Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 145
Εμείς πήραμε... Ξεκινήσαμε μ καρδιολόγο έκανα ηλεκτροκαρδιγραφημα με τα στοιχεία μου γραμμένα πάνω Κ γνωμάτευση... Έγινε κ η ακτινογραφια η οποία θέλει κ τη φωτογραφία πάνω κολλημένη... Και συνεχίζουμε... Οι πληροφορίες λένε πκε αρχές Σεπτέμβρη γύρω στης 3 αρχίζουν οι τραπεζίτες κ συνεχίζουν τ οππι... Αθηνα όλοι
Μακάρι αντε να δουμε τι θα δουμε. Αλλα αν ειναι τοσο νωρίς αρχες Σεπτέμβρη που λες δεν θα επρεπε να βγουν οι ημερομηνίες πκε; Η ειναι νωρις ακομη?
Ο. Π. Κ. Ε
-
αφού σου έχει δώσει ιατρικά ωεμς 31/8 σου βγάζει τη διαταγή για πκε οπότε θέλει. Μετά τις 20 θ βγει...Xanthos έγραψε:Μακάρι αντε να δουμε τι θα δουμε. Αλλα αν ειναι τοσο νωρίς αρχες Σεπτέμβρη που λες δεν θα επρεπε να βγουν οι ημερομηνίες πκε; Η ειναι νωρις ακομη;
Καλημερα!
Ετσι ακριβως 3-8 Σεπτεμβρη περιπου Αθηνα για ψυχοτεχνικα και αθληματα
Οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη και θελει να ακολουθησει μαζι μου οδικος μπορει να με στειλει DM
ΥΓ Θα ξεκινησω 1-2 μερες πριν τις τελικες ημερομηνιες διεξαγωγης Τους!
Ετσι ακριβως 3-8 Σεπτεμβρη περιπου Αθηνα για ψυχοτεχνικα και αθληματα
Οποιος ειναι απο Θεσσαλονικη και θελει να ακολουθησει μαζι μου οδικος μπορει να με στειλει DM
ΥΓ Θα ξεκινησω 1-2 μερες πριν τις τελικες ημερομηνιες διεξαγωγης Τους!
E.K.A.M-CTSFO
Λαρισα καμια ενημέρωση για καρτελες. Χαρταετός
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 35
Μίλησα μόλις με Λάρισα και μου είπαν ότι δεν έχουν βγει οι τελικοί πίνακες ακόμη. Θα βγουν λέει μαζί με την διαταγή και θα μας καλέσουν έναν-έναν προσωπικά. Ουι να ναι;
Ποιοί τελικοί πινακες πες τον κατεστραμμένο που ειναι εκει με το κομμένο το μπατζακι. Ας πει οτι κοιμήθηκε όρθιος να τελειώνει το πανηγύρι. Πως γινεται να εχουν παει στα περισσότερα διαταγή για καρτέλα κ στην λαρισα οχι; Ήμαρτον
Ο. Π. Κ. Ε
-
πιθανόν λόγου καύσωνα να κοιμούνται... Τεσοα τα πκε κλείδωσαν για το πρώτο δεκαήμερο του σεπτεβριXanthos έγραψε:Ποιοί τελικοί πινακες πες τον κατεστραμμένο που ειναι εκει με το κομμένο το μπατζακι. Ας πει οτι κοιμήθηκε όρθιος να τελειώνει το πανηγύρι. Πως γινεται να εχουν παει στα περισσότερα διαταγή για καρτέλα κ στην λαρισα οχι; Ήμαρτον
-
η διαταγή έγραφε. Εχρι 9/8. Να πάρουν όλοι τις καρτέλες.ΕΛ. ΑΣ έγραψε:πιθανόν λόγου καύσωνα να κοιμούνται... Τεσοα τα πκε κλείδωσαν για το πρώτο δεκαήμερο του σεπτεβριXanthos έγραψε:Ποιοί τελικοί πινακες πες τον κατεστραμμένο που ειναι εκει με το κομμένο το μπατζακι. Ας πει οτι κοιμήθηκε όρθιος να τελειώνει το πανηγύρι. Πως γινεται να εχουν παει στα περισσότερα διαταγή για καρτέλα κ στην λαρισα οχι; Ήμαρτον
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες φιλε. Οτι νανε ομως κανονικα πρεπει να τις δωσουν. Ειναι κορονοιος κ αυγουστος. Αλλος που να τρεχει τελευταια στιγμή. Κ με 8 γιατρούς το 300αρι αν πας εξω δεν το γλυτωνεις.
Ο. Π. Κ. Ε
Κ αν ειναι το πρώτο 10ημερο του Σεπτέμβρη τότε θα πρεπει να αναρτήσουν ποτε θα γίνουν ακριβος λογικα κατα τις 20 Αυγούστου εκτος αν το κανουν την αλλη εβδομαδα.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Και εμείς τι κάνουμε οεο; Ξεκινάμε από τώρα τα ραντεβού για γιατρούς; Δευτέρα έχει 9.20 μέρες έχουμε.
Εσυ προσωπικά ελα για καμια προπόνηση που με αφήσατε μόνο μεσα στον ηλιο
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Το ζω μόνος μου και εγώ ρε. Κανόνισε και με τους αλλού ποτέ μπορείτε και στείλε μου.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 190
Εμένα με είχαν πάρει τηλ την Τετάρτη το μεσημέρι ότι πρέπει να πάω στο τμήμα οπωσδήποτε την ίδια μέρα και εκεί μου έδωσαν ένα χαρτί ότι πρέπει να παρουσιαστώ το αργότερο μέχρι σήμερα στο αστυνομικό Μέγαρο για να παραλάβω την καρτέλα. Εκεί μ είπαν ότι θα βγει ανακοίνωση στο site για το προγραμμα των πκε και μάλλον αρχές Σεπτέμβρη γιατί θέλουν να κάνουν με την ίδια επιτροπή και την οππι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες