Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Εαν γουσταρες την αστυνομια οσο μας λες, δεν πιστευω να σε πειραζε να θυσιαζες το μαλλι σου.
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Αντε ας πουμε οτι στην σχολη δεν επιτρεπεται. Αλλα μετα ρε παιδια ποιος θα σε πει τιποτα; Ετσι κι αλλιως ολο καπελα, μπερεδες και κρανοι εισαι. Πολυ που θα φαινονται οι 20 ποντοι.
Ρε φιλε μονο στην ασφαλεια με μαλλι παρτο χαμπαρι
- johnny13
- Ταγματάρχης
Και το μαλλι το κουρευω και ολα. Τετοια ειναι η αγαπη μου για τους ανθρωπους και για την Αστυνομια. Τι να κανουμε. Σε αυτην ζωη παντα θα χρειαστει να θυσιαζουμε κατι. Καθε επιλογη εχει και τις συνεπειες της.
Μετά τη σχολή δεν πρόκειται να έρθει κάποιος με χάρακα να σε μετρήσει αλλά το πόσο ακουρευτος είσαι είναι στην κρίση του ανωτερου σου που θα σου τη ρίξει!
- johnny13
- Ταγματάρχης
Δεν ξερω παντως απο εναν επιστατη που μιλησα στο σχολειο ειπε πως ενας φιλος του ειναι στρατιωτικος τα πιανει κοτσιδα το μακρι μαλλι και το κρυβει κατω απο καπελο. Κανεις δεν τον εχει παρει χαμπαρι. Καπως ετσι και ενας γειτονας μου που ειναι πυροσβεστης.20 ποντους μαλλι εχει και δεν το κρυβει. Στην πυροσβεστικη ειναι ποιο χαλαρα σε τετοια θεματα
- Caveira
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: αστυνομικος
Αυτα δεν γινονται. Εχω 20 χρονια στην αστυνομια και μαλλι μεγαλο ειχα μονο οταν ημουν σε υπηρεσιες ασφαλειας. Αν εισαι σε ενστολη υπηρεσια και το μαλλι ειναι περαν του προβλεπομενου απλα θα τρως καμπανες.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Μωρε αν τα εχεις καλα με τους ανωτερους ολα γινονται. Εγω εχω αυτο το χαρισμα. Στο σχολειο με διευθυντες υποδιευθυντες τα εχω παντα καλα. Ετσι γλιτωνω τις καμπανες γιατι ειμαι και συχνος στα γραφεια
. Τις προαλλες δεν ξερω πως αλλα καταλαθος εριξα ενα καδρο της παναγιας και πηρε σβαρνα ολα τα υπολοιπα και κοντεψε να γκρεμιστει ολο το σχολειο. Με στειλαν για αποβολη αλλα η διευθυντρια δεν μπορουσε να σταματησει να γελαει και δεν μου ειπαν και τιποτα

Νομιζω εχεις μπερδεψει τα σωματα ασφαλειας με την παιδικη χαρα. Ωριμασε αλλιως ψαξε αλλου για επαγγελματικη αποκατασταση γιατι απο οτι καταλαβαινω περι αυτου προκειτε. Φιλικα
- johnny13
- Ταγματάρχης
Αλλο νομιζω εγω. Πως ηρθε επιτελους καιρος να αλλαξουν οι χουντικοι νομοι. Φτανει με τα κοντα μαλλια και το ξυρισμενο προσωπο. Καθε φορα που τους βλεπω γελαω. Ολοι τοσο ιδιοι.Normal people scares me.
Αρχισαμε τις Π@π@ριες. Ρε φιλαρακι τι χουντικοι νομοι μου λες; Δεν τους εβαλε κανενας με το ζορι στην αστυνομια. Κ οσο για αυτο π λες οτι καθε φορα που τους βλεπεις γελας φαινεται ποσο ακαταλληλος εισαι για το συγκεκριμενο σωμα. Στο κατω κατω τα φραγκα σε νοιαζουν και τιποτα αλλο το εχεις δειξει πολλες φορες (προκηρυξη σωφρονιστων, λιμενικων, πυροσβεστικη Ρωτας για τα παντα ψαχνοντας μια λυση για βολεμα).
- johnny13
- Ταγματάρχης
Ρε φιλαρακι με ξερεις και απο χτες για να εχεις μια τετοια γνωμη για μενα; Μου αρεσει παρα πολυ η Αστυνομια και η Πυροσβεστικη αλλα δεν θελω να θυσιασω και τον τροπο ζωης και ντυσιματος μου. Πως να το κανουμε ειμαι Emo και δεν θελω να το αλλαξω αυτο επειδη το συστημα μας δεν δεχεται το διαφορετικο και επιδιωκει την ομοιομορφια. Πως να το κανουμε ειμαι διαφορετικος.
Ξεχωρισε τις προτεραιοτητες σου τοτε. Θες να γινεις αστυνομικος η να κρατησεις ενα κουρεμα; Απλα τα πραγματα
- johnny13
- Ταγματάρχης
Υπαρχει ομως ενα τρυπακι οπως ειπες. Η Ασφαλεια. Ειναι ευκολο να μπεις Ασφαλεια και συγκεκριμενα Διωξη Ναρκωτικων; Κανεις δεν θα υποπτευθει εναν emo για αστυνομικο
. Και απο την αλλη υπαρχει παντα το ενδεχομενο. Να σπουδασω αυτο που θελω πρωτα. Ιστορικο Αρχαιολογικο και μετα με το καλο να μπω Αστυνομια. Ε ενταξει στα 22 μου θα εχω σοβαρευτει.

- johnny13
- Ταγματάρχης
Και δεν ξερω παντως αληθεια δεν σας κανω πλακα. Οντως ενας πυροσβεστης γειτονας μου εχει οσο μαλλι εχω εγω και οταν τον ρωτησα τι κανεις για να το κρυψεις; Μου απαντησε απλα πραγματα. Το πιανω κοτσιδα, βαζω την κοτσιδα στο πανω μερος της κεφαλης και με το υπηρεσιακο καπελο ή κρανος αναλογα την περιπτωση το κρυβω και κανεις δεν με εχει καταλαβει. Αυτο με ειπε. Τεσπα. Αυτο που με νοιαζει τωρα ειναι να περασω Αστυνομια ή Πυροσβεστικη μιας που και οι δυο δουλειες με αρεσουν απιστευτα και μετα βλεπουμε πως θα παιξουμε κρυφτοκυνηγητο με το μαλλι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης