Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
unknown23
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 31

Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)

Δημοσίευση από unknown23 »

Καλημερα σε ολους! Αφηνω κι εγω αυτο εδω με τη σειρα μου --> https://www.proson.gr/ergasia/asep/5508 ... g_rewarded

Αν το εχει ανεβασει κι αλλος παραπανω σορρυ για την επαναληψη.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Πως να ελπιζει καποιος οταν τις περισσοτερες θεσεις τις παιρνουν ηδη δημοσιοι υπαλληλοι ΟΠΥ, Αστυνομια, Στρατος, Λιμενικο κτλ λογω της εμπειριας; Εδω με ενα φιλο που ειναι στ δικαστικη που θεωριτικα ειναι 3 μηνες υπηρεσια πολλοι θελουν να φυγουν διοτι περασαν μακρια απο το τοπο τους. Οκ καταλαβαινω οτι η δημοτικη σου δινει ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ θεση στο σπιτι σου αλλα ενταξει μηπως να μπει ενας κοφτης; Δηλαδη η δικαστικη 4 μηνες κλεινουν δουλεια κ ηδη θελουν να φυγουν. Καποιοιο ηδη εφυγαν και πηγαν ΕΦ. Να μη υπαρχει κοφτης?
NickMe

Δημοσίευση από NickMe »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 04, 2024 1:29 pm Πως να ελπιζει καποιος οταν τις περισσοτερες θεσεις τις παιρνουν ηδη δημοσιοι υπαλληλοι ΟΠΥ, Αστυνομια, Στρατος, Λιμενικο κτλ λογω της εμπειριας; Εδω με ενα φιλο που ειναι στ δικαστικη που θεωριτικα ειναι 3 μηνες υπηρεσια πολλοι θελουν να φυγουν διοτι περασαν μακρια απο το τοπο τους. Οκ καταλαβαινω οτι η δημοτικη σου δινει ΣΤΑΘΕΡΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗ θεση στο σπιτι σου αλλα ενταξει μηπως να μπει ενας κοφτης; Δηλαδη η δικαστικη 4 μηνες κλεινουν δουλεια κ ηδη θελουν να φυγουν. Καποιοιο ηδη εφυγαν και πηγαν ΕΦ. Να μη υπαρχει κοφτης;
στην δικαστικη ειναι τυχεροι διοτι οι αιτησεις Δημοτικης Αστυνομιας πηραν πρωτοκολλο πριν ορκιστουν και γινει προσληψη τους. Αρα συμμετεχουν κανονικα. Αδερφε στα σωματα ασφαλειας οσο εισαι μεσα στην ηλικια καλως η κακως εχεις αυτο το πλεονεκτημα. Αυτο θελουν κ αυτοι να εισαι οσο πιο εκπαιδευμενος γινετε.
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Αυτο παντως που μπηκαν δικαστικη και τωρα θελουν να χωθουν κι εδω συγνωμη κιολας αλλα δεν το καταλαβαινω. Τι παει να πει δηλαδη περασαν μακρια απο τον τοπο τους; Ας μη δηλωνανε μακρια. Δεν τους πηγε καποιος αυθαιρετα εκει που πηγαν. Ειχα κανει κι εγω για δικαστικη και ειχα δηλωσει μονο την πολη μου κι αλλες 2 κοντινες κι ας ειχα ελαχιστες ελπιδες με μονο 3 πολεις. Δε θελω να αρχισουμε να τσακωνομαστε παλι αλλα ενταξει οντως επρεπε να υπαρχει κοφτης. Ειναι αδικια να μπαινουν σε 100 θεσεις και μετα να θελουν να μπουν κι αλλου. Καπου πρεπει να σταματαει αυτο
unknown23
Λοχίας
Λοχίας

Γιατι πηρανε θεσεις σε αυτες τις πολεις απο παιδια που μπορει οντως να τις θελανε περισσοτερο. Και προσωπικα δε ζοριζομαι γιατι εγω κοπηκα λογω επικυρωσης. Το λεω καθαρα αντικειμενικα πως το βλεπω. Δηλαδη τωρα αν αυτοι παραιτηθουν παλι να γινονται διαδικασιες αλλες για να καλυφθουν οι θεσεις; Ταλαιπωρια για το τιποτα?
Επισκέπτης

Μια κοπέλα που ήταν πανεπιστημιακη αστυνομια έκανε χαρτιά για δικαστικη πέρασε τα αθληματα αλλά κόπηκε λόγω που δεν πέρασε η 3ετη υποχρεωτική παραμονή της και είχε κωλυμα διορισμού. Είναι νόμιμο αυτό?
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Οκτ 04, 2024 2:15 pm Μια κοπέλα που ήταν πανεπιστημιακη αστυνομια έκανε χαρτιά για δικαστικη πέρασε τα αθληματα αλλά κόπηκε λόγω που δεν πέρασε η 3ετη υποχρεωτική παραμονή της και είχε κωλυμα διορισμού. Είναι νόμιμο αυτό;
Ναι.
Tshp7

Δημοσίευση από Tshp7 »

2Ετια υποχρεωτική είναι, όχι 3ετια. Ξέρω άτομο που έκλεισε 2ετια το Σεπτέμβριο και έγινε δεκτή η αναφορά παραίτησης, τέλος του μήνα θα αποδεσμευτεί.3ετια είναι για τους ΕΠΟΠ.
Επισκέπτης

Tshp7 έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 9:11 am 2Ετια υποχρεωτική είναι, όχι 3ετια. Ξέρω άτομο που έκλεισε 2ετια το Σεπτέμβριο και έγινε δεκτή η αναφορά παραίτησης, τέλος του μήνα θα αποδεσμευτεί.3ετια είναι για τους ΕΠΟΠ.
Από την στιγμή της ορκωμοσίας είναι 2 χρονια
Mancini
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Mancini »

Καλησπέρα, διάβασα στο νομοσχέδιο ότι η δημοτική αστυνομία θα έχει νέα ταυτότητα, δηλαδή θα αντικαταστήσει την ήδη αστυνομική ταυτότητα που έχουμε ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Επισκέπτης

Καλησπέρα ήθελα να σας ρωτήσω με 630 μορια χωρίς εμπειρία έχω ελπίδες στην ΔΕ?
Επισκέπτης

Καλησπέρα! Πόσο χρόνο έχουμε περίπου μετά τα προσωρινά αποτελέσματα για να δώσουμε αθλήματα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Οκτ 07, 2024 6:52 pm Καλησπέρα! Πόσο χρόνο έχουμε περίπου μετά τα προσωρινά αποτελέσματα για να δώσουμε αθλήματα;
2-3 μηνες
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Magnum7 »

Μην το κάνουν σαν της δικαστικής μόνο στους επιλαχόντες που μέσα σε 2 μέρες έπρεπε να δώσουμε αθλήματα και γιατρούς
Επισκέπτης

Σας το είπα και σε προηγούμενη ανάρτηση μου. Τέσσερις μήνες το ελάχιστο μετά την υποβολή δικαιολογητικών για την έκδοση των προσωρινών. Οπότε Νοέμβριο στην καλύτερη. Καλή επιτυχία σε όλους.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης