Ναι ρε, δεν το ξέρεις; Αφήνανε δε και τετράγωνο μουστάκι.GreekGATE7 έγραψε: Ο βουλευτής σας ο Ηλιόπουλος το Sieg Heil στο μπράτσο γιατί το χτύπησε ; Μήπως το έκαναν και αυτό οι αρχαίοι ;
Τίγκα στην αρχαιοπρέπεια ο ναζισμός.
Ναι ρε, δεν το ξέρεις; Αφήνανε δε και τετράγωνο μουστάκι.GreekGATE7 έγραψε: Ο βουλευτής σας ο Ηλιόπουλος το Sieg Heil στο μπράτσο γιατί το χτύπησε ; Μήπως το έκαναν και αυτό οι αρχαίοι ;
yandr έγραψε: Αφήνανε δε και τετράγωνο μουστάκι.
Για αλλη μια φορα συνεχιζεις να δειχνεις οτι εισαι αμορφωτοςGreekGATE7 έγραψε:KYNIGOSDK έγραψε:
Ο λεγόμενος «ναζιστικός» χαιρετισμός, είναι ο κατεξοχήν ΔΩΡΙΚΟΣ χαιρετισμός προς τον Ανατέλλοντα Ήλιο, ένας χαιρετισμός διαμέσου του οποίου ο ανθρώπινος οργανισμός μπορούσε να αντλήσει ενεργειακές δυνάμεις από τον Ήλιο, ανυψωνόμενος σε ανώτερες πνευματικές καταστάσεις και νοητικά πεδία. Ο χαιρετισμός αυτός, αποδιδόμενος με τεταμένο το δεξί χέρι, υπήρξε ο πιο συνηθισμένος τρόπος χαιρετισμού μεταξύ των προγόνων μας και συμβόλιζε επίσης ότι ο χαιρετών σε καιρό πολέμου υψώνει το χέρι για να λάβει το όπλο να πολεμήσει και σε καιρό ειρήνης για να λάβει το εργαλείο να εργαστεί.
Γνωστά όλα αυτά αλλά νομίζεις οτι καλύφθηκες ; Αν θέλετε να μιμηθείτε τους αρχαίους Δωριείς τότε να φοράτε μανδύες και να πίνετε μέλανα ζωμό για τροφή... Άσε που όταν βάζετε τον Ρούντολφ Ες για εξώφυλλο περιοδικού όλα διελευκάνωνται. Βασικά εσύ για να δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα 2 πράγματα πρέπει να ισχύουν. Πρώτον, ή είσαι αφελής διανοητικά και μασάς οτι σε ταίζουν, ή καλύπτεις επίτηδες τις βρωμίες του πιο αντεθνικού κόμματος... Για πες μου κάτι... Ο βουλευτής σας ο Ηλιόπουλος το Sieg Heil στο μπράτσο γιατί το χτύπησε ; Μήπως το έκαναν και αυτό οι αρχαίοι ;
Εσύ που γελάς συνέχεια για πες μας, μήπως έχεις και εσύ τον Roudolf Hess στο μπράτσο τατουάζ;KYNIGOSDK έγραψε:Κάπως έτσι βάρεσε διάλυση το ούτως ή άλλως ανίκανο κράτος (από μεταπολεμικής συστάσεως) και έρχεται τώρα και ο Μιχαλολιάκος με τον οίκο ανοχής που δεν κόβει αποδείξεις να σου πουλήσει ηθική και πατριωτισμό.
Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ελεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοος
Μετα μου λες γιατι γελαωGreekGATE7 έγραψε:Εσύ που γελάς συνέχεια για πες μας, μήπως έχεις και εσύ τον Roudolf Hess στο μπράτσο τατουάζ;KYNIGOSDK έγραψε:Κάπως έτσι βάρεσε διάλυση το ούτως ή άλλως ανίκανο κράτος (από μεταπολεμικής συστάσεως) και έρχεται τώρα και ο Μιχαλολιάκος με τον οίκο ανοχής που δεν κόβει αποδείξεις να σου πουλήσει ηθική και πατριωτισμό.
Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ελεεεεεεεεεεεεεοοοοοοοοοοος
Ποιος εκτίθεται ρε μαστορα ειλικρινά τώρα... ; Δικαιολογείς αφάνταστα πράγματα... Και το sieg heil στην αρχαία Ελλάδα ήταν ; Η νεκροκεφαλή των SS-Totenkopf που φοράει ο Μιχαλολιάκος είναι και αυτό αρχαιοελληνικό σύμβολο ; Ο Χίτλερ και ο Rudolf Hess που είχατε στα περιοδικά σας ; Το άρθρο του Κασιδιάρη (Μάιος 2011) στον Χίτλερ είναι και αυτό ψέμα ; Το οτι ο Κασιδιάρης είπε οτι οι δωσίλογοι ταγματασφαλήτες ήταν πατριώτες ; Οι εκδηλώσεις τιμής των ταγματαλητών στο Μελιγαλά ; Για ποσο αφελής μας περνάς ρε φίλε μου ; Ξαναέγραψα οτι πιο πάνω έχω μιλήσει με πολλούς χρυσαυγίτες οι οποίοι τουλάχιστον παραδέχονται τις απόψεις τους, εσύ αντιθέτως υποστηρίζεις τη Χρυση Αυγη και τα αρνείσαι όλα... Δεν πετυχαίνεις κάτι πίστεψέ με... Εκτός και αν έχεις παραμυθιαστεί και εσύ ο ίδιος.KYNIGOSDK έγραψε:Για αλλη μια φορα εκτιθεσαι και αυτο οφειλεται οπως σου ξαναεγραψα στην αμαθεια σουΕπειδη βαρεθηκα να εξηγω και να παραδιδω μαθηματα αν και με εσενα εχω ακομα πολυ δρομο μπροστα μου οπως βλεπω ανοιξε τα ματια σου και διαβασε γιατι απο οτι φαινεται εχεις πληρης μεσανυχτα απο αρχαια Ελληνικη ιστορια
O αρχαίος μαίανδρος και η σβάστικα. Αλήθειες, ψέμματα και εκμετάλλευση
Πρώτα απο όλα δεν ανήκω σε κανένα κόμμα... Μπήκα τυχαία σε μια τέτοια συζήτηση και αποφάσισα να γράψω... Δικαίωμά μου δεν είναι ; Και δεν με ενδιαφέρει ο στρατός έχω πάει έχω ξεμπερδέψει οπότε να συζητώ για στρατόπεδα και θητείες δεν με αφορούν πλέον. Και κανονικά θα έπρεπε να κοιτάς αυτά που γράφω και όχι τα μηνύματα που έχω στείλει... Φιλικά πάντα!Avatar έγραψε:Γνωστές εικόνες greekgate μπορεί να είναι όντως τέτοιο κόμμα και όπως είπα και τις προάλλες θέλοντας και μη θα είναι στη βουλή τουλάχιστον ως τρίτο κόμμα (απο φεβρουάριο θα είναι δεύτερο στις δημοσκοπήσεις) επομένως θα μάθουμε όλοι (σίγουρα) αν πρόκειτε για ένα κόμμα εθνικιστικό ή ναζιστικό
Πάντος υπάρχει κάτι το οποίο το παρακολουθώ καιρό φίλε greekgate7, έκανες ολόκληρο λογαριασμό σε ένα φορουμ μόνο για να γράψεις για την χρυσή αυγή ; Γιατί δεν το έκανες χωρίς να κάνεις εγγραφή ;9/9 μηνύματα που έχεις γράψει είναι στη χρυσή αυγή
Ντάξει δικαίωμα σου και δεν σε κατακρίνω απλώς καρφώνεσαι... Τελικά δεν είναι ο κυνηγός από τα γραφεία της ΧΑ που τον πληρώνουν για να τους υποστηρίζει αλλά μάλλον εσύ από κάποιον επιτήδειο για να αλλάξεις (διορθώσουν την ψήφο όπως λέγανε το καλοκαίρι) τη γνώμη αυτών που υποστηρίζουν το κόμμα (το έχω πει και συμμορία πιο πάνω σε περίπτωση που κάποιος με υψηλή μυωπία όπως πχ ο thanos123 δεν το είδε)
Ελπίζω να δέχεσαι την πλάκα γιατί μόνο για αυτό έχει καταντήσει αυτό το θέμα, αν παρεξηγιέσαι πες μου να το σβήσω το μήνυμα δεν χαλάω χατίρι και μην ξεχνάμε 9/9 μηνύματα χρυσή αυγή
Βλεπω το ποιημα το ξερεις μια χαραGreekGATE7 έγραψε:Ποιος εκτίθεται ρε μαστορα ειλικρινά τώρα... ; Δικαιολογείς αφάνταστα πράγματα... Και το sieg heil στην αρχαία Ελλάδα ήταν ; Η νεκροκεφαλή των SS-Totenkopf που φοράει ο Μιχαλολιάκος είναι και αυτό αρχαιοελληνικό σύμβολο ; Ο Χίτλερ και ο Rudolf Hess που είχατε στα περιοδικά σας ; Το άρθρο του Κασιδιάρη (Μάιος 2011) στον Χίτλερ είναι και αυτό ψέμα ; Το οτι ο Κασιδιάρης είπε οτι οι δωσίλογοι ταγματασφαλήτες ήταν πατριώτες ; Οι εκδηλώσεις τιμής των ταγματαλητών στο Μελιγαλά ; Για ποσο αφελής μας περνάς ρε φίλε μου ; Ξαναέγραψα οτι πιο πάνω έχω μιλήσει με πολλούς χρυσαυγίτες οι οποίοι τουλάχιστον παραδέχονται τις απόψεις τους, εσύ αντιθέτως υποστηρίζεις τη Χρυση Αυγη και τα αρνείσαι όλα... Δεν πετυχαίνεις κάτι πίστεψέ με... Εκτός και αν έχεις παραμυθιαστεί και εσύ ο ίδιος.KYNIGOSDK έγραψε:Για αλλη μια φορα εκτιθεσαι και αυτο οφειλεται οπως σου ξαναεγραψα στην αμαθεια σουΕπειδη βαρεθηκα να εξηγω και να παραδιδω μαθηματα αν και με εσενα εχω ακομα πολυ δρομο μπροστα μου οπως βλεπω ανοιξε τα ματια σου και διαβασε γιατι απο οτι φαινεται εχεις πληρης μεσανυχτα απο αρχαια Ελληνικη ιστορια
O αρχαίος μαίανδρος και η σβάστικα. Αλήθειες, ψέμματα και εκμετάλλευσηΕξάλλου είναι πολύ πατριωτικό (!) οι χρυσαυγίτες να χρησιμοποιούν το σύμβολο του έθνους μας, την υπερήφανη σημαία μας ως σκουπόξυλο, να τη τυλίγουν σε καδρόνια και να χτυπάνε κάθε φουκαρά μελαμψό που βλέπουν, αλλά και να σπάνε πάγκους μικροπωλητών (αλλοδαπών μονάχα γιατί δεν τους νοιάζει αν παρανομούν οι Έλληνες)
GreekGATE7 έγραψε:Πρώτα απο όλα δεν ανήκω σε κανένα κόμμα... Μπήκα τυχαία σε μια τέτοια συζήτηση και αποφάσισα να γράψω... Δικαίωμά μου δεν είναι ; Και δεν με ενδιαφέρει ο στρατός έχω πάει έχω ξεμπερδέψει οπότε να συζητώ για στρατόπεδα και θητείες δεν με αφορούν πλέον. Και κανονικά θα έπρεπε να κοιτάς αυτά που γράφω και όχι τα μηνύματα που έχω στείλει... Φιλικά πάντα!Avatar έγραψε:Γνωστές εικόνες greekgate μπορεί να είναι όντως τέτοιο κόμμα και όπως είπα και τις προάλλες θέλοντας και μη θα είναι στη βουλή τουλάχιστον ως τρίτο κόμμα (απο φεβρουάριο θα είναι δεύτερο στις δημοσκοπήσεις) επομένως θα μάθουμε όλοι (σίγουρα) αν πρόκειτε για ένα κόμμα εθνικιστικό ή ναζιστικό
Πάντος υπάρχει κάτι το οποίο το παρακολουθώ καιρό φίλε greekgate7, έκανες ολόκληρο λογαριασμό σε ένα φορουμ μόνο για να γράψεις για την χρυσή αυγή ; Γιατί δεν το έκανες χωρίς να κάνεις εγγραφή ;9/9 μηνύματα που έχεις γράψει είναι στη χρυσή αυγή
Ντάξει δικαίωμα σου και δεν σε κατακρίνω απλώς καρφώνεσαι... Τελικά δεν είναι ο κυνηγός από τα γραφεία της ΧΑ που τον πληρώνουν για να τους υποστηρίζει αλλά μάλλον εσύ από κάποιον επιτήδειο για να αλλάξεις (διορθώσουν την ψήφο όπως λέγανε το καλοκαίρι) τη γνώμη αυτών που υποστηρίζουν το κόμμα (το έχω πει και συμμορία πιο πάνω σε περίπτωση που κάποιος με υψηλή μυωπία όπως πχ ο thanos123 δεν το είδε)
Ελπίζω να δέχεσαι την πλάκα γιατί μόνο για αυτό έχει καταντήσει αυτό το θέμα, αν παρεξηγιέσαι πες μου να το σβήσω το μήνυμα δεν χαλάω χατίρι και μην ξεχνάμε 9/9 μηνύματα χρυσή αυγή
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης