Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
diamantis

Δημοσίευση από diamantis »

Εγω να κανω μια αλλη παρατηρηση... Λετε οτι θελουν να μπουν ατομα που ξερουν να οδηγουν μηχανες... Ποσοι παροτι εχουν διπλψμα δεν εχουν καβαλησει ποτε μηχανη και ποσοι θα μπουν βασιζομενοι στα υπολοιπα μορια περαν των διπλωματων... Μην θελουμε να τα ωραιοποιουμε ολα... Τελειως αβασιμο το μετρο της ημερομηνιας...
xristos

Δημοσίευση από xristos »

Φιλε με τις τελιτσες απο το να κατηγορεις τον τασο ο οποιος ηταν αυτος που μας εδειξε το φεκ κ εχουμε ενα λογο να τον πιστεψουμε, εσυ γιατι δεν ρωτας αυριο Τις δικες σου 2 κρατικες πηγες να μας πεις τι λενε. Αντε μπραβο
....

Δημοσίευση από .... »

Greek_Army έγραψε:
... έγραψε:
tasoss έγραψε: ρε φιλε εστω εγω μπαινω με ονομα κ γραφω οτι πληροφορια εχω ειτε καλη ειτε κακη. Εσυ ουτε το ονομα σου δεν κανεις τον κοπο να γραψεις. Τελος παντων δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. Και οσο για τον ξεσηκωμο που λεει η ελισσαβετ συγνωμη αλλα (χεστηκαν). Δεν τους νοιαζει.

αυτα δεν ξαναγραφω. Αυτο που εμαθα σας το μετεφερα. Καλη συνεχεια

ονομαζομαι σπυρος αν αυτο σε ικανοποιει! Εγω εχω μια αρχη ! Να μην δινω οποιαδηποτε πληροφορια πρωτου την εξακριβωσω τουλαχιστων απο 2 εγκυρες πηγες (παντα κρατικεσ)

δεν πεταγομαι να διαδωσω οτι εμαθα απο την κυρα κατινα της φειτονιας μου ουτε λεω οτι θελουν τους καλυτερους!

σιγα μην νοιαστηκαν αν εισαι ο καλυτερος η ο χειροτερος η' αν ξερεις να οδηγεις μηχανη ! Τρυπες θελουν ν βουλωσουν κ εμεις θελουμε επαγγελματικη αποκατασταση!

παντα φιλικα !

Εδώ είσαι λάθος δυστηχώς στην ομάδα ΔΙ. ΑΣ ένα παληκάρι έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙ. ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Κ Ε. Φ Χ Ω Ρ Ι Σ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ Σ Κ ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΠΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ! Κ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΔΙ. ΑΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ! Κ ΑΝ ΠΑΝΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ; ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΟΤ/ΤΑΣ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ FORUM ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΜΕΛΗ
elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

Σωστό κι αυτό diamanti.
Απλά τα 300 μοριάκια καίνε...
....

Δημοσίευση από .... »

φιλε με τις τελιτσες απο το να κατηγορεις τον τασο ο οποιος ηταν αυτος που μας εδειξε το φεκ κ εχουμε ενα λογο να τον πιστεψουμε, εσυ γιατι δεν ρωτας αυριο τις δικες σου 2 κρατικες πηγες να μας πεις τι λενε. αντε μπραβο κατσε πιστεψε οτι θελεις μην παρακινεις κ τους αλλους αν δεν εισαι βαβαιος! θα το εξακριβωσω το συντομοτερο κ θα σε ενημερωσω φιλε μου! εκτος αν ακολουθεις το πιστευε κ μην ερευνα ! αντε μπραβω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

marinos έγραψε:Παιδια με απολυτηριο 15,5 ΤΕΕ Β κυκλου, διπλωμα μηχανης απεριοριστων κυβικων, διπλωμα Β, διπλωμα Γ, απο πολυτεκνη οικογενεια, και με αγγλικα λοουερ τι ελπιδες εχω στην Β κατηγορια μπορειτε να μου πειτε; Ευχαριστω

1550 μόρια από το απολυτήριο
300 μόρια από το δίπλωμα μηχανής
200 μόρια από το δίπλωμα Γ κατηγορίας αυτοκινήτου
300 μόρια θα πάρεις σαν πολύτεκνος εφόσον τα δικαιούσαι
100 μόρια σου δίνει το Lower

2450 μαζεύεις έχεις ελπίδες. Κάνε τα χαρτιά σου. Καλή τύχη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Κυρ Ιουν 13, 2010 4:08 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

... έγραψε:
Greek_Army έγραψε:
... έγραψε:
tasoss έγραψε: ρε φιλε εστω εγω μπαινω με ονομα κ γραφω οτι πληροφορια εχω ειτε καλη ειτε κακη. Εσυ ουτε το ονομα σου δεν κανεις τον κοπο να γραψεις. Τελος παντων δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. Και οσο για τον ξεσηκωμο που λεει η ελισσαβετ συγνωμη αλλα (χεστηκαν). Δεν τους νοιαζει.

αυτα δεν ξαναγραφω. Αυτο που εμαθα σας το μετεφερα. Καλη συνεχεια

ονομαζομαι σπυρος αν αυτο σε ικανοποιει! Εγω εχω μια αρχη ! Να μην δινω οποιαδηποτε πληροφορια πρωτου την εξακριβωσω τουλαχιστων απο 2 εγκυρες πηγες (παντα κρατικεσ)

δεν πεταγομαι να διαδωσω οτι εμαθα απο την κυρα κατινα της φειτονιας μου ουτε λεω οτι θελουν τους καλυτερους!

σιγα μην νοιαστηκαν αν εισαι ο καλυτερος η ο χειροτερος η' αν ξερεις να οδηγεις μηχανη ! Τρυπες θελουν ν βουλωσουν κ εμεις θελουμε επαγγελματικη αποκατασταση!

παντα φιλικα !

Εδώ είσαι λάθος δυστηχώς στην ομάδα ΔΙ. ΑΣ ένα παληκάρι έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του
ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙ. ΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Κ Ε. Φ Χ Ω Ρ Ι Σ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ Σ Κ ΕΣΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΠΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΕ ! Κ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΔΙ. ΑΣ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ! Κ ΑΝ ΠΑΝΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ; ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΟΤ/ΤΑΣ, ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ FORUM ΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΜΕΛΗ

ακριβώς γι'αυτό ίσως και θέλουνε να πάρουνε άτομα που να ξέρουνε να οδηγάνε, ίσως θέλουνε να τους βάλουνε όλους στην ομαδά ΔΙΑΣ τελοσπάντων θα δείξει το μέλλον.

θου βου

Δημοσίευση από θου βου »

Δλδ τωρα με απολυτηριο ενιαιο 13.9,lower, ειδ δυναμεις, διπλωμα αυτοκινητου και μηχανης 12/08 ειμαι στα 2390. Πιο σιγουρος απο πριν. Μακαρι να ειναι ετσι
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε Θου-βου πριν βγει κάτι επίσημα μην είσαι σίγουρος για τίποτα. Απλά να περιμένουμε όλοιΕικόνα
diamantis

τελικα το διπλωμα μηχανης μεχρι 25 kw ποσα παιρνει... ;

....

Δημοσίευση από .... »

Αποψη μου ειναι οτι δεν θα πανε ολοι δι. ας κ κανονικα δεν πρεπει να παει κανενας! η δι. ας ειναι μαχημη υπηρεσια που προεχει η αστυνομικη αυτοπροστασια κ μετα η καλυ οδηγηση της μοτ/τας! σε τετοιες υπηρεσιες πρεπει να πηγενεις οικιοθελωσ κ αφου εχεις τουλαχιστων 2 χρονια υπηρεσιας. αποψη μου παντα.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν το διπλωμά σου είναι Α1 η Α2 θα πάρεις 300 μόρια
diamantis

Εκδοση 4/2009 το διπλωμα...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Φίλε μου αν δεν ανακοινωθεί κάτι επίσημα μην επηρεάζεσαι. Μην προτρέχουμε
elissavet

Δημοσίευση από elissavet »

Τι χαμός είναι αυτός... Πρώτη φορά συναντάω τόσες αλλαγές, μία ανάσα πριν βγει η προκήρυξη.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες