Δοκιμος07 έγραψε:Εκείνη η ομάδα των εποχικών στο fb δεν ξέρουν τι τους γινεται να ξέρετε. Οι εποχικοί που είναι ήδη μέσα να ξέρετε δενννν θελουννν με τίποτα να βγει νέα προκήρυξη γιατί δεν τους συμφέρει γιατί ψάχνονται για νομιμοποίηση μπήκαν ένα 6μηνο και θέλουν μονιμοποίηση έχουν τρελαθεί εντελώς. Λες και δεν ήξεραν που έκαναν αίτηση λες και δεν ξέρουν τι υπέγραψαν. Να μιλάνε οι Σωφρονιστικοί που από το 2018 δεν έχουν ακόμα διοριστει να πω ναι.
Να σου πω τι πιστεύω ότι σκέφτονται και δεν τους αδικώ!
Όταν υπάρχουν κενά τα οποία κάποια στιγμή θα τα καλύψει με προκήρυξη γιατί να πάρει ιδιώτες άσχετους με το αντικείμενο και να μην πάρει τους εποχικούς που έχουν περάσει εκπαίδευση και έχουν αποκτήσει εμπειρία;
Μα πως γίνεται να έχουν υπογράψει για 5ετια εποχικοί και να ζητάνε σε ένα χρόνο. Α γίνουν μόνιμοι; Θεωρείς ότι στέκει ; Εγώ πχ θα περίμενα γιατί θα ήξερα ότι θα γινω ! Το να πιέζουν να μη βγει προκήρυξη όταν μπήκαν πολλοί στη ζούλα 40 χρονων 100 κιλά ο καθένας κ μην μ πει κανεις ***** γιατί στη χαλκίδα του έβλεπα κάθε μέρα και επίσης ξέρω ότι στα υγειονομικά δν έκοψαν κανέναν κ έχω κ αποδείξεις όποτε αστέ το! Λοιπόν αν θέλουν μονιμότητα κατευθείαν να πάνε σε άλλο σώμα... Δν έλεγε στην προκήρυξη ότι θα γίνουν μόνιμοι σε μια αντιπυρική ή δυο έλεος δλδ ! Ξέρουν τι υπογράφουν ! Κ εγώ θα ήθελα να γινω αλλά εφόσον ξέρουν ουι κάποια στιγμή θα γίνουν καλό θα είναι να μην παραπονιούνται και να αφήσουν κ άλλο κόσμο άνεργο να δουλέψει ! Κλαιν οι χήρες κλαιν κ οι παντρεμένες !
Το 2011 υπήρξαν επιτυχόντες ΠΠΥ από εποχικοί με 1 ή και μόνο 2 αντιπυρικές. Σταματήστε επιτέλους αυτή τη χαζοκαραμέλα περί της δήθεν απαιτήσεως του να γίνουν ΠΠΥ οι εποχικοί με λίγες αντιπυρικές και δείξτε κλίμα κατανόησης, συναδελφικότητας και αλληλεγγύης. Μην είστε καρμίριδες.
ΥΓ: Μακάρι όσο το δυνατόν το συντομότερο να βγάλει προκήρυξη για ΠΠΥ και να επέλθουν και άλλη ή άλλες προκηρύξεις για νέους εποχικούς. Ήδη τα κενά είναι μεγάλα και θα γίνουν μεγαλύτερα μέσα στο 2022 λόγω αποστρατειών (αναφέρομαι σε μόνιμο προσωπικό).
Predator έγραψε:Μα πως γίνεται να έχουν υπογράψει για 5ετια εποχικοί και να ζητάνε σε ένα χρόνο. Α γίνουν μόνιμοι; Θεωρείς ότι στέκει ; Εγώ πχ θα περίμενα γιατί θα ήξερα ότι θα γινω ! Το να πιέζουν να μη βγει προκήρυξη όταν μπήκαν πολλοί στη ζούλα 40 χρονων 100 κιλά ο καθένας κ μην μ πει κανεις #@^&@! Γιατί στη χαλκίδα του έβλεπα κάθε μέρα και επίσης ξέρω ότι στα υγειονομικά δν έκοψαν κανέναν κ έχω κ αποδείξεις όποτε αστέ το! Λοιπόν αν θέλουν μονιμότητα κατευθείαν να πάνε σε άλλο σώμα... Δν έλεγε στην προκήρυξη ότι θα γίνουν μόνιμοι σε μια αντιπυρική ή δυο έλεος δλδ ! Ξέρουν τι υπογράφουν ! Κ εγώ θα ήθελα να γινω αλλά εφόσον ξέρουν ουι κάποια στιγμή θα γίνουν καλό θα είναι να μην παραπονιούνται και να αφήσουν κ άλλο κόσμο άνεργο να δουλέψει ! Κλαιν οι χήρες κλαιν κ οι παντρεμένες !
η σύμβαση δεν λέει για πέντε χρόνια, λέει έως και πέντε χρόνια, δηλαδή ανά πάσα στιγμή σε πετάει έξω η σε νομιμοποιεί,
Predator έγραψε:Δόκιμε εδώ μέσα υπάρχουν Πολλοί εποχικοί που όταν το έλεγα εγώ αυτά μ έκαναν πόλεμο ... Τα σωματεία λένε ότι τους συμφέρει κ αυτοί επίσης π μπήκαν το 19 δν ήθελαν του 20 γιατί λέει θέλουν όσο πιο γρήγορα γίνεται μονιμοποίηση! Εγώ από μέσα από πολιτική προστασία συνεχίζω να ξέρω ότι η προκήρυξη θα βγει ! Τώρα με κάποια σωματεία δεν ξέρω τι παίζει ξ πιστεύω ότι αυτά πιέζουν να μην βγει προκήρυξη για να γίνουν μόνιμοι ...
Δεν συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση για τον απλό λόγο, ότι μοριοδοτεί την κάθε αντιπυρική άρα οι 19 έχουν παραπάνω μόρια από του 20 και του 20 θα έχουν παραπάνω μόρια (αν έβγαινε) του 21 κτλ
Επίσης θεωρώ πως ΑΠς, ΓΓΠΠ και υπουργείο δεν υπάρχει πιθανότητα να ακούν τό τι λένε τα σωματεία συμβασιούχων εποχικών! Αν τα άκουγαν θα τους είχαν κάνει ήδη ΠΠΥ!
(δεν το λέω για σένα φίλε μου αλλά γενικα) Μην τρελαίνεστε, και αποπροσανατολίζεστε, να έχετε καθαρή σκέψη και λογική!
Ναι μόνο στα αθλήματα έκοψαν κοπέλα επειδή της έπεσαν τα βάρη ... Είχε περάσει οδηγός η κοπέλα κ κόπηκε δεύτερη φορά είχε ξανά κοπεί στην προκήρυξη του 19 στο ίδιο άθλημα... Επίσης στα υγειονομικά το ξέρω και από μέσα και με έπαιρναν τηλέφωνο φίλοι μου π πέρασαν και μ το είπαν και κάποιοι γνωστοί μ αξιωματικοί γιατί λέει λυπόντουσαν να τους κόψουν τη δουλειά ... Από τη μια ok το καταλαβαίνω αλλά εμεις που είμασταν πίσω ελπίζαμε να κόβανε στα αθλήματα και στα υγειονομικά. Έναν πήγαν να κόψουν μόνο (ύψος 1,70 βάρος 110 κιλά) αλλά τελικά δεν τον έκοψαν ... Κ είχε ΔΜΣ ... Πέρασαν πολλοί ανίκανοι σωματικά για μένα κ εγώ δεν θα μπορούσα. Να ξέρω ότι θα δουλεψω ή θα περιμένω να με σ σου. Αυτοί σε ένα δύσκολο συμβάν γιατί η εύβοια είναι πολύ δύσκολο μέρος μην κοιτάς πέρσι που την έβγαλαν ζάχαρη ! Καλύτερα να πάω. Να καώ μόνος μου
D.Y.K έγραψε:Το 2011 υπήρξαν επιτυχόντες ΠΠΥ από εποχικοί με 1 ή και μόνο 2 αντιπυρικές.Σταματήστε επιτέλους αυτή τη χαζοκαραμέλα περί της δήθεν απαιτήσεως του να γίνουν ΠΠΥ οι εποχικοί με λίγες αντιπυρικές και δείξτε κλίμα κατανόησης, συναδελφικότητας και αλληλεγγύης. Μην είστε καρμίριδες.
ΥΓ: Μακάρι όσο το δυνατόν το συντομότερο να βγάλει προκήρυξη για ΠΠΥ και να επέλθουν και άλλη ή άλλες προκηρύξεις για νέους εποχικούς. Ήδη τα κενά είναι μεγάλα και θα γίνουν μεγαλύτερα μέσα στο 2022 λόγω αποστρατειών (αναφέρομαι σε μόνιμο προσωπικό).
Συμφωνώ με pretador. Βεβαίως αν ήμουν μέσα θα ψαχνόμουν να γίνω μόνιμος αλλά θα εκανα υπομονή όπως έκαναν και πο εποχικοί πριν 10 χρόνια και βάλε και έγιναν 5ετης μετά από χρόνια. Αυτο θα έχουν στο μυαλό τους ότι θα γίνει και εγώ αν έμπαινα αυτο θα είχα στο μυαλό μου. Όμως το να κόβεις με δόλιους τρόπους καποιους ανθρώπους να αποκτήσουν δουλειά σ αυτή την εποχή με μια προκήρυξη επειδή είσαι κακος συμφεροντολός παει πολύ. Αλλά να ξέρετε εσεις οι εποχικοί μόνοι σας θα βγάλετε τα μάτια σας στο τέλος !
Predator έγραψε:Ναι μόνο στα αθλήματα έκοψαν κοπέλα επειδή της έπεσαν τα βάρη ... Είχε περάσει οδηγός η κοπέλα κ κόπηκε δεύτερη φορά είχε ξανά κοπεί στην προκήρυξη του 19 στο ίδιο άθλημα... Επίσης στα υγειονομικά το ξέρω και από μέσα και με έπαιρναν τηλέφωνο φίλοι μου π πέρασαν και μ το είπαν και κάποιοι γνωστοί μ αξιωματικοί γιατί λέει λυπόντουσαν να τους κόψουν τη δουλειά ... Από τη μια ok το καταλαβαίνω αλλά εμεις που είμασταν πίσω ελπίζαμε να κόβανε στα αθλήματα και στα υγειονομικά. Έναν πήγαν να κόψουν μόνο (ύψος 1,70 βάρος 110 κιλά) αλλά τελικά δεν τον έκοψαν ... Κ είχε ΔΜΣ ... Πέρασαν πολλοί ανίκανοι σωματικά για μένα κ εγώ δεν θα μπορούσα. Να ξέρω ότι θα δουλεψω ή θα περιμένω να με σ σου. Αυτοί σε ένα δύσκολο συμβάν γιατί η εύβοια είναι πολύ δύσκολο μέρος μην κοιτάς πέρσι που την έβγαλαν ζάχαρη ! Καλύτερα να πάω. Να καώ μόνος μου
Στα αθλήματα θα συμφωνήσω πως έκοψαν για τα ιατρικά δεν γνωρίζω, αν έγινε έτσι τότε είναι φάουλ μεγάλο!
ΔΥΚ μη λες είναι καραμέλα ακόμα και οι μόνιμοι τέτοιους εποχικούς τους σιχαίνονται και τους κοροϊδεύουνκ αναρωτιούνται ακόμα και αυτοί πως γίνεται να απαιτουν μονιμοποίηση σε δυο αντιπυρικές που
Δούλεψαν λιγότερο από 6 μήνες κάποιοι ... Δεν λέω να μην γίνουν προς θεού αλλά ρε παιδιά υπομονή και θα γίνουν δεν θα τους κάνει κανεις τίποτα ! Απλά υπομονή
Να ξεκαθαρίσουμε ότι τα όποια σωματεία διεκδικούν δικαιώματα / προνόμια για τους ήδη υπηρετούντες εποχικούς. Όχι για αυτούς που θέλουν να γίνουν εποχικοί.