Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Η 9κ2021 έκλεισε παιδιά και δεν θα πάρουν άλλους!
Αυτό το λέω με σιγουριά γιαι βρίσκομαι στη σχολή και μας το είπαν, είμαστε οι τελευταίοι που πήραν. 
Με την καινούρια προκήρυξη τωρα θα παρουν αλλα 130 ατομα.
Επισκέπτης

Το λένε αυτό από πέρσι και έχει απορροφήσει πάρα πολλούς από τότε. Οι ανάγκες είναι δεδομένες και η νέα προκυρηξη δεν έχει καν ακουστεί ποτέ θα βγει. Επίσης στην 6Κ 2018 είχαν πει ότι έκλεισε και κάλεσαν πρόσφατα άτομα για να περάσουν αθλήματα ψυχοτεχνικές κλπ. Οι γυναίκες της 9Κ περιμένουν να περάσουν κι αυτές αθλήματα κλπ. Συμφωνώ ότι φτάνει στο τέλος αλλά η λογική λέει ότι όσοι είναι επιτυχόντες θα απορροφηθούν! 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Ιουν 07, 2026 8:04 am Το λένε αυτό από πέρσι και έχει απορροφήσει πάρα πολλούς από τότε. Οι ανάγκες είναι δεδομένες και η νέα προκυρηξη δεν έχει καν ακουστεί ποτέ θα βγει. Επίσης στην 6Κ 2018 είχαν πει ότι έκλεισε και κάλεσαν πρόσφατα άτομα για να περάσουν αθλήματα ψυχοτεχνικές κλπ. Οι γυναίκες της 9Κ περιμένουν να περάσουν κι αυτές αθλήματα κλπ. Συμφωνώ ότι φτάνει στο τέλος αλλά η λογική λέει ότι όσοι είναι επιτυχόντες θα απορροφηθούν! 

Συμφωνώ μαζί σου γιατί είμαι στους επιλαχόντες- επιτυχόντες της 9κ21 που πέρασα πέρυσι και μας είπαν ότι θα απορροφηθούν όλοι. Αν αλλάξει κάτι και βγάλουν νέα προκήρυξη τότε θα κλαίω τα λεφτά μου που ξόδεψα και πήγα πέρυσι Αθήνα. 😂

Theodore92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Theodore92 »

Εμένα με φώναξαν πέρυσι για αθλήματα στην 9Κ/2021 αλλά δεν μπόρεσα να πάω και δυστυχώς την έχασα.
Φέτος με φώναξαν για την 6κ/2018 και περιμένω να πάω για αθλήματα.
Ρώτησα στον ΑΣΕΠ και δεν ξέρουν τι τους γίνεται ακόμα.
Φέτος δεν το ξανά κάνω το ίδιο λάθος θα πάω σίγουρα για αθλήματα διότι αν πήγαινα πέρυσι τώρα θα ήμουν διορισμένος από ότι μου είπαν τους πήραν όλους της 9Κ
Επισκέπτης

Theodore92 έγραψε: Κυρ Ιουν 07, 2026 12:23 pm Εμένα με φώναξαν πέρυσι για αθλήματα στην 9Κ/2021 αλλά δεν μπόρεσα να πάω και δυστυχώς την έχασα.
Φέτος με φώναξαν για την 6κ/2018 και περιμένω να πάω για αθλήματα.
Ρώτησα στον ΑΣΕΠ και δεν ξέρουν τι τους γίνεται ακόμα.
Φέτος δεν το ξανά κάνω το ίδιο λάθος θα πάω σίγουρα για αθλήματα διότι αν πήγαινα πέρυσι τώρα θα ήμουν διορισμένος από ότι μου είπαν τους πήραν όλους της 9Κ

Φίλε να πας μην το χάσεις. Αλλά γι'αυτό που λες ότι τους πήραν όλους από την 9κ21 δεν ισχύει. Εγώ είμαι επιλαχών που πέρασα πέρυσι και ακόμα περιμένω διότι ήμουν πιο κάτω σε μόρια από άλλους, επίσης και άλλα άτομα το ίδιο από ότι ξέρω. Είμαστε ακόμα αρκετά άτομα που περιμένουμε μήπως και μας απορροφήσουν. Αλλά για να λες ότι κάλεσαν φέτος από την 6κ τότε ίσως κάνουν προσλήψεις και από τις 2 προκηρύξεις. 

Theodore92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Theodore92 »

Επειδή πήραν και τον αδερφό μου στην 9Κ/21 και τώρα δουλεύει κανονικά φύλακας,τον ρώτησα και μου είπε θα τους πάρουν όλους.
Επισκέπτης

Theodore92 έγραψε: Κυρ Ιουν 07, 2026 12:57 pm Επειδή πήραν και τον αδερφό μου στην 9Κ/21 και τώρα δουλεύει κανονικά φύλακας,τον ρώτησα και μου είπε θα τους πάρουν όλους.

Ναι ΘΑ τους πάρουν, όχι ότι τους έχουν πάρει όλους μέχρι τώρα. Κάποιοι ακόμα περιμένουμε από πέρυσι το θαύμα του διορισμού επειδή το γουστάρουμε.

Marios24

Δημοσίευση από Marios24 »

Θα τους πάρουν όλους ;και όσοι είμαστε επιτυχόντες επιλαχόντες από το 2024 στην  6κ2018?

Επισκέπτης

Marios24 έγραψε: Κυρ Ιουν 07, 2026 1:05 pm Θα τους πάρουν όλους ;και όσοι είμαστε επιτυχόντες επιλαχόντες από το 2024 στην  6κ2018?

Μόνο ο Θεός το ξέρει και ίσως κάποιοι από τον ΑΣΕΠ αλλά δεν μιλάει κανείς 🙏😂. Υπομονή αδερφέ και θα μάθουμε κάποια στιγμή. 

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης