Επιλαχόντες επαγγελματίες οπλίτες (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εσυ πια τι τοσο ζορι τραβας; Δεν καταλαβαινεις οτι δεν εχω κατι με τη κοπελα απλα αυτα που λεει μερικες φορες δε κολλανε πουθενα. κ στο κατω κατω δεν ημαστε υποχρεωμενοι να συμφωνουμε με οτι λεει ο καθενας εδω μεσα. κ οσο για την προπονηση που λες υπαρχει αλλου θεμα μπορειτε να το συζητησετε εκει.-
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από tzovana18 »

Δλδ τοσο σκαμπαζεις; Απο οσα λεμε εδωωω xaxaxa! Εισαι εκτος τοπου και χρονου κοπελιαη αγορι τι εισαι!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από Marina2 »

s.f έγραψε:Εσυ πια τι τοσο ζορι τραβας; Δεν καταλαβαινεις οτι δεν εχω κατι με τη κοπελα απλα αυτα που λεει μερικες φορες δε κολλανε πουθενα. Κ στο κατω κατω δεν ημαστε υποχρεωμενοι να συμφωνουμε με οτι λεει ο καθενας εδω μεσα. Κ οσο για την προπονηση που λες υπαρχει αλλου θεμα μπορειτε να το συζητησετε εκει.-
Εγω τραβάω μεγάλο ζορι, οσο δεν μπορεις να φανταστεις με την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ! Τα ειπαμε τα εξηγησαμε και δεν θα τα ξαναπουμε! Οταν θα δημιουργηθει θέμα στο οποιο να κρινουμε τους άλλους, τοτε θα πω πολλα και εγω για μερικους που μπαινουν και απλα κρινουν, χωρις να ξερουν τι τους γινεται; ! Κατανοητη ή να κάνω και κακα;
Anonymous

1. Τωρα μπηκα. Το δηθεν στυλ θεουσας μη κρινεις για να μη κριθεις ειναι πασε. Εδω ειναι φορουμ. Κ αυτο σημαινει οτι ολοι μιλαμε μεταξυ μας. Κ πως γινεται αυτο. Με ερωτησεις απαντησεις. Υποτιθεται το ξερεις αυτο. Τι περιμενες. Αυτα που γραφεις υποτιθεται θες να τα δουμε. Το ξαναλεω. Δεν σε εκρινα μια ερωτηση χυμα εκανα γιατι ειμαι ειλικρινης. Κ παλι απαντηση δε πηρα. Φυσικα κ δε σε κρινω σαν ανθρωπο. Απο που κ ως που. Δε σε ξερω. Κ δε καταλαβαινω γιατι τοσος χαμος. Δεν θες μην απαντας. Δεν εκρινα εσενα. Αλλα οτι ειδα. Απλα κ απροσωπα
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα... Τς τς Μη μαρινα μη... Κρατα τα για το αλλο 8εμα! Χαχαχαχαχα Δωσεεεε Ελα και πολλα ειπαμε! Τς τς τς
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Μου την δινει σαυρακι να εξηγώ ενα πραγμα 150 φορες! Το θεωρώ και χαζο και νομιζω οτι με παιρνανε και για χαζη!
Anonymous

Γιαυτο εβαλα κ χαμογελακι. Αν εχεις δει το στυλ που μιλαω που το μαρινακι κ ταλλα παιδια το ξερουν ετσι ειμαι χυμα. Τα παιδια καλα κανουν κ σε υποστηριζουν αλλα μιλανε απλα. Εσυ τι επαθες κ λες σε κρινω κ απο που κ ως που. Εχεις καταλαβει οτι ειναι φ Ο Ρ Ο Υ Μ;
Anonymous

Ρε μαρινα κ σαυρακι με τζοβανα δεν ειχα ξαναμιλησει ποτε. Μια ερωτηση εκανα. Γιατι δημιουργηθηκε τοσος ντοροσ. Μεσας μιλαο μ ξερετε απο τοτε που μπαινω. Πειτε κατι.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Χριστινακη ισως να ηταν μια ατυχη στιγμη. Πρεπει Να το ξεχάσουμε ολοι! Αυτό ειναι το σωστο. Δεν ειναι ωραιο να κάνουμε προσωπικές επιθεσεις ο ενας στον άλλον.
Anonymous

Μαλλιοτραβηχτείτε λίγο, πλάκα έχει!Εικόνα
Anonymous

Α κ κατι αλλο. Εχει απολυτο δικοι ο καλλιτεχνης που ειπε να κοιταμε τον ευτο μας κ οτι στο στρατο ετσι πρεπει να κανουμε κ του δινω χιλια μπραβο αλλα εδω το ξαξαλεω ειναι φορουν. Ολοι ειμαστε ισοι χωρις διαφορετικα γαλονια κ γνωριζουμε πως οτι λεμε σχολιαζονται. Οσοι δεν θελουν να σχολιαζονται γιαυτα που λενε κ οχι για το ποιοι ειναι γιατι κανενας δε κρινεται εδω για το τι ανθρωπος ειναι ας κλεισει το κομπιουτερ.
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Αχ Εγω λεω να κουλαρετε γενικως... Και επειδη ειναι Φ Ο Ρ Υ Μ... Ετσι τζοβανα; (τς τς) Εικόνα Μη το συνεχισουμε εχει δικαιο ι Μαρινα... Αντε τελος... Το σακατεψαμε το 8εμα... ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΗ ΟΚ... Το 8εμα ειναι να μη βιαζομαστε γενικως... Φτανει η αγωνια και τα νευρα... Εικόνα

Anonymous

Δε το συνεχιζω. Κ τζοβανα αν παρεξηγηθηκα οπ-ως διατυπωσα την ερωτηση σορι. Απτο πρωι ειχα να μπω στο φορουν κ τωρα με το χαμο που εγινε εμεινα. Δε θελω τσακωμους. Ουτε να χαλιομαστε. Ας το διακοψουμε εδω. Ειναι που ειναι τα νευρα τσιτα που περιμρνουμε ταποτελεσματα δε λεει να χαλιομαστε αλλο. Το Σταματαω εδω. Τ Ε Λ Ο Σ.Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

UFO έγραψε:Μαλλιοτραβηχτείτε λίγο, πλάκα έχει!Εικόνα
ΟΥΦΑΚΙ εσυ στο θέμα σου γρηγορα!
Anonymous

UFO έγραψε:Μαλλιοτραβηχτείτε λίγο, πλάκα έχει!Εικόνα

Μαρίνα1 έγραψε:ΟΥΦΑΚΙ εσυ στο θέμα σου γρηγορα!

Καλά μαμά!Εικόνα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης