Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2010)
Επίσης συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέρασαν. Εύχομαι να τους πανε όλα καλά και να γίνουν άξιοι αστυνομικοί και να σκέφτονται και να υπηρετούν τους πολίτες.
Τaspo και εγώ είμαι απο τους αποτυγχάνοντες. Ξέρεις ρε φίλε τι με πειράζει ποιό πολυ... ; Πώς έκανα ένα λάθος, να βγάλω χαμηλότατο απολυτηριο λυκείου, ενώ ένα είχα κάποια ενημέρωση οκ θα έβαζα τα δυνατά μου για σίγουρα ένα (έστω και λίγο καλύτερο αποτέλεσμα). Το θέμα έχει πως αυτό το λάθος φοβάμαι θα το πληρώνω για πολύ ακόμα μιας και είναι γνωστό πως το απολυτήριο λυκείου δεν αλλάζει.
Προσωπικά έχω άλλον ένα χρόνο για να ξαναδώσω (άν βγει φυσικά του χρόνου προκύρηξη). Φυσικά αμφιβάλω κατα πολύ άν καταφέρω να συγκεντρώσω επιπλέον μόρια διότι ώς γνωστόν και prificiency να χτυπήσω (μάιο οι εξετάσεις) , η βεβαίωση ώς γνωστό κάνει μήνες να σου έρθει. Οκ άν και είχα λίγα μόρια πραγματικά στεναχωρήθηκα αρκετά. Έχω γονατίσει ρε γμτ απο το άγχος ότι δεν προκειται να έχω ένα εξασφαλισμένο μέλλον. Μια ζωή στην αβεβαιότητα.Anyway taspo (και στον κάθε έναν που βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση) σου εύχομα κάτι καλύτερο. Επίσης εύχομαι πραγματικά να περάσουν τα αθλήματα αυτοί που όντως έχουν φυσική κατάσταση γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Και τέλος μακάρι να περάσουν όσο λιγότερες γυναίκες είναι δυνατόν.(ακούγεται ρατσιστικό αλλά η αλήθεια έτσι είναι).
Καλή συνέχεια σε όλους λεβέντες!
Προσωπικά έχω άλλον ένα χρόνο για να ξαναδώσω (άν βγει φυσικά του χρόνου προκύρηξη). Φυσικά αμφιβάλω κατα πολύ άν καταφέρω να συγκεντρώσω επιπλέον μόρια διότι ώς γνωστόν και prificiency να χτυπήσω (μάιο οι εξετάσεις) , η βεβαίωση ώς γνωστό κάνει μήνες να σου έρθει. Οκ άν και είχα λίγα μόρια πραγματικά στεναχωρήθηκα αρκετά. Έχω γονατίσει ρε γμτ απο το άγχος ότι δεν προκειται να έχω ένα εξασφαλισμένο μέλλον. Μια ζωή στην αβεβαιότητα.Anyway taspo (και στον κάθε έναν που βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση) σου εύχομα κάτι καλύτερο. Επίσης εύχομαι πραγματικά να περάσουν τα αθλήματα αυτοί που όντως έχουν φυσική κατάσταση γιατί έτσι πρέπει να γίνει. Και τέλος μακάρι να περάσουν όσο λιγότερες γυναίκες είναι δυνατόν.(ακούγεται ρατσιστικό αλλά η αλήθεια έτσι είναι).
Καλή συνέχεια σε όλους λεβέντες!
Σκατα σε μενα και στα αλλα παιδια που πεσαμε μεσα στις βασεις... Παιδια καλη υπομονη σε εσας που δεν περασατε και καλη τυχη σε οτι κανετε... Και σε εμας παιδες που περασαμε καλη επιτυχιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα θα τα πουμε απο κοντα!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 17
Μπραβο παιδια, συγχαρητηρια! Κοιταξτε να φτιαξετε το... "κρατος", σαν μπειτε στην Σχολη και αποφοιτησετε. Ξερει κανεις ποτε θα βγει η προκυρηξη του 2011; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλο ε?
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 89
Δεν μιλαω κ δεν ξανα παραπονιεμαι για τιποτα στην ζωη μου! Αυτο το εμαθα οσο καιρο περιμενω αυτη την κωλοπροκηρυξη! Ειλικρινα σε ολα τα παιδια που θα μπουνε στο σωμα τους ευχομαι καλη δυναμη κ κουραγιο κ σιγουρα να μας περιμενουν στο μελλον!taspo σε αυτη την περιπτωση δεν μπορω να πω τιποτα, αυτη η που. Να η ατυχια που μας χτυπησε φετος ηταν οτι πιο αδικο εχω συναντηση στην ζωη μου! Απο 1500 σε 500; Ποτε δεν εχει ξανα γινει! Σου ευχομαι να πετυχεις σε οτι κ να κανεις απο εδω κ περα στην ζωη σου γιατι μπορει να το ζηταγες περισσοτερο απο εμενα! Δεν ξερω εαν πρεπει να γελασω η να βαλω τα κλαματα με ολο αυτο αλλα σιγουρα ξερω οτι θα περιμενω την επομενη προκηρυξη, θα δωσω για αγγλικα κ θα ειμαι ετοιμος μπορει να μην μπω κ τοτε αλλα θα εχω προσπαθησει! Καλο βραδυ!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
Μητσο σε περιμενουμε ρε μαν... Μην αγχωνεσε... Και μεις περιμεναμε μεχρι εδω... Μικρος εισαι... Εισαι παλικαρι...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 51
Ο μακης τελικα μας τα ελεγε!
Αν κυμανθουν κ του χρονου στο ιδιο επιπεδο οι βασεις την κατσαμε τη βαρκα!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 39
Εμείς που περάσαμε τι να περιμένουμε τώρα; ...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 69
Whiteyez έγραψε:Εμείς που περάσαμε τι να περιμένουμε τώρα; ...
ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ και γω αυτα ψαχνω...
-
- Ανθυπασπιστής
Λογικά τηλέφωνο από τα A.T. Και κάποιο πρόγραμμα.
Πέρυσι βγήκε το πρόγραμμα μία μέρα μετά. ...

απο βδομαδα... Να περιμενουμε νεα ειδοποιηση... Για τους γιατρους κτλ...bonito έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ και γω αυτα ψαχνω...Whiteyez έγραψε:Εμείς που περάσαμε τι να περιμένουμε τώρα; ...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
bonito έγραψε:ΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧ και γω αυτα ψαχνω...Whiteyez έγραψε:Εμείς που περάσαμε τι να περιμένουμε τώρα; ...
και εγω μια απ'τα ιδια

-
- Ανθυπασπιστής
Lion έγραψε:Μπραβο παιδια, συγχαρητηρια! Κοιταξτε να φτιαξετε το... "κρατος", σαν μπειτε στην Σχολη και αποφοιτησετε. Ξερει κανεις ποτε θα βγει η προκυρηξη του 2011; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα καλο ε;
Μακάρι 500 άτομα να μπορούσαν να φτιάξουν το κράτος.

Μαγκες αν επιτρεπεται που τα ειδατε τα αποτελεσματα και μαθατε οτι μπικατε; Γιατι τετοια ωρα η αστυνομια να σας πηρε τηλ λιγο δυσκολο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης