Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Σταματήστε να επαναλαμβάνεστε ρε μάγκες .. Με το άγχος δεν γίνεται δουλειά
Θα πρέπει να εχεις τελειώσει !Lok369 έγραψε:Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση όσο αναφορά τις προϋποθέσεις για την αίτηση συμμετοχής. Εγώ που απολύομαι στις 8 Ιουλίου θα μπορέσω να συμμετάσχω στην προκύρηξη; Σας ευχαριστώ πολύ!
Geor211 έγραψε:Το 19 πόσα μόρια είχε πέσει;Fousekis έγραψε:Γι'αυτό λέει πόσο εκτιμάται. Επειδή κανεις δεν ξέρει. Την γνώμη σας ρωτάει μανκες. Εγώ θεωρώ γύρω στο 3300 και με τους Κομμένους - με αυτούς που δεν θα πάνε Πιστεύω θα πέσει αρκετά το 3300 ... Πόσο δεν ξέρω αλλά ίσως όσο Έπεσε και το 19. Δικιά μου γνώμη μπορεί να πέσω πολύ έξω δεν ξερω.
100-150
κατηγορία β. Εγώ νομίζω θ είναι στο 2500. Γιατί νομίζω λίγοι από επαλ έχουν πτυχίο αει η τειAlexalex2020 έγραψε:Γνώμη δική μου α κατηγορία 2900-3000
Β κατηγορία 2800-2900
Εντάξει όχι κι έτσι.2500 χιλιάδες φτάνει ένας χωρίς πτυχίο. Δε πιστεύω τόσο χαμηλά αλλά όχι και πολύ ψηλά τύπου 3300. Γύρω στα 3000 3100 ίσωςΑσσος έγραψε:κατηγορία β. Εγώ νομίζω θ είναι στο 2500. Γιατί νομίζω λίγοι από επαλ έχουν πτυχίο αει η τει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιουν 10, 2021 6:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
παίζει και αυτό που λες... Τεσπα πάω τ ρα να παίξω Ιταλία για τ γιουροGpap95 έγραψε:Εντάξει όχι κι έτσι.2500 χιλιάδες φτάνει ένας χωρίς πτυχίο. Δε πιστεύω τόσο χαμηλά αλλά όχι και πολύ ψηλά τύπου 3300. Γύρω στα 3000 3100 ίσως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Ιουν 10, 2021 6:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Έχω πτυχίο ΑΕΙ, απολυτήριο Γενικού Ενιαίου Λυκείου 16, δίπλωμα αυτοκινήτου, στρατιωτική θητεία στην Στρατονομία, πιστοποίηση με 5 ενότητες Η/υπ, προϋπηρεσία ενός χρόνου πάνω στο πτυχίο. Υπολόγισα ότι έχω 2900 μόρια είναι σωστό;
- Nikoskriti4
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 44
Εμα ρε μάντες . όλος ο κόσμος πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ έχει ; Ο άλλος με πτυχίο ειδικότητας υδραβλικου θα καταθέσει και πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ .
Λογικά μιλας για επαλ που τελείωσε τει. Εντάξει δεν είναι παράξενο.Nikoskriti4 έγραψε:Εμα ρε μάντες . όλος ο κόσμος πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ έχει ; Ο άλλος με πτυχίο ειδικότητας υδραβλικου θα καταθέσει και πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ .
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
σωστόςAqua Forte έγραψε:Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Έχω πτυχίο ΑΕΙ, απολυτήριο Γενικού Ενιαίου Λυκείου 16, δίπλωμα αυτοκινήτου, στρατιωτική θητεία στην Στρατονομία, πιστοποίηση με 5 ενότητες Η/υπ, προϋπηρεσία ενός χρόνου πάνω στο πτυχίο. Υπολόγισα ότι έχω 2900 μόρια είναι σωστό;
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 1
3500 με 4000 θα ειναι παιδια χαχααχαχαχαχαχαχαχαχα
Aqua Forte έγραψε:Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Έχω πτυχίο ΑΕΙ, απολυτήριο Γενικού Ενιαίου Λυκείου 16, δίπλωμα αυτοκινήτου, στρατιωτική θητεία στην Στρατονομία, πιστοποίηση με 5 ενότητες Η/υπ, προϋπηρεσία ενός χρόνου πάνω στο πτυχίο. Υπολόγισα ότι έχω 2900 μόρια είναι σωστό;
Αγγλικα ρε aqua morti δεν εχεις;
Μαγκες συγγνώμη για την ενόχληση και το χρόνο σας παρακαλώ να απάντηστε αν γνωρίζετε... Το χαρτί που καταθέτουμε στο ΑΤ για τα μορια του στρατού είναι αυτό που μας δίνουν όταν απολυομαστε η το βγάζουμε από κάπου μόνοι μας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας καλη επιτυχία σε όλους.
Το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης θέλουν.Jorge21 έγραψε:Μαγκες συγγνώμη για την ενόχληση και το χρόνο σας παρακαλώ να απάντηστε αν γνωρίζετε... Το χαρτί που καταθέτουμε στο ΑΤ για τα μορια του στρατού είναι αυτό που μας δίνουν όταν απολυομαστε η το βγάζουμε από κάπου μόνοι μας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας καλη επιτυχία σε όλους.
Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα έκανα τα χαρτιά μου. Πολύ καλός ο αξιωματικός. Μου είπε ότι οι αιτήσεις δεν είναι πολλές. Για Λάρισα πχ μέχρι στιγμής κατέθεσαν 30 ατομα και από αυτούς 5 πτυχιούχοι μόνο. Επιπλέον θα τους πάρει και τους 1.000. Είναι σίγουρο ετσι μου είπε. Απλα τους 600 επόμενους θα τους πάρει πιο μετά. Σταδιακά. Ευχάριστα νέα. Καλη επιτυχία σε όλες και όλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης