Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από niasimas »

Επειδή το μόνο που απομένει, πλέον για τους ήδη εποχικούς, είναι η εμοδε και η νέα προκ των εποχικών, θα πιέσουν για τα όρια ηλικίας. Περισσότερο στην προκ των εποχικών, γιατί για εμοδε δεν βλέπω να αλλάζει. Θα τους ζορίσουν να μείνουν τα ίδια ή να πάει έστω στα 40 για τις δύο κατηγορίες, μπας και μπουν περισσότεροι μεγαλύτεροι, από τους ήδη εποχικούς. Αυτό βλέπω σαν σενάριο. Τα περί απορρόφησης και μονιμοποίησης, δεν υφίστανται πλέον και μετά τις ανακοινώσεις του υπουργείου.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Μπαααα δεν νομίζω να ανέβουν τα ηλικιακά όρια στους εποχικούς, μη σου πω ότι θα πέσουν κιόλας. Εδώ οι άλλοι ανέβασαν ολόκληρη ανακοίνωση πού ξεφτιλισαν τους βρωμοαριστερους λέγοντας τους ότι εμείς ήμασταν ειλικρινείς εξαρχής εσείς λέτε τις πίπες σας μπας και ψαρέψετε καμία ψήφος παπατζες.
Επισκέπτης

Καλά δεν είπε και ψέματα το υπουργείο μάλλον τους περίμενε στη γωνία για να τη κάτσει στην αντιπολίτευση. Για να βγούν τέτοια εποχή και να το πουν τώρα αντί να περιμενει να τελειώσει η αντιπυρικη μάλλον έχουν παρθεί αποφάσεις και δεν αλλάζουν.
Επισκέπτης

Πάντως όσοι εύχεστε να χάσουν τη δουλειά τους άνθρωποι για να μπείτε εσείς είστε τουλάχιστον σκατόψυχοι, γιατί να ξέρετε κι εσείς να μπείτε θα σας πετάξουν έξω κ εσάς και θα σας πετάξουν πάλι το τυράκι περί απορρόφησης όπως έγινε με αυτούς που μπήκαν το 2020 σαν εποχικοί και μετά θα σας πουν ότι δε θα σας απορροφήσουν, μόνο εάν βγει προκήρυξη ειδικών καθηκόντων ή προκήρυξη δασοκομάντος και πάλι και να μπείτε εποχικοι κάποιοι θα κοπείτε είτε σ αθλήματα είτε σε άλλα, οπότε όσοι εύχεστε να χάσουν τη δουλειά τους η εποχικοι για να μπείτε εσείς θα τραβηξετε τα ίδια να το ξέρετε αυτό αν δε γίνει κάτι με τους τωρινούς εποχικούς. Σας μιλάει εθελοντής αυτή τη στιγμή 7,5 χρόνια στο σώμα. Π έμεινε έξω λόγω ειδικών δυνάμεων αλλά δν θ ήθελα να μπω και να εύχονται συνάδελφοι εθελοντές να χάσω τη δουλειά μ
ελπίζοντας ν μ φάνε τη θέση, πραγματικά ντροπή σας αλήθεια
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Θέλω να μου εξηγήσει κάποιος
Με ποια λογική θα κάνει μόνιμο ή θα ανανέωση τον εποχικό που πήρε φέτος μετά από 5 χρόνια με 2 μήνες που ήρθε φέτος είχε κάνει την αίτηση 45 τώρα είναι 50
Πείτε μ με ποια λογική σκούζουν για ανανέωση 5 ετιας η μονοιμοποιηση
Με 0 μόρια και 2 μήνες θέλει ο άλλος και βγαίνει και λέει εγώ αξίζω την θέση
Επισκέπτης

Παιδιά να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος. Από όσο γνωρίζω εκτός από τους εποχικούς του 2019 και του 2020 υπήρχαν στο σώμα καμία 100 άτομα που υπηρετούσαν σαν εποχικοί από το 2003 και το 2007 γτ δεν είχαν τίτλο σπουδών για να γίνουν πενταετής πυροσβέστες ή γιατί απλά δεν ήθελαν να γίνουν. Φυσικά όλοι αυτοί είναι μεγάλης ηλικίας πλέον τώρα λοιπόν θα φύγουν και αυτοί μαζί με τους υπόλοιπους ή θεωρούνται ξεχωριστή κατηγορία επειδή είναι από παλιά κτλ ;
Rabbit

Δημοσίευση από Rabbit »

Εγώ θέλω να ενημερώσω το φόρουμ σαν άτομο που είμαι σχεδόν 14 χρόνια στο σώμα επειδή το διαβάζουν και πολίτες, η κυβέρνηση επειδή προσπαθεί να βρει τσαμπα θύματα προωθεί το εθελοντισμό αυτό έχει καταστρέψει το σώμα έρχονται χιλιάδες που δεν μπορείς να τους πας σε φωτιά γιατί είναι ακατάλληλοι και μπαίνουν με μια αίτηση, στο σταθμό έχουμε 50 τέτοιους και οι 49 είναι ακατάλληλοι και θέλουν να γίνουν μόνιμοι. Σε κάτι εθελοντικές ομάδες τους λένε έλα δούλεψε εθελοντής και θά σε βάλουμε στο Δήμο να μαζεύεις σκουπίδια για 3 μήνες. Σταματήστε κύριοι της κυβέρνησης να φορτώνεται το σώμα με αυτούς και της δάσοπροστασια. Απόδειξη τα σχόλια παραπάνω για το τι άτομα είναι οι εθελοντές.
Επισκέπτης

Ναι ρε μπαγλαμαδες οι εθελοντές σας πηραξαν που είναι νέα παιδιά συνειδητοποιημενα με το τι θέλουν να κάνουν και μαζεύουν ότι μόρια μπορούν για να μπούνε στο σώμα.
Που οι περισσότεροι ξέρουν αγγλικά και έχουν και υπολογιστές, γνώσεις που μετράνε σε καθε προκήρυξη εκτός απο την πυροσβεστικη, αλλά άμα δεν θυμηθείς στα 35 σου να γίνεις πυροσβέστης δεν λέει, ενώ είχες άλλες πόσες ευκαιρίες να μπεις στο σώμα.
Πάρτε το χαμπάρι, ώρα να πάρετε το μπουλο μερικοί για να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιποι.
Επισκέπτης

Όπως τα λέει πάτε σε σταθμούς εθελοντές η στις ψεύτο ομάδες τάχα ότι νοιάστηκατε για τον πολίτη. Αυτό που σας νοιάζει είναι η σελφι στα σοσιαλ να δείξετε ότι κάτι γίνατε γιατί όπως φαίνεται στην ζωή σας μόνο φάπα τρώγατε και βρήκατε τον εθελοντισμό με μια αίτηση σε σώμα ασφαλείας χωρις αθλήματα χωρίς αλλά κριτήρια. Κάποια στιγμή θα πέσει η κυβέρνηση που τάχα σας ευχαριστεί και θα βρεθείτε στο μηδέν πάλι αγκαλιά με τις στολές που νομίζετε ότι πήρατε αξία. Ας κάνατε τα χαρτιά σας το 2019 και 2020 αλλά που είσασταν τοτε; Α ναι δεν είχε βγει η φήμη ακόμη του ήρωα το θυμηθήκατε μετά. Πάρτε το χαμπάρι απλά αναγκασμένοι είμαστε να σας ανεχόμαστε που έρχεστε. Όλοι σας το 99% έχετε θέμα υπαρξιακό. Φαίνεται εδώ να ο ένας που γράφει συνέχεια και οι υπόλοιποι που σας βλέπουμε στο σταθμό ούτε τι είναι ο ημισυνδεσμος ξέρετε τι σημαίνει και που χρησιμεύει. Και στο 1ο όχημα που μόνο εκεί ζητάτε να μπείτε απλά σας βάζουν για να πάρουν ρεπό οι μόνιμοι. Και που πάτε στο συμβάν θεατές είστε. Απλά δε τα ξέρουν οι πολίτες που σας βλέπουν. Αλλά έννοια σας κάνετε μπαμ από μακριά ευτυχώς κομπλεξικά άτομα
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Ρε επισκέπτη που θα πεις για τους εθελοντές δεν αξίζει να τους πιάνεις στο στόμα σου
Με 24 Άρη βάρδια με αγορασμένο εξοπλισμό
Από την τσέπη μου για το δικό μας καλό με δίπλωμα για ντακότα με υπηρεσία κρονου κανονικά πάντα το τρίτο άτομο σε όλα τα συμβάντα χειμώνα καλοκαίρι
Σε τροχαία σε πυρκαγιές στα πάντα
Προτού μιλήσεις για τους εθελοντές κοιτα την Μπάκα σου
Νέα παιδιά με πτυχία από σχολές και όλα
Αν δεν έχουμε εμείς δικαίωμα μια ευκαιρία ποιος έχει
Επισκέπτης

Που ήσουν το 19
Και το 20 με τον αγορασμένο εξοπλισμό σου που είχε προκυρηξεις εποχικών; Που θες να μείνουν εκτός οι εποχικοί για να μπεις εσύ ο μορφωμένος με τα πτυχία σου όπως λες; Σε πονάει που εποχικός θα έχει προταιρεοτητα από σένα που έρχεσαι μετά; Έτσι είναι δέξου του και άσε τις μαγκιές σας βλέπουμε στους σταθμούς. Και δεν σε ανάγκασε κανένας να έρθεις άσε τις κακομοιριες. Αμα είσαι μάγκας διάβασε να μπεις με πανελλαδικές που θα χεις και ειδική κατηγορία. Αλλά καρφώνεσαι θες το παραθυράι. Μορφωμένε εθελοντή χαχαχ με το ecdl
Επισκέπτης

Μη ξεχάσεις να πας στις συγκεντρώσεις σας να αυτοβραβευτειτε. Άλλο πάλι αυτό ο ένας να βραβεύει τον άλλον. Κοροϊδευεστε μεταξύ σας δηλαδή. Α και κολλήστε κάνα σημα απτο Μοναστηράκι που αγοράζεται απτά πρατήρια ουκ αλεξίπτωτα κεαπ νεκροκεφαλές. Προσοχή μη σας δει κάποιος που τα πέρασε και δει ότι ούτε απέξω δε πήγατε και σας κάνει ένα με το έδαφος
Mx5

Δημοσίευση από Mx5 »

Ξέρω κάτι αμεα εθελοντές πού είναι σε Κάτι εθελοντικά πού παίρνουν εκατομμύρια από μίζες με το χαρδαλια να είναι από πίσω και αντάλλαγμα τους βάλανε 2 μήνες το χειμώνα στά σκουπίδια. Ήμουν εποχικος και έφυγα γιατί πέρασα σε άλλη προκήρυξη ευτυχώς γιατί η πυροσβέστικη έχει γίνει ότι χειρότερο υπάρχει σε καθεστώς εργασίας. Αυτό ήταν έγκλημα πού σκέφτηκαν, να έχει κάει η μισή Ελλάδα και αντί να τους παίρνει μόνιμους να τους απειλεί. Γι αυτό κανένα ψήφο στο Μητσοτάκη. Εγώ δικαστική πέρασα άλλα αλήθεια δεν θά κάτσω πολύ κ εδώ ένα χαλί είναι φυσικά, καλύτερο από πυροσβέστικη μπορούσα να μπω και εμοδε άλλα δεν θέλω. Λυπάμαι τα παιδιά που δώσανε την ψυχή τους στο Π. Σ. Όσο για τούς εθελοντές είστε μηδέν στο σταθμό μου κάτι αμεα ήταν όλα και κάτι γριές 300 κιλά που ερχόταν μια φορά το χρόνο
Mik

Δημοσίευση από Mik »

Όπως μιλάτε για τους 2500 εποχικούς που μένουν χωρίς δουλειά μιλάτε και για αυτούς που μπήκαν φέτος για 2 μήνες με 0 μόρια 50 χρονών δηλαδή για εξηγήστε μου λόγιο εποχικοί να μας πείτε
Και όσο αναφέρατε το θέμα εθελοντής
Μην τους βάζετε όλους στον ίδιο σάκο άλλοι είναι κομαντα και άλλοι όπως αναφέρτε
Μην ξεχνάτε ότι είναι εθελοντές με ειδικές δυνάμεις
Με τα ίδια κριτήρια μπήκατε και Εσείς δεν διαφέρετε και πολύ από έναν εθελοντή
Cje

Δημοσίευση από Cje »

Εύχομαι στην επόμενη προκυρηξη εποχικών όριο ηλικίας 28
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες