Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Να μην σε πιανουν το καταλαβαίνω απόλυτα κ είναι λογικό. Δεν θέλω να λέω μεγάλες κουβέντες αλλά εάν έχεις δουλέψει σκληρά θα τα καταφέρεις...
Βέβαια σωστά σκέφτεται ο Paris και εγω το ίδιο σκέφτομαι οτι θ ειναι αυστηροί. και το κουλό ειναι οτι ναι να σε κόψουν χωρις λόγο αντε να βρεις το δικιο σου. να εχουμε θετική σκέψη
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Νίκη ειμαι απο ΑΕΙ !! Σε αυτη την κατηγορία γίνεται της κακομοίρας!! Διαβάζω, γυμναζομαι , υγιής ειμαι ολα καλα!!! Βύσμα δεν εχω!!! Αρα καταλαβαίνεις!!! Ολοι όσους. Λέω οτι δίνω για λιμενικο μου λένε... μπράβο καλη επιτυχία... Βύσμα εχεις; Χωρις αυτο δεν κανεις τιποτα! Για αυτο εχω αγχωθει!
Παρη στο περίπου τι σειρα εχεις στο πίνακα;
Καλησπέρα!Greek Army γιατι θα πρέπει να μπει κάποιος σε διαδικασία επαναπιστοποίησης, αφού η προκήρυξη έδινε παράταση μέχρι 30/06.
Επιπλέον αν χρειάζεται επαναπιστοποίηση, γνωρίζεις αν χρειάζεται να δώσουμε ξανά εξετάσεις ή μόνο τα ποσά που ανέφερες για τις επιμέρους ενότητες;
Επιπλέον αν χρειάζεται επαναπιστοποίηση, γνωρίζεις αν χρειάζεται να δώσουμε ξανά εξετάσεις ή μόνο τα ποσά που ανέφερες για τις επιμέρους ενότητες;
Αν αγωνιστείς μπορεί και να χάσεις... Αν δεν αγωνιστείς, είσαι ήδη χαμένος...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Astohos έγραψε:Καλησπέρα!Greek Army γιατι θα πρέπει να μπει κάποιος σε διαδικασία επαναπιστοποίησης, αφού η προκήρυξη έδινε παράταση μέχρι 30/06.
Η προκήρυξη έδινε παράταση μέχρι 30/06 όμως ο διαγωνισμός είναι ακόμα σε εξέλιξη και όταν τελειώσει και πχ είσαι επιτυχόντας και πας να παρουσιαστείς στη σχολή θα στα ζητήσουν πάλι όλα αυτά και τότε τι θα κάνεις; Πλέον το χαρτί θα είναι άχρηστο.
Θα χρειαστεί να δώσεις εξετάσεις στις ενότητες που είχες δώσει και τότε, αλλά καλύτερο θα ήτανε να πας να συμβουλευτείς τον φορέα που σου είχε δώσει το ecdl.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 86
Στην μέση του πίνακα ειμαι!!! τι να πεις; Οτι ειναι να γινει θα γινει! Αλλα πραγματικα σας το λέω εχω αγχωθει κ φοβηθεί !! Αυτο πιστευω τα λεει ολα!!! αν ειναι να αδικηθουμε καλυτερα ας μη μας καλούσαν καθολου! αυτο εχω φτασει να λέω!
Paris... Χαλαρωσε. Ρε αγορινα ειναι αει στην πρωτη η 2η σελιδα δε θυμαμαι. Γιατι τα εκανα ολα word και εχουν ερθει πιο πανω. Εγω δηλαδη τι να πω; Ηρεμησε σε νιωθω. Οτι ειναι να γινει θα γινει.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Και εγω φοβάμαι οτι επειδη εχει πολκη ζητησ ο διαγωνισνος... θα κοβουν με το παραμικρο. Για αυτο να τα εχετε ολα ολοσωστα, μην παρουν αφορμη απο εκει. Θα ειναι κριμα.
Τι να λεμε τωρα ρε παιδια... οταν το υπουργειο ναυτιλιας δινει 55 θεσεις σε πτυχιουχους ΑΕΝ (με 76 υποψηφιους) και 55 για πτυχιουχους ΑΕΙ-ΤΕΙ (με 1400 υποψηφιους)... τα συμπερασματα δικα σας!
Ε. Λιμενικο ειναι. Δεν ειναι ουτε σχολειο ουτε γυμναστηριο... Πολυ λογικο οι περισσοτεροι να ειναι απο αεν.
and so will the world end,I think,a victim of love rather than hate.For love's ever been the more destructive weapon
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 52
Nikos_pro έγραψε:Τι να λεμε τωρα ρε παιδια... Οταν το υπουργειο ναυτιλιας δινει 55 θεσεις σε πτυχιουχους ΑΕΝ (με 76 υποψηφιους) και 55 για πτυχιουχους ΑΕΙ-ΤΕΙ (με 1400 υποψηφιους) ... Τα συμπερασματα δικα σας!
Πιάνεις μεγάλη συζήτηση η οποία δεν μπορεί να αναλυθεί εδώ μέσα, ένα παράδειγμα θα σου δώσω και το αφήνουμε εδώ, στα πλωτά σκάφη του λιμενικού πηγαίνουν μόνο οι απόφοιτοι των ΑΕΝ, άρα λογικό είναι να πιάνουν μεγαλύτερο ποσοστό.
Δεν παιρνουν περισσοτερους απο ΑΕΝ αλλα τον ιδιο αριθμο με τα Ανωτατα Πανεπιστημιακα-Τεχνολογικα Ιδρυματα. Η τρομακτικη διαφορα μας εγγυται στις αναλογιες εισαγομενων-υποψηφιων! Εχω ξαναπαρει μερος το 2011 και καπως ετσι ηταν και τοτε... Οπως και να εχει η τελευταια μου χρονια φετος οτι και να γινει...
- Giorgospcline
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 117
φίλε μου δεν είσαι σε συναδελφικό κλίμα... Τον εαυτό σου αδικείς με αυτά που λες... Υπάρχει λόγος που το έκαναν έτσι το σύστημα φέτος... Μπες στη σελίδα του Λιμενικού Σώματος να δεις τι δουλειά πέφτει από αυτούς που είναι στα σκάφη και με ρίσκο της ζωής τους κάθε μέρα προσπαθούν να ελέγξουν αυτό που γίνεται με τους μετανάστες. Επομένως καλά έκαναν και πήραν άτομα πιο εξειδικευμένα.Nikos_pro έγραψε:Τι να λεμε τωρα ρε παιδια... Οταν το υπουργειο ναυτιλιας δινει 55 θεσεις σε πτυχιουχους ΑΕΝ (με 76 υποψηφιους) και 55 για πτυχιουχους ΑΕΙ-ΤΕΙ (με 1400 υποψηφιους) ... Τα συμπερασματα δικα σας!
Ρωταω γιατι εχει σημασία η σειρα οταν φτάσουμε στα γραπτα και εγω καπου εκει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες