Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Το επαιξε ωραια ο μαυροσκουφης... Παιδια μην γεμιζουμε το νημα με ασυναρτησιες και για τα κριτηρια μοριοδοτησης. Μπορειτε να ανοιξετε ενα αλλο νημα και να τα πειτε εκει. Καταντησε και αυτο το νημα μια αηδια, δυστυχως...
Μέσα είσαι 2620 βάση είπαμε στην ΑΔ. ι. α. ς. μονο έγραψε: Με 2660 μορις που εχω μπορεί καποιος να μ πει τι πιστευει..
Εγώ που δεν είμαι 3τεκνος κτλ πως έχω 2960; Τόσα χρόνια μπορούσαμε να μαζέψουμε μόρια. τ ότι δεν τα μαζέψατε δεν φταίει αυτοί που είναι 3τεκνη κτλ
Μαυροσκουφης και εγω αμπελοκηπους παω για Προπόνηση
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Θανος2468 έγραψε:Ρε γκλοκ ουτε εγω συμπαθώ πολλά παιδιά Κυριάκο πλειρ ξανθό και άλλους αλλα τι κάνουμε τώρα είναι το θέμα τα πκε και όλα αυτά πάει το κομμάτι με ρα μορια και η βάση την μάθαμε
Nα είσαι καλά . Καλή επιτυχία - που θα την έχεις - και να προσέχεις πάντα το κεφάλι σου. Καλή τύχη.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Εγω πηγαινω.αμα θέλεις να έρθουμε σε επικοινωνία.
Κατ εμέ το δημόσιο ιεκ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας θα έπρεπε να παίρνει 300-400 μορια είναι ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα σπουδών με την Αστυφυλάκων. Δεν γίνεται λοιπόν να παίρνουν δικαίως 500 μόρια οι ειδικές δυνάμεις και 200 το ιεκ. Στο ΙΕΚ όσοι πήγαμε κάναμε αυτοαμυνα σκοποβολή αστικό ποινικό δίκαιο και άλλα βασικά μαθήματα κορμου. Έπειτα για όσους σκάνε για την τριτεκνια και 100 χρόνων να είναι τα αδέρφια του τριτεκνου δεν μεγαλώνει το ίδιο μια οικογένεια με 2 δύο παιδιά όπως μια οικογένεια με 3 παιδιά. Είτε σας αρέσει είτε όχι και στην Αστυφυλάκων όσοι δώσαμε δώσαμε σε ειδική κατηγορία πολυτέκνων και τριτεκνων. Έχει αλλάξει όλο το ΠΔ σε ότι αφορά τον χαρακτηρισμό της τριτεκνης οικογένειας και γι αυτό άλλαξε και στην προκυρηξη ο περιορισμός ηλικίας αδερφών κλπ. Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι και να θυμάστε πως κάποιοι από εμάς περιμέναμε 8 χρόνια , πήγαμε ιεκ, βγάλαμε proficiency όλα τα διπλώματα και απλά περίμεναμε χωρίς πολλά πολλά... Και πάλι καλή σταδιοδρομία και κανένα όνειρο δεν τελειώνει όσο το πιστεύεις και το κυνηγάς
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Dea pz και Opel-gtc χρειάζεται κάποιο χαρτί γιατρού για να ξεκινήσω ;Επίσης αν θέλετε αύριο ή μεθαύριο να βρεθούμε εκεί να ξεκινήσω και εγώ σιγά σιγά.
Να δούμε μήπως μπορεί να βοηθηθεί και ο ένας από τον άλλον.
Επιτυχών είπατε και οι δύο;(Δεν θυμάμαι)
Ααα να και ο ΜΠΟΚΟΛΗΣ. (δεν είχα δει τι μήνυμά σου)
Να δούμε μήπως μπορεί να βοηθηθεί και ο ένας από τον άλλον.
Επιτυχών είπατε και οι δύο;(Δεν θυμάμαι)
Ααα να και ο ΜΠΟΚΟΛΗΣ. (δεν είχα δει τι μήνυμά σου)
Μαυροσκουφης αν θες μεθαυριο μεσα ειμαι στειλε μου και ενα πρωσοπικο μυνημα να ανταλαξουμε τηλεφωνα εγω ειμαι επιτιχων 1159-1160 2630 μορια στην α
Μαυροσκουφης αν θες μεθαυριο μεσα ειμαι στειλε μου και ενα πρωσοπικο μυνημα να ανταλαξουμε τηλεφωνα εγω ειμαι επιτιχων 1159-1160 2630 μορια στην α
None τα μορια απο το ιεκ με το βεκ τα παιρνεις;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Ρε παιδες, ειλικρινα τωρα με θλιβει το γεγονος οτι καποιοι τρεφεστε με την αποτυχια του αλλου ή το αντιθετο. Με θλιβει το γεγονος οτι δεν υπαρχει σεβασμος εστω εδω μεσα που τοσους μηνες μια παρεα γιναμε. Με θλιβει το γεγονος οτι υπαρχει τετοια κακια σε ατομα και οχι προς το συστημα του κρατους. Πως θα πηγαινατε αστυνομικοι με τετοιο μισος μεσα σας; Η αδικια θα υπαρχει παντα, ακομη και σαν αστυνομικος, οποιος ειναι στο σωμα γνωριζει τι αδικιες παιζουν ακομη και μεταξυ τους, απο αξιωματικοι σε κατωτερους ή ακομη και η καθε ομαδα. Μη γινεστε εγωιστες και για μια φορα να πειτε " ναι ρε φιλε δεν περασα, ναι το συστημα ειναι αδικο αλλα μπραβο στα παλικαρια που το καταφερανε ". Να ειμαστε ρεαλιστες η ζωη ειναι δυσκολη, μη τη κανουμε δυσκολοτερη !... ΦΙΛΙΚΑ... /b>
Μαυροσκουφης σε εχω στείλει πρωσοπικο μυνημα
Θα βγούνε σήμερα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες