Commando Squadron B έγραψε:Πραγματικά δεν αξίζει να ξανά γράψει κανείς σε αυτό το νήμα. Δεν σέβεστε ο ένας τον άλλον. Δεν σέβεστε και τα άτομα που έκαναν το φόρουμ και πιθανόν να είναι 40 και χρόνων πλέον. Τουλάχιστον εγω διάβαζα εδώ μέσα από το 11. Τραγικό παιδιά να ρωτάτε τον κάθε ανώνυμο κολλητέ με 2600 έχω ελπίδες; Τραγικό να λέμε κάθε μέρα 2600 η 2100 η βάση. Απλά τραγικό. Σε λίγες μέρες βγαίνουν οι πίνακες. Το 85% των παιδιών εδώ μέσα έχουν κάτω από 2600 αλλά δεν το σκεφτήκατε ποτέ. Όλοι οι υπόλοιποι δλδ και αυτοί που έκαναν 5 χλδς αιτήσεις σε 3 μέρες έχουν πάνω από 2600 δλδ και αυτοί εδώ μέσα που τα μάζευαν με κόπο έχουν κάτω από 2600. Οκ όπως το βλέπει ο καθένας τι να πω. Ακούστε την πηγή του καθενός λοιπόν και καλάψτε τη μοίρα σας. Χθες ήταν όλα καλά που έλεγαν για βάση 2300 σύμφωνα με πηγή κάποιου. Σήμερα πετάχτηκαν άλλοι δύο και λένε 2600 και καθεστε και μυξοκλαίτε.Κανένας δεν ξέρει και κανένας δεν μπορεί να ξέρει. Ούτε αυτοί που τα μετράνε αυτή τη στιγμή. Τίποτα δεν τελείωσε ακόμη. Δώστε πάτημα εσείς στον κάθε ένα εδώ να σας χαλάει την ψυχολογία η να μπαίνει να τρολλαρει.
Από εμένα τα ξανά λέμε όταν βγουν οι πίνακες. Καλα μυαλά και καλά αποτελέσματα.
Αμήν!

Παίδες, πλέον δεν γίνεται να συνεχίσει αυτό το νήμα, κατάντησε συζήτηση καφενείου. Με το καλό όταν ανακοινωθούν οι πίνακες θα ανοιχθεί καινούργιο. Συνεχίστε με ΠΜ μεταξύ σας.