Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 62
Πάντως παιδιά το 21 κατι μου λέει ό, τι θα πήξαμε. Στις προκηρηξεις. !
Συνεχίζουμε στο θέμα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
Αύριο τα νεότερα λοιπόν
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Πρωι-μεσημερι θα εχουν συνεδριαση παλι?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 379
δν το ξέρω πάντως θα ειναι και ο χρυσό !GiorgosM82 έγραψε:Πρωι-μεσημερι θα εχουν συνεδριαση παλι;
Και εγώ ρε παίδες δεν πιστεύω να είναι μόνο 500 άτομα. Σιγά μην κάναν τόσο ντόρο για 500 άτομα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Βμκδ έγραψε:Και εγώ ρε παίδες δεν πιστεύω να είναι μόνο 500 άτομα. Σιγά μην κάναν τόσο ντόρο για 500 άτομα.
Mακαρι να ειναι 1000 να μπουμε ανετα περπατητοί
Χαίρομαι που συμφωνείς φίλε εγώ πιστεύω ότι μπορεί να παρει 1000 και μετά πολλούς επιλαχόντες να γίνει λίγο πιο αθόρυβα δηλαδή
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Οποτε προς το βραδυ αυριο θα σκασουν και τα αρθρα με μια γενικη εικονα της συνεδριασης, αναμενουμε
Εγω πιστευω ουτε αυριο θα μαθουμε κατι επισημο... Απο τι μαθαινω το νομοσχεδιο θα αργησει. Μονο απο διαρροες αν μαθουμε κατι!
Guardian έγραψε:Εγω πιστευω ουτε αυριο θα μαθουμε κατι επισημο... Απο τι μαθαινω το νομοσχεδιο θα αργησει.Μονο απο διαρροες αν μαθουμε κατι!
Λες θα αργήσει ; Αφού είπαν θέλουν Σεπτέμβριο να βρίσκονται στα πανεπιστήμια λογικά Φεβρουάριο πρέπει να Τρέξει η προκήρυξη έτσι ώστε να τελειώσουν από εκπεδευση και όλα.
Όπως αναμενόταν η υπουργός Παιδείας έφερε ξανά στο προσκήνιο το ζήτημα της «πανεπιστημιακής αστυνομίας», το θέμα που έχει προκαλέσει έκρηξη στην πανεπιστημιακή κοινότητα και όχι μόνο, με τη Σύνοδο να συμφωνεί πως πρέπει να ληφθούν επιπλέον μέτρα, αλλά να παραπέμπει τις όποιες αποφάσεις στη Σύνοδο των Πρυτάνεων την Παρασκευή. Υπενθυμίζεται ότι ο νόμος πλαίσιο αναμένεται να κατατεθεί τον Φεβρουάριο. Εγώ βρήκα αυτό μήπως τον Φεβρουάριο βγει το νομοσχέδιο;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 201
Guardian έγραψε:Εγω πιστευω ουτε αυριο θα μαθουμε κατι επισημο... Απο τι μαθαινω το νομοσχεδιο θα αργησει.Μονο απο διαρροες αν μαθουμε κατι!
Και αν ολα ποτε καλα και ανηκει ελας κτλπ ποτε πιστευεις θα το ανακοινωσουν; Και ποτε θα βγει η προκυρηξη για να τους εχουν ετοιμους σεπτεμβρη;
Ο αλλος έχει 2750 και κλαίγεται αν θα μείνει εξω σοβαρά τώρα; Σε 5 μήνες η βάση για 500 άτομα θα είναι 2500 το πολύ αν μαζέψουν μόρια από τώρα... Αλλα τι να προλάβουν να μαζέψουν η βάση για συνοριακός ηταν 2350 πριν 1 μήνα... Α και κάτι ακόμα αν έχεις πολλά αδέρφια αφαίρεσε τα μόρια από πολύτεκνος γιατί τα έβγαλαν
Καλησπερα σε ολους και ολες.
Ειμαι τελευταια σειρα Ε. Φ (μπηκα δηλαδη τον οκτωβριο του 2019) και χωρις να θελω να κοψω τα ονειρα κανενος, οταν ξαναβγει η προκηρυξη ξανα σκεφτειτε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ αν θα κανετε τα χαρτια σας. Εγω ειμαι πολυ απογοητευμενος απο πολλα.
Αρχικα ο μισθος ειναι πολυ χαμηλος. Ναι οκ, εχουμε κρατησεις, αλλα και οταν σταματησουν, αν ο συναδελφος που ειναι πολεως, παιρνει ακομα 800Ε, ποσα θα παιρνει; Οταν ο αλλος εχει ενοικιο στη καλυτερη περιπτωση 350Ε. Οταν οι πληοψηφια ειναι παιδια απο την επαρχια που θα κανουν να δουν το σπιτι τους σε 20 χρονια + και αυτο αν εχουν πολλα μορια.
οταν το ωραριο ειναι αθλιο (μιλάμε για αναποδο κυλιομενο ωραριο, ξερετε τι σημαινει αυτο;) βραδυ-βραδυ-απογευμα-απογευμα-πρωι-πρωι και ενα ρεπο τη βδομαδα. Να σχολας 01.00 το βραδυ και να δουλευεις την επομενη στη 13.00 το απογευμα. Βαλε μιση ωρα να φτασεις σπιτι, αλλη μιση ωρα να ξαναπας στη δουλεια και αλλη μιση ωρα που ΠΡΕΠΕΙ να εισαι νωριτερα απο την εναρξη της υπηρεσιας. Πας κυριολεκτικα για εναν υπνο σπιτι.
οταν επειδη εισαι φρουρος, θα πας ΜΟΝΟ σε μαχιμες υπηρεσιες (ΔΙ. Ας, ΔΡΑΣΗ) και αστυφυλακας που θα γινεις, θα θες τρελο βυσμα για να ξεκολλησεις απο την Αμεση Δραση και να πας σε μια καλυτερη υπηρεσια. Ξανασκεφτειτε το. Εγω ηδη σκεφτομαι τη παραιτηση.
και μπορω να γραψω απειρα παραδειγματα με μεγαλες αληθειες που σε πολλους δεν θα αρεσουν.
συγνωμη αλλα ειναι μια κακη δουλεια και αυτη ειναι η γνωμη μου μετα απο εναμισι σχεδον χρονο στην υπηρεσια.
Ειμαι εδω για οτι απορια εχετε.
Ειμαι τελευταια σειρα Ε. Φ (μπηκα δηλαδη τον οκτωβριο του 2019) και χωρις να θελω να κοψω τα ονειρα κανενος, οταν ξαναβγει η προκηρυξη ξανα σκεφτειτε ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ αν θα κανετε τα χαρτια σας. Εγω ειμαι πολυ απογοητευμενος απο πολλα.
Αρχικα ο μισθος ειναι πολυ χαμηλος. Ναι οκ, εχουμε κρατησεις, αλλα και οταν σταματησουν, αν ο συναδελφος που ειναι πολεως, παιρνει ακομα 800Ε, ποσα θα παιρνει; Οταν ο αλλος εχει ενοικιο στη καλυτερη περιπτωση 350Ε. Οταν οι πληοψηφια ειναι παιδια απο την επαρχια που θα κανουν να δουν το σπιτι τους σε 20 χρονια + και αυτο αν εχουν πολλα μορια.
οταν το ωραριο ειναι αθλιο (μιλάμε για αναποδο κυλιομενο ωραριο, ξερετε τι σημαινει αυτο;) βραδυ-βραδυ-απογευμα-απογευμα-πρωι-πρωι και ενα ρεπο τη βδομαδα. Να σχολας 01.00 το βραδυ και να δουλευεις την επομενη στη 13.00 το απογευμα. Βαλε μιση ωρα να φτασεις σπιτι, αλλη μιση ωρα να ξαναπας στη δουλεια και αλλη μιση ωρα που ΠΡΕΠΕΙ να εισαι νωριτερα απο την εναρξη της υπηρεσιας. Πας κυριολεκτικα για εναν υπνο σπιτι.
οταν επειδη εισαι φρουρος, θα πας ΜΟΝΟ σε μαχιμες υπηρεσιες (ΔΙ. Ας, ΔΡΑΣΗ) και αστυφυλακας που θα γινεις, θα θες τρελο βυσμα για να ξεκολλησεις απο την Αμεση Δραση και να πας σε μια καλυτερη υπηρεσια. Ξανασκεφτειτε το. Εγω ηδη σκεφτομαι τη παραιτηση.
και μπορω να γραψω απειρα παραδειγματα με μεγαλες αληθειες που σε πολλους δεν θα αρεσουν.
συγνωμη αλλα ειναι μια κακη δουλεια και αυτη ειναι η γνωμη μου μετα απο εναμισι σχεδον χρονο στην υπηρεσια.
Ειμαι εδω για οτι απορια εχετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος djefioge την Πέμ Δεκ 17, 2020 4:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες