Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από niasimas »

niasimas έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 6:49 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 10:50 am Για κάποιους ΑΜΕΑ εδώ μέσα που δεν με πίστευαν βγήκαν τα στατιστικά πόσες αιτήσεις έγιναν
Στρατός ξηράς:3746
Πολεμικό Ναυτικό:940
Πολεμική αεροπορία:2462
Μάλλον τα ονειρεύεστε, αυτά τα νούμερα! Ειδικά στο ΠΝ. Θα πέσει πολύ μαγείρεμα στα νούμερα, αλλά δεν θα καταφέρουν κάτι, γιατί έρχονται και οι πανελλήνιες, που θα είναι τα ίδια.
Και φυσικά αυτά είναι που έδωσε το ΓΕΕΘΑ. Γι'αυτό είναι και ανεβασμένα. Και ο καθένας μπορεί να δηλώσει και τρεις κλάδους, χωρίς να γνωρίζουμε την εικόνα σε κάθε κλάδο ξεχωριστά.https://www.amyna.news/ellada/enoples-d ... 7BOLDHAtSw
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Απρ 17, 2025 10:50 am Για κάποιους ΑΜΕΑ εδώ μέσα που δεν με πίστευαν βγήκαν τα στατιστικά πόσες αιτήσεις έγιναν
Στρατός ξηράς:3746
Πολεμικό Ναυτικό:940
Πολεμική αεροπορία:2462
***** μίλα καλύτερα. Τι πάει να πει ΑΜΕΑ; Εκπέμπεις έλλειψη παιδείας.
Επισκέπτης

Θα ηθελα 920 στο ναυτικο χαχαχ
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Γνωρίζει κανείς πότε θα ξέρουμε αν οι αιτήσεις είναι σωστές κτλ
Επισκέπτης

Καλημέρα σε όλους τι βάση πιστεύεται για τεχνικος γραφεας είναι κανένας άλλος που έχει δηλώσει την ίδια ειδικότητα στο φόρουμ.
Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία κι ολας.
Special2

Δημοσίευση από Special2 »

Γνωρίζει κανεις κάποιο τηλ επειδή θέλω να ρωτήσω κάτι?
Tungtung

Δημοσίευση από Tungtung »

Καλημέρα ήμουν για 1 μηνα ειδικές δυνάμεις αλλα για διάφορους λόγους εφυγα και πήγα πυροβολικό στις ειδικές δυνάμεις ειχα ειδικότητα αλλά δεν την έκανα ποτέ και όταν πήγα πυροβολικό μου εδωσαν ειδικότητα σκοπευτής πβ και απολύθηκα με αυτήν στην προκήρυξη έβαλα μόνο την ειδικότητα την οποία απολύθηκα όπως έγραφε το χαρτί (βεβαίωση) αλλά στο ίντερνετ μου βγάζει και την ειδικότητα που είχα στις ειδικές Δυνάμεις αλλά δεν την έβαλα στην προκήρυξη εκει που λέει ειδικότητες που έχουν τελειώσει κατα την διάρκεια της θητείας έβαλα αυτή που απολύθηκα η αίτηση μήπως βγαίνει άκυρη?
Επισκέπτης

Special2 έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 8:42 am Γνωρίζει κανεις κάποιο τηλ επειδή θέλω να ρωτήσω κάτι;
21 0655 5911, είναι το τηλεφωνικό κέντρο. Εγώ εκεί πήρα και ρώτησα για τα ελλιπή δικαιολογητικά και ο κύριος που απάντησε ήταν εξυπηρετικότατος.
Επισκέπτης

Καλημέρα παιδιά εύχομαι υγεία σε όλους. Έκανα πρώτη φορά αίτηση για εποπ και δήλωσα και πολεμική αεροπορία και στρατό ξηράς. Αν με το καλό με καλέσουν για πκε και στα 2 σωματα πρέπει να έχω και τις 2 αιτήσεις συμπληρωμένες για τις επιτροπές;
Επισκέπτης

Καλησπέρα σας ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Έκανα τις μικροβιολογικές εξετάσεις σε ιδιώτη και μου είπε ότι δεν μπορεί να μου βάλει σφραγίδα και υπογραφή στην καρτέλα μόνο πάνω στις εξετάσεις, θα έχω θέμα ή είναι εντάξει?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 12:54 pm Καλησπέρα σας ήθελα να κάνω μία ερώτηση. Έκανα τις μικροβιολογικές εξετάσεις σε ιδιώτη και μου είπε ότι δεν μπορεί να μου βάλει σφραγίδα και υπογραφή στην καρτέλα μόνο πάνω στις εξετάσεις, θα έχω θέμα ή είναι εντάξει;
Τι παει να πει δεν μπορει δεν ειναι γιατρος αυτος; Αλλο επαγγελμα κανει;
Επισκέπτης

Τι να σου πω μου είπαν στην βιοϊατρική ότι δεν βάζει ο γιατρός τους σφραγίδα και υπογραφή στην υγειονομική καρτέλα μόνο στις εξετάσεις που θα μου δώσουν. Δηλαδή θα έχω πρόβλημα γνωρίζει κάποιος πού του έχει συμβεί αυτό και πέρασε επιτροπή για τους ΕΠΟΠ?
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Απρ 18, 2025 1:29 pm Τι να σου πω μου είπαν στην βιοϊατρική ότι δεν βάζει ο γιατρός τους σφραγίδα και υπογραφή στην υγειονομική καρτέλα μόνο στις εξετάσεις που θα μου δώσουν. Δηλαδή θα έχω πρόβλημα γνωρίζει κάποιος πού του έχει συμβεί αυτό και πέρασε επιτροπή για τους ΕΠΟΠ;
Τις εξετασεις να στις δωσουν να τις κανεις τι; Εκει θα πρεπει να πας την καρτελα συμπληρωμενη οχι τις εξετασεις. Παρε ενα τηλεφωνο ρε συ αυριο στο helpdesk αν και θα σου πουν αυτο που σου λεω και γω. Να σε ρωτησω τις εκανες ολες σε μια μερα η εχει αναμονη;
Επισκέπτης

Όλες σε μία ημέρα. Δεν είχε αναμονή
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες