Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
- Bill95
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 43
Ρε μαγκες υπαρχει κανενας απο εβρο να μου απαντησει αν σας εχουν δωσει δελτιο υγειονομικής εξέτασης;
-
Mairi24
Bill95 εγώ έχω πάρει δελτίο.. με όσους μίλησα μέχρι την σειρά 395 έχουν παρει
Υπάρχει κανένα τηλέφωνο να πάρουμε αν είναι να μας πουν αν υπάρχει κάποια ενημέρωση;
-
Κώστας
Παιδιά οι συνοριοφύλακες είναι ξεκάθαρα από χρήματα από την ΕΕ. Οι 800 έρχονται να αντικαταστήσουν τους αποσπασμένους αστυνομικούς από τα αλλά μέρη. Άμα παρατηρήστε ο αριθμός είναι χωρισμένος με βάσει της αποσπάσεις που έχει κάθε υπηρεσία στα νησιά. Τους αντικαθιστά διότι επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός του κράτους διότι πληρώνει έξτρα 1200? + το μισθό τους. Και περνει ντόπια άτομα καθαρά για να γλιτώσουν. Όσο αφορά την μονιμότητα με βάση νόμου στα 5 χρόνια γίνονται μόνιμοι και στα 7 χρόνια γίνονται αστυφύλακες και μπορούν να αλλάξουν υπηρεσία η και να πάρουν μετάθεση. Τέλος τα αποτελέσματα θα βγουνε σήμερα το βράδυ αργά η το πρωί μόνο άμα γίνει τπτ με το κορονοϊού αλλάξει τελευταία στιγμή κάτι να πάει πιο κάτω ημερομηνία.
-
Ανδρεας
Έλα μπιλ εγώ είμαι από Έβρο και είμαι μέσα ! Μας έδωσαν την προηγούμενη εβδομάδα και πήγαμε νοσοκομείο ! Μας είπαν να τα έχουμε έτοιμα ! Και αυτήν την εβδομάδα λογικά θα βγει και το προγραμμα ! Περιμένουμε...
φίλε μου επειδή ψάχνω και εγώ το από πού θα πληρώνονται οι συνοριοφύλακες ορισμένου χρόνου Μήπως μπορείς να κοινοποιήσεις ένα link της Πηγής σου ευχαριστώ
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης

- Posts in topic: 41
Κώστας έγραψε:Παιδιά οι συνοριοφύλακες είναι ξεκάθαρα από χρήματα από την ΕΕ. Οι 800 έρχονται να αντικαταστήσουν τους αποσπασμένους αστυνομικούς από τα αλλά μέρη. Άμα παρατηρήστε ο αριθμός είναι χωρισμένος με βάσει της αποσπάσεις που έχει κάθε υπηρεσία στα νησιά. Τους αντικαθιστά διότι επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός του κράτους διότι πληρώνει έξτρα 1200? + το μισθό τους. Και περνει ντόπια άτομα καθαρά για να γλιτώσουν. Όσο αφορά την μονιμότητα με βάση νόμου στα 5 χρόνια γίνονται μόνιμοι και στα 7 χρόνια γίνονται αστυφύλακες και μπορούν να αλλάξουν υπηρεσία η και να πάρουν μετάθεση. Τέλος τα αποτελέσματα θα βγουνε σήμερα το βράδυ αργά η το πρωί μόνο άμα γίνει τπτ με το κορονοϊού αλλάξει τελευταία στιγμή κάτι να πάει πιο κάτω ημερομηνία.
Αυτό ισχύει για τους μόνιμους του Έβρου.
Για τους συμβασιούχους το λέει ξεκάθαρα ότι δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους μόνιμους ΣΦ. και 9 χρόνια να ανανεώνουν αστυφ δε θα γίνουν ποτέ.
Και ούτε στους 24 μήνες μπορείς να πατήσεις για να ζητήσεις μονιμότητα, γιατί θα ανανεώνεται κάθε χρόνο η σύμβαση. Θα φαίνεται σαν απόλυση δηλαδή και ξανα ανανέωση απ την αρχή μετά, δηλαδή δε θα φαίνεσαι σαν 5 χρόνια συμβασιούχος για να ζητήσεις να γίνεις αορίστου.
Ξέρουν τι κάνουν...
Κώστας έγραψε:Παιδιά οι συνοριοφύλακες είναι ξεκάθαρα από χρήματα από την ΕΕ. Οι 800 έρχονται να αντικαταστήσουν τους αποσπασμένους αστυνομικούς από τα αλλά μέρη. Άμα παρατηρήστε ο αριθμός είναι χωρισμένος με βάσει της αποσπάσεις που έχει κάθε υπηρεσία στα νησιά. Τους αντικαθιστά διότι επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός του κράτους διότι πληρώνει έξτρα 1200? + το μισθό τους. Και περνει ντόπια άτομα καθαρά για να γλιτώσουν. Όσο αφορά την μονιμότητα με βάση νόμου στα 5 χρόνια γίνονται μόνιμοι και στα 7 χρόνια γίνονται αστυφύλακες και μπορούν να αλλάξουν υπηρεσία η και να πάρουν μετάθεση. Τέλος τα αποτελέσματα θα βγουνε σήμερα το βράδυ αργά η το πρωί μόνο άμα γίνει τπτ με το κορονοϊού αλλάξει τελευταία στιγμή κάτι να πάει πιο κάτω ημερομηνία.
Φίλε μου το ότι θα βγουν σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί στο είπε κάποια έγκυρη πηγή ή το υποθέτεις ; Φιλικα στο λέω πάντα γιατί εδώ μέσα δεν είναι λίγες οι φορές που ο καθένας λέει ότι του κατέβει..
-
Κωστας
Για την μονιμοποίηση και για αποτελέσματα μου το είπε γνωστός μου που είναι στην επιτροπή μορίων μέσα στην αστυνομία στη μυτιληνη. Σας είπα ότι μου είπε άμα μου είπε ψέματα σας λέω και εγώ ψέματα.
-
ΜΗΤΣΟΣ
Δηλαδή Κωστή μετά τη 5ετια θα υπάρχει μονιμοποίηση σου είπε ο γνωστός σου; Εγώ θεωρώ ότι μετά τη 5ετια θα υπάρχει ΝΑΙ..
Κωστας έγραψε:Για την μονιμοποίηση και για αποτελέσματα μου το είπε γνωστός μου που είναι στην επιτροπή μορίων μέσα στην αστυνομία στη μυτιληνη. Σας είπα ότι μου είπε άμα μου είπε ψέματα σας λέω και εγώ ψέματα.
Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι για την ενημέρωση , και ελπίζω να κατάλαβες ότι σε ρώτησα καθαρά φιλικά και όχι ειρωνικα !
Έβγαλαν την ανακοίνωση χωρίς να έχουν μέσα τον πίνακα οι κερατάδες χαχαχα τώρα θα τον βάζουν λογικά θα κάνουν διορθώσεις
Ναι ρε παιδιά τι φάση αυτό είδα και εγώ.. βλέπω την ανακοίνωση αλλά όχι τον πίνακα !
Ρε τους σατανάδες χααχχαkamp_john έγραψε:Ναι ρε παιδιά τι φάση αυτό είδα και εγώ.. βλέπω την ανακοίνωση αλλά όχι τον πίνακα !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Loco7 και 16 επισκέπτες