Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Στην ουσία όλες τις υπεύθυνες δηλώσεις μας της δίνουν στο τμήμα και της συμπληρώνουμε εκεί επί τόπου Σωστά;
Ευχαριστώ πολύ
μιλάμε για πτυχίο αει. Τει... ;Averoff13 έγραψε:Ναιspyros94 έγραψε:Μια ερώτηση γιατί θα διαβάσω εντός των ημερών το ΦΕΚ για να καταθέσω από εβδομάδα, απλά για να γνωρίζω... Μετράει ΚΑΙ το απολυτήριο λυκείου ΚΑΙ το πτυχίο σωστά;
Ευχαριστώ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Έτσι ακριβώς ότι δηλώσεις είναι να συμπληρώσουμε θα μας της δώσουν στο τμημα.Alexalex2020 έγραψε:Στην ουσία όλες τις υπεύθυνες δηλώσεις μας της δίνουν στο τμήμα και της συμπληρώνουμε εκεί επί τόπου Σωστά;
ΑΕΙ... Πολυτεχνείο για την ακρίβεια...
βαθμός απολυτηρίου επί 100 πτυχίο 10 επί 100. Διπλωματα αυτοκινήτου μηχ 1 επί 100... Κουμπιουτερ 2 χ100. Προφισενσι 3χ100 ειδικές δυν 2 χ100 Κλπspyros94 έγραψε:ΑΕΙ... Πολυτεχνείο για την ακρίβεια...
Τέλεια, ευχαριστω πολύ Άσσος
. Οκ φίλε... Καλά είναι...600 άτομα θα παρουν μερος στα πκεspyros94 έγραψε:Τέλεια, ευχαριστω πολύ Άσσος
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Παιδιά μιας και είμαι καινούργιος Στο forum Σε Α κατηγορία ποσο εκτιμάται Ότι Θα είναι η βάση στα 400 ατομα; Τι λετε;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
. Κανείς δεν ξέρει, όλοι εικασίες κάνουμε.NikosChar95 έγραψε:Παιδιά μιας και είμαι καινούργιος Στο forum Σε Α κατηγορία ποσο εκτιμάται Ότι Θα είναι η βάση στα 400 ατομα; Τι λετε;
Γι'αυτό λέει πόσο εκτιμάται. Επειδή κανεις δεν ξέρει. Την γνώμη σας ρωτάει μανκες.. Εγώ θεωρώ γύρω στο 3300 και με τους Κομμένους - με αυτούς που δεν θα πάνε Πιστεύω θα πέσει αρκετά το 3300 ... Πόσο δεν ξέρω αλλά ίσως όσο Έπεσε και το 19. Δικιά μου γνώμη μπορεί να πέσω πολύ έξω δεν ξερω.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Γνώμη δική μου α κατηγορία 2900-3000
Β κατηγορία 2800-2900
Β κατηγορία 2800-2900
Το 19 πόσα μόρια είχε πέσει;Fousekis έγραψε:Γι'αυτό λέει πόσο εκτιμάται. Επειδή κανεις δεν ξέρει. Την γνώμη σας ρωτάει μανκες. Εγώ θεωρώ γύρω στο 3300 και με τους Κομμένους - με αυτούς που δεν θα πάνε Πιστεύω θα πέσει αρκετά το 3300 ... Πόσο δεν ξέρω αλλά ίσως όσο Έπεσε και το 19. Δικιά μου γνώμη μπορεί να πέσω πολύ έξω δεν ξερω.
Καλησπέρα σε όλους! Ήθελα να κάνω μια ερώτηση όσο αναφορά τις προϋποθέσεις για την αίτηση συμμετοχής. Εγώ που απολύομαι στις 8 Ιουλίου θα μπορέσω να συμμετάσχω στην προκύρηξη; Σας ευχαριστώ πολύ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης