Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 31
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Καλημερα σε ολους! Αφηνω κι εγω αυτο εδω με τη σειρα μου --> https://www.proson.gr/ergasia/asep/5508 ... g_rewarded
Αν το εχει ανεβασει κι αλλος παραπανω σορρυ για την επαναληψη.
Αν το εχει ανεβασει κι αλλος παραπανω σορρυ για την επαναληψη.
Πως να ελπιζει καποιος οταν τις περισσοτερες θεσεις τις παιρνουν ηδη δημοσιοι υπαλληλοι ΟΠΥ, Αστυνομια, Στρατος, Λιμενικο κτλ λογω της εμπειριας; Εδω με ενα φιλο που ειναι στ δικαστικη που θεωριτικα ειναι 3 μηνες υπηρεσια πολλοι θελουν να φυγουν διοτι περασαν μακρια απο το τοπο τους. Οκ καταλαβαινω οτι η δημοτικη σου δινει ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ θεση στο σπιτι σου αλλα ενταξει μηπως να μπει ενας κοφτης; Δηλαδη η δικαστικη 4 μηνες κλεινουν δουλεια κ ηδη θελουν να φυγουν. Καποιοιο ηδη εφυγαν και πηγαν ΕΦ. Να μη υπαρχει κοφτης?
στην δικαστικη ειναι τυχεροι διοτι οι αιτησεις Δημοτικης Αστυνομιας πηραν πρωτοκολλο πριν ορκιστουν και γινει προσληψη τους. Αρα συμμετεχουν κανονικα. Αδερφε στα σωματα ασφαλειας οσο εισαι μεσα στην ηλικια καλως η κακως εχεις αυτο το πλεονεκτημα. Αυτο θελουν κ αυτοι να εισαι οσο πιο εκπαιδευμενος γινετε.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 04, 2024 1:29 pm Πως να ελπιζει καποιος οταν τις περισσοτερες θεσεις τις παιρνουν ηδη δημοσιοι υπαλληλοι ΟΠΥ, Αστυνομια, Στρατος, Λιμενικο κτλ λογω της εμπειριας; Εδω με ενα φιλο που ειναι στ δικαστικη που θεωριτικα ειναι 3 μηνες υπηρεσια πολλοι θελουν να φυγουν διοτι περασαν μακρια απο το τοπο τους. Οκ καταλαβαινω οτι η δημοτικη σου δινει ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ θεση στο σπιτι σου αλλα ενταξει μηπως να μπει ενας κοφτης; Δηλαδη η δικαστικη 4 μηνες κλεινουν δουλεια κ ηδη θελουν να φυγουν. Καποιοιο ηδη εφυγαν και πηγαν ΕΦ. Να μη υπαρχει κοφτης;
-
- Λοχίας
Αυτο παντως που μπηκαν δικαστικη και τωρα θελουν να χωθουν κι εδω συγνωμη κιολας αλλα δεν το καταλαβαινω. Τι παει να πει δηλαδη περασαν μακρια απο τον τοπο τους; Ας μη δηλωνανε μακρια. Δεν τους πηγε καποιος αυθαιρετα εκει που πηγαν. Ειχα κανει κι εγω για δικαστικη και ειχα δηλωσει μονο την πολη μου κι αλλες 2 κοντινες κι ας ειχα ελαχιστες ελπιδες με μονο 3 πολεις. Δε θελω να αρχισουμε να τσακωνομαστε παλι αλλα ενταξει οντως επρεπε να υπαρχει κοφτης. Ειναι αδικια να μπαινουν σε 100 θεσεις και μετα να θελουν να μπουν κι αλλου. Καπου πρεπει να σταματαει αυτο
-
- Λοχίας
Γιατι πηρανε θεσεις σε αυτες τις πολεις απο παιδια που μπορει οντως να τις θελανε περισσοτερο. Και προσωπικα δε ζοριζομαι γιατι εγω κοπηκα λογω επικυρωσης. Το λεω καθαρα αντικειμενικα πως το βλεπω. Δηλαδη τωρα αν αυτοι παραιτηθουν παλι να γινονται διαδικασιες αλλες για να καλυφθουν οι θεσεις; Ταλαιπωρια για το τιποτα?
Μια κοπέλα που ήταν πανεπιστημιακη αστυνομια έκανε χαρτιά για δικαστικη πέρασε τα αθληματα αλλά κόπηκε λόγω που δεν πέρασε η 3ετη υποχρεωτική παραμονή της και είχε κωλυμα διορισμού. Είναι νόμιμο αυτό?
2Ετια υποχρεωτική είναι, όχι 3ετια. Ξέρω άτομο που έκλεισε 2ετια το Σεπτέμβριο και έγινε δεκτή η αναφορά παραίτησης, τέλος του μήνα θα αποδεσμευτεί.3ετια είναι για τους ΕΠΟΠ.
Καλησπέρα, διάβασα στο νομοσχέδιο ότι η δημοτική αστυνομία θα έχει νέα ταυτότητα, δηλαδή θα αντικαταστήσει την ήδη αστυνομική ταυτότητα που έχουμε ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Καλησπέρα ήθελα να σας ρωτήσω με 630 μορια χωρίς εμπειρία έχω ελπίδες στην ΔΕ?
Καλησπέρα! Πόσο χρόνο έχουμε περίπου μετά τα προσωρινά αποτελέσματα για να δώσουμε αθλήματα;
Μην το κάνουν σαν της δικαστικής μόνο στους επιλαχόντες που μέσα σε 2 μέρες έπρεπε να δώσουμε αθλήματα και γιατρούς
Σας το είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση μου. Τέσσερις μήνες το ελάχιστο μετά την υποβολή δικαιολογητικών για την έκδοση των προσωρινών. Οπότε Νοέμβριο στην καλύτερη. Καλή επιτυχία σε όλους.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης