο βίντεο και μία αφίσα με αντιρατσιστικό περιεχόμενο.
#!

www.protothema.gr
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Η φάση είναι ότι η χρυσή αυγή θα καταθέσει πρόταση να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ.

Ποιος είπε ότι οι φασίστες δεν έχουν χιούμορ;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 25
Επικοινωνία:

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Nassos »

Πώς και δεν έβαλαν στο τέλος την εκτέλεση του ζεύγους Τσαουσέσκου;LOL!

Άβαταρ μέλους
KYNIGOSDK
Posts in topic: 98

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από KYNIGOSDK »

yandr έγραψε:Η φάση είναι ότι η χρυσή αυγή θα καταθέσει πρόταση να τεθεί εκτός νόμου το ΠΑΣΟΚ.

Ποιος είπε ότι οι φασίστες δεν έχουν χιούμορ;

Πρασινοφρουρος εισαι πουλακι μου;ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
thanos123
Λοχαγός
Λοχαγός

Χρυσή Αυγή

Τικ - τακ - τικ- τακ τικ - τακ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εγώ προτείνω να ασχοληθούμε με τα κόμματα που χρωστάνε εκατομμύρια στο ελληνικό κράτος, η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι όσα λέτε ναζιστές, φασίστες κοκ αλλά τουλάχιστον δεν ζημιώνουν το κράτος.
Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

KYNIGOSDK έγραψε:
GreekGATE7 έγραψε:

Σου εχω απαντηση ποιο πανω σε ολα οσα μου ανεφερες
Ειπαμε το ποιηματακι της αριστερης λασπολογιας το ξερεις πολυ καλα να το επεξεργαζεσαιΕικόνα
Οσο γιαυτο που μου λες για τους ταχα δικους μου που υποστηριζουν τις αρλουμπες σου και οτι τους εχεις ρωτηση κτλ αν σου πω εγω οτι χθες επινα τσιπουρα με τον Ομπαμα θα το πιστεψεις;Εικόνα
Ασε φιλε σε αλλη παραλια να τα λες αυτα
Και μια συμβουλη=
οταν θελεις να να κανεις αντιλογο με καποιον φροντισε να εχεις επιχηρηματα αλλα και να γνωριζεις πολυ καλα πριν ποσταρεις κατι για θα εκτιθεσαι χωρις λογοΕικόνα
Γιατί ρε φίλε έχω κάποιον λόγο να πω ψέματα ; Ίσα ίσα που αν δεν είσασταν οι μισοί εκει μέσα ναζιστές ίσως να είμουν και εγώ χρυση αυγη γιατι συμφωνώ με πολλά με τον εθνικισμό... Αν και για να τα αρνείσαι όλα κάθετα δεν σε κόβω για ναζιστή... Οπότε δεν σου ξαναλέω τίποτα γιατί μπορεί να είσαι αγνός εθνικιστής αλλά μάλλον πρέπει να μάθεις για τις αντιλήψεις πολλών εκει μέσα... Το σταματάω εδώ...

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 89

Χρυσή Αυγή

Δημοσίευση από yandr »

Greek_Army έγραψε:Εγώ προτείνω να ασχοληθούμε με τα κόμματα που χρωστάνε εκατομμύρια στο ελληνικό κράτος, η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι όσα λέτε ναζιστές, φασίστες κοκ αλλά τουλάχιστον δεν ζημιώνουν το κράτος.
Δηλαδή ΟΚ αν επιτίθεσαι σε μετανάστες (πάντα τους αδύναμους όχι τίποτα οργανωμένες μαφίες και φάμε ξύλο), αν βρίζεις, μαχαιρώνεις, κακοποιείς, αρκεί να μην χρωστάς.

Είναι και αυτό μια άποψη, αλλά δεν μπορώ να την ασπαστώ.

Άβαταρ μέλους
GreekGATE7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Χρυσή Αυγή

Greek_Army έγραψε:Εγώ προτείνω να ασχοληθούμε με τα κόμματα που χρωστάνε εκατομμύρια στο ελληνικό κράτος, η Χρυσή Αυγή μπορεί να είναι όσα λέτε ναζιστές, φασίστες κοκ αλλά τουλάχιστον δεν ζημιώνουν το κράτος.
Ζημιώνουν όμως την εθνική μας συνείδηση.Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης