Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από lazarus »

Ο θεσμος του πυροσβεστη 5ετης υποχρεωσης θα καταργηθει. Δεν θα ξανα αποροφησει κατα 99% με αυτο τον τροπο τους εποχικους υπαλληλους στο σωμα. Δηλαδη οπως γραφετε απο πανω. Οτι τους εποχικους του 2019 και 20 αντιστοιχα θα τους κανει 5ετης το 2023 και το 2024. Θα βγαλει καποια στιγμη προκηρυξη (αγνωστο το ποτε δεν φαινεται τιποτε στον οριζοντα για προεκλογικα θα το ειχαμε ακουσει). Οποτε οταν και αν βγαλει προκηρυξη θα ειναι ειτε κατευθειαν μονιμοι διοτι υπαρχουν τεραστια κενα στο ΠΣ. Ειτε κατι σαν 7ετης υποχρεωσης. Θα συμμετεχουν πολιτες και εποχικοι με μεγαλυτερο οριο ηλικιας οι εποχικοι. Και παραπανω μορια γιατι θα μετρανε οι αντιπυρικες τους σαν εποχικοι. Προεκλογικα δηλαδη μεχρι του χρονου το καλοκαιρι που εχουμε εκλογες το ποιο πιθανο να μην βγαλει τιποτε. Αν ειχανε σκοπο θα ειχε βουηξει ο τοπος θα ταζανε ηδη. Οποτε μην περιμενουμε τιποτε το επομενο διαστημα. Ουτε οι πολιτες. Αλλα ουτε και οι συμβασιουχοι εποχικοι.
Antonis27
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Antonis27 »

Το αρχηγείο έχει ζητήσει σταδιακή πρόσληψη 3500 ατόμων.

https://www.firefightingreece.gr/2022/08/14/pyrosvestiki-sto-perimene-gia-mia-adeia-chrostoun-se-kathe-pyrosvesti-200-repo-kai-150-meres-adeia/

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Predator »

Το ότι ζητήθηκε.. Πρέπει να πουν τ ok άλλοι ./
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από lazarus »

Ακριβως. Αν θελανε πυροσβεστες θα ειχανε παρει. Αστυνομικους εχει παρει κανα 3αρι χιλλιαδες απο οταν βγηκε η ΝΔ. Και εχει προαναγγειλει αλλους 2300!1700 δημοτικους + 500 δικαστικη αστυνομια για φετος το χειμωνα! Θελουν να καιγεται ο τοπος! Ειναι σχεδιο! Ανεμογενητριες. Βιλιτσες. Κτλπ κτλπ. Ειναι πολλα τα συμφεροντα! Δεν θελει πυροσβεστες απλα! Εντομεταξυ να ξερετε οτι απο τα σωματα ασφαλειας το ΠΣ εχει γινει το χειροτερο!

Ξεκινησε απο το 1999 που πηραν τις δασικες φωτιες απο το δασαρχειο. Και συνεχιζει με την υποστελεχωση! Απο τον Μαιο εως τον Οκτωβρη εν μεσω αντιπυρικης στελνει πυροσβεστες συνεχεια οπου γουσταρει! Πχ περνει απο τριπολη και τον παει 4 μερες εβρο σε φωτια! Γυρναει. Καπακι τον στελνει βιλια! Δουλευεις σημερα. Αυριο εχεις ρεπο. Βαζει μπουρινι σου λεει επιφυλακη σε μιση ωρα μεσα! Και μαντεψτε. Απληρωτες! ΠΧ Η αστυνομια δεν τα εχει αυτα! Τελειωνεις βαρδια! Δεν θα σε παρει κανενας τηλ!

Ουτε επιφυλακες ουτε τπτ! Ασε που στο ΠΣ ειναι για ολα! Φωτιες τροχαια, αντλισεις υδατων, φρεατια, ασανσερ, γατες, κοπες δεντρων συνδρομη βοηθειας Κτλπ κλτπ. Τα κανουν ολοι ολα! Και δεν θα σχολιασω το οτι δεν ξερεις αν θα γυρισεις σπιτι μετα απο δασικη φωτια και οχι μονο! Δεν πληρωνεται παιδια αυτη η δουλεια ειναι λειτουργημα! Τα λεω σαν εθελοντης στο ΠΣ γιατι ειμαι σε βαρδιες και τα βλεπω! Μακρια λενε πυροσβεστες που ειναι χρονια στο σωμα.

Γερνάνε πριν την ωρα τους. Επισης οσοι ζηλευετε τους εποχικους, ειναι οπως οι ιδιοι λενε οι πακιστανοι του σωματος. Τα γραφω για να μην ζηλευεται μια θεση στο ΠΣ μερικοι. Εκτος και αν σας αρεσει, αλλα τι να σου αρεσει. Οταν εισαι νεος στην αρχη μπορει. Μετα πιστεψτε με θα λετε να ειχα διοριστει καπου αλλου πχ σε ενα δημο 1000 φορες! Καμια σχεση η ποιοτητα ζωης!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Αύγ 15, 2022 10:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
margie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από margie »

lazarus έγραψε:Ακριβως. Αν θελανε πυροσβεστες θα ειχανε παρει. Αστυνομικους εχει παρει κανα 3αρι χιλλιαδες απο οταν βγηκε η ΝΔ. Και εχει προαναγγειλει αλλους 2300!1700 δημοτικους + 500 δικαστικη αστυνομια για φετος το χειμωνα! Θελουν να καιγεται ο τοπος! Ειναι σχεδιο! Ανεμογενητριες. Βιλιτσες. Κτλπ κτλπ. Ειναι πολλα τα συμφεροντα! Δεν θελει πυροσβεστες απλα! Εντομεταξυ να ξερετε οτι απο τα σωματα ασφαλειας το ΠΣ εχει γινει το χειροτερο!

Ξεκινησε απο το 1999 που πηραν τις δασικες φωτιες απο το δασαρχειο. Και συνεχιζει με την υποστελεχωση! Απο τον Μαιο εως τον Οκτωβρη εν μεσω αντιπυρικης στελνει πυροσβεστες συνεχεια οπου γουσταρει! Πχ περνει απο τριπολη και τον παει 4 μερες εβρο σε φωτια! Γυρναει. Καπακι τον στελνει βιλια! Δουλευεις σημερα. Αυριο εχεις ρεπο. Βαζει μπουρινι σου λεει επιφυλακη σε μιση ωρα μεσα! Και μαντεψτε. Απληρωτες! ΠΧ Η αστυνομια δεν τα εχει αυτα! Τελειωνεις βαρδια! Δεν θα σε παρει κανενας τηλ!

Ουτε επιφυλακες ουτε τπτ! Ασε που στο ΠΣ ειναι για ολα! Φωτιες τροχαια, αντλισεις υδατων, φρεατια, ασανσερ, γατες, κοπες δεντρων συνδρομη βοηθειας Κτλπ κλτπ. Τα κανουν ολοι ολα! Και δεν θα σχολιασω το οτι δεν ξερεις αν θα γυρισεις σπιτι μετα απο δασικη φωτια και οχι μονο! Δεν πληρωνεται παιδια αυτη η δουλεια ειναι λειτουργημα! Τα λεω σαν εθελοντης στο ΠΣ γιατι ειμαι σε βαρδιες και τα βλεπω! Μακρια λενε πυροσβεστες που ειναι χρονια στο σωμα.

Γερνάνε πριν την ωρα τους. Επισης οσοι ζηλευετε τους εποχικους, ειναι οπως οι ιδιοι λενε οι πακιστανοι του σωματος. Τα γραφω για να μην ζηλευεται μια θεση στο ΠΣ μερικοι. Εκτος και αν σας αρεσει, αλλα τι να σου αρεσει. Οταν εισαι νεος στην αρχη μπορει. Μετα πιστεψτε με θα λετε να ειχα διοριστει καπου αλλου πχ σε ενα δημο 1000 φορες! Καμια σχεση η ποιοτητα ζωης!

Οτι να ναι λες. Ποιος σου τα πε αυτα; Επισης αφου ειναι χαλια γιατι εισαι εθελοντης και τρεχεις για ολα; Απο τα σωματα ασφαλειας ειναι το καλυτερο που μπορεις να βρεθείς γιατι εισαι υπερ του πολιτη και οχι ενάντια. Ο πυροσβεστης μπορει να μην γυρισει σπιτι του οπως λες, ενω ο αστυνομικος θα γυρισει; Που ειναι ολοι ενάντια και τους βριζουν; Ποσοι πυροσβεστες εχουν πεθανει και ποσοι αστυνομικοι; Πριν πεις κατι σκεψου καλυτερα. Οσο για τους εποχικους μια χαρα εισαι γιατι ειναι ιδιωτικος φορέας και πας σπιτι σου μολις ληξει η βαρδια αλλιως υπερωριες ολα νομιμα. Αν δεν σου αρεσει πολυ απλα δεν πας. Τι ηρθες να μας πεις τωρα; Να μην κανουμε αυτο που μας αρεσει; Δεν ειναι ολοι για ολα. Χρονια πολλα καλη Παναγια!

Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από gramm »

+1 στη margie αν είναι τόσο χάλια γιατί κάθεσαι ρε φίλε εθελοντής; Πήγαινε στο δήμο που κάνουν ζωαρα και άσε το ΠΣ σε αυτούς που γουστάρουν. Όσο για αυτό το σχόλιο Περί εποχικών πήγαινε και πες το στα παιδιά των πεζοπόρων να δούμε πως θα αντιδράσουν Εικόνα
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από lazarus »

Παιδιά μου χρόνια πολλά. Δεν κάθομαι εθελοντης για να μπω στο ΠΣ. Το κάνω για να προσφέρω. Δεν με περνει το οριο ηλικιας να μπω στο ΠΣ. Ενταξει αφού ξέρετε ποιο πολλά εσείς από εμάς που κάνουμε βάρδιες με μόνιμους και συζητάμε συνέχεια και βλέπουμε τα προβλήματα κάτι θα ξέρετε. Ο αστυνομικός φίλε μου κινδυνεύει στις μεγάλες πόλεις μονο και οχι σε ολα τα ποστα. Για ρωτα ένα πυροσβεστη ποσες φορές πήγε να καεί κλείνοντας τον η φωτιά. Και ποσες χρειάστηκε να πυροβολήσει ενας αστυνομικός; Η τον πυροβόλησαν; Ποσες φορές έχουν πάρει τηλ ένα αστυνομικό να γυρίσει πίσω στην υπηρεσία επιφυλακή; Και ποσες φορές τον έστειλαν πορεία προς άγνωστο με βάρκα την ελπίδα; Ζείτε μάλλον σε φούσκα! Είστε από αυτούς που το βλέπουν δημόσιο και μαγκιά φορώντας Στολή! Την στολή θα την βαρεθείτε σε ένα χρόνο το πολυ! Όταν δεν ξέρεις κάτι εκ των έσω καλύτερα να μην γραφεις μπουρδες! Εχετε μπει ποτε μεσα σε κανενα σταθμο; Εχετε επιχειρησει; Πυροσβεστης εν έτη 2022 ευχή και κατάρα! Ο αστυνομικός αρωματισμένος πάει βάρδια. Και έτσι γυρνάει! Έρχεται συνδρομη σε τροχαίο. Απλα δίνει κυκλοφορία! Ο πυροσβεστης μαζεύει τα κρέατα από κάτω και πλένει τα αίματα! Το ίδιο ισχύει και για πολλά άλλα από τα συμβάν που επιχειρούν και οι 2 μαζί! Το καλύτερο σώμα ε; Μην τα λέτε παρα εξω αυτά σε γνωστές θα σας τρολαρουν
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από lazarus »

Δεν παω στο δημο γιατι ειμαι υπαλληλος στην περιφερεια!
margie
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από margie »

Οι πυροσβεστες που στα λενε αυτα ειναι μαλλον στο σωμα για το δημοσιο. Οσο για τον αστυνομικο που παει υπηρεσια παρφουμαρισμενος οπως λες, ή σε γραφειο παει ή ειναι αστυνομικος στην Τζια. Οσοι αστυνομικοι πανε επαρχια, ή εχουν βυσμα ή θα βγουν στην συνταξη αφου έχουν φαει το σκατο. Πηγαινε στα ματ να δω ποσο ωραια θα περασεις. Βγες εξω με την μηχανη ως Δίας να δω τι ωραια που θα ειναι οταν αρχισουν να σε πυροβολούν στο ασχετο ή να σου πεταν πετρες. Η εγκληματικότητα εχει αυξηθεί εαν το καταλαβες και η αστυνομια στις μεγαλες πόλεις ειναι. Και εγω σε σταθμο ειμαι και ολοι λενε οτι ειναι καλυτερα απο οποιοδηποτε σωμα. Χιλιες φορες να εχεις απεναντι σου φωτια παρα εξοργισμένους πολιτες. Μαλλον εκει που εισαι στην περιφέρεια δεν ξερεις τι γινεται στα σωματα. Ρωτα εναν ματατζη και θα δεις εαν ειναι καλα και μετα μιλα.
margie
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από margie »

Οσο για τους θανάτους δες ποσοι πυροσβεστες εχουν πεθανει και ποσοι αστυνομικοι. Οι αριθμοι θα σου αλλαξουν γνωμη ως προς την επικινδυνότητα και την ασφαλεια οπως Επισης ουτε κινδυνευουν ολοι οι πυροσβεστες.
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από gramm »

Φίλε μου και εγώ εθελοντής είμαι αρκετά χρόνια οπότε κριτική για τροχαία φωτίες κτλ κάπου αλλού και κομμάτια έχω μαζέψει από οδόστρωμα και καπνό και στάχτες έχω αρπάξει και όλα και μάλιστα σε σταθμό επαρχίας που είμαστε 5 άνθρωποι για όλα σε κάθε βάρδια οπότε κομμένο το υφάκι πάλιουρα. Κάθε επάγγελμα έχει τις δυσκολίες του Εγώ στέκομαι σε αυτά που είπες περί πακιστανών εποχικών και περί δημοσίου και για το τί μου αρέσει άσε με έμενα να το ξέρω καλύτερα. Από τι στιγμή που επιλέγεις ένα τέτοιο επάγγελμα δέχεσαι και τις συνέπειες του. Ναι η πυροσβεστική έχει πολλές επιφυλακές δεκτό αλλά το αποδέχεσαι αν δεν σου αρέσει τη κάνεις απλά τα πράγματα.
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από gramm »

Και στη τελική αφού δεν σε παίρνει ηλικιακά για ΠΣ τι κάνεις σε φόρουμ περί προκήρυξης ; Τζάμπα γεμίζουμε τά σχόλια του νήματος και σπάμε τα νεύρα των υπολοίπων
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από lazarus »

Με ταπωσες τωρα. Δεν έχω τι να πω! Ευχαριστώ φίλε που μου άνοιξες τα μάτια και με κατατοπίσες! Ευάγγελινος και σκύλογιαννης έχουν πεθάνει Θεός σχωρες τους και άλλα 10 άτομα εδω και 10 χρόνια. Πατα λίγο στο Google θάνατοι πυροσβεστων. Και θάνατοι αστυνομικών και θα ξυπνήσεις.1000 πυροσβεστες στο καθήκον σε αναλογία 100 αστυνομικών. Και ποιος σου λέει εσένα φίλε ότι δεν είμαι πυρονομος; Εσύ θα μου υποδείξεις τι κάνω εδώ μεσα;
margie
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από margie »

Ενημερωτικα στις επίσημες σελιδες του καθε σωματος για πεσόντες στο καθήκον: Πυροσβεστικη απο το 1911 εχουν πεθανει 64 ατομα μαζι με εθελοντες αλλα και εκτος υπηρεσίας!

Αστυνομια απο το 1984 εχουν πεθανει 142 ατομα και ολα εν ωρα υπηρεσίας.

Οποτε μαλλον ή κατι λες λαθος ή δεν ξερεις τι σου γινεται. Τελος παντων κλεινει εδω γιατι δεν εχει καμια σχεση με το νήμα.

Antonis27
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Antonis27 »

Υπάρχει περίπτωση να πάρει ΕΜΟΔΕ παλι από Νοέμρβιο; Και αν ναι θα είναι από την ιδια λίστα ή θα βγει νεα προκύρηξη;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες