Δηλαδη εσυ στη θεση μας, θα ησουν πεπεισμενος μονο αν γινοταν αναφορα απο επισημα χειλη; Ανεβασε σε παρακαλω εξαγγελια υπουργου για προκηρυξεις διαχρονικα και απο οπουδηποτε.observer έγραψε: Παντως επειδη κατα καιρους βλεπω καποιοι να γραφουν στον τονο "αλλα μας υποσχεθηκαν αλλα κανουν",να σημειωσω οτι ποτε δεν εγινε αναφορα απο επισημα χειλη (Υπουργος) για προσληψη ε. Φ.Η "ανακοινωση" (με απολυτη βεβαιοτητα οτι βγαινει αμεσα) εγινε απο Βημα, Εθνος και ΣΕΦΕΑΑ. Ολοι συμφερον ειχαν και οι εφημεριδες (να πουλησουν φυλλαδες) και το ΣΕΦΕΑΑ (να πιεσει καταστασεις).
Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2014)
Φιλε δεα μαλ τι ασχολεισαι; ηθελα και να ξερα γιατι μερικοι που δεν σας ενδιαφερει η προκ μπαινετε και μας τα πριζετε?
Αυτον τον ενδιαφέρει γιατι πιστεύει οτι αν δε βγει η προκήρυξη των φρουρών το Σεπτ θα τον πάρουν στη σχολή. Μας τα έχει κάνει τσουρέκια και κάθε 10 ποστ υπάρχει μια δική του δημοσίευση με τις λέξεις "μεσοπρόθεσμο", "580 κατ έτος ", "επιτυχόντες".
ΥΓ Ένα ποστ του δεν έχει σβηστεί που μας τα έχει κάνει μπαλες και γράφει τα ίδια και τα ίδια.
ΥΓ Ένα ποστ του δεν έχει σβηστεί που μας τα έχει κάνει μπαλες και γράφει τα ίδια και τα ίδια.
Θελω και μπορώ !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Μεταξύ μας, όσο αισιοδοξία να έχει κάποιος, λίγο λογικά αν το δούμε το θέμα, δεν πάει καθόλου καλά. Είναι τόσοι απέναντι μας (επιτυχόντες 2013, ΠΟΑΣΥ, Δημοτικοί Αστυνομικοί, ΤΡΟΙΚΑ κλπ.) που αν βγεί κάποια στιγμή η προκήρυξη, θα δημιουργήσει χάος! Φτάνουμε μέσα Ιουλίου και δεν υπάρχει κανένα απολύτως νέο, το οποίο δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό...
Δεν αμφιβαλλει κανεις οτι τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα. Για αυτο περιμενουμε και αφουγκραζομαστε. Ακροαστικο φυλακιο ενα πραγμα. Καλη συνεχειαConstantine έγραψε: Μεταξύ μας, όσο αισιοδοξία να έχει κάποιος, λίγο λογικά αν το δούμε το θέμα, δεν πάει καθόλου καλά. Είναι τόσοι απέναντι μας (επιτυχόντες 2013, ΠΟΑΣΥ, Δημοτικοί Αστυνομικοί, ΤΡΟΙΚΑ κλπ.) που αν βγεί κάποια στιγμή η προκήρυξη, θα δημιουργήσει χάος! Φτάνουμε μέσα Ιουλίου και δεν υπάρχει κανένα απολύτως νέο, το οποίο δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό...
Παντως πιστευω αν γινει κατι θα γινει μεσα στον Αυγουστο-γιατι κανει θαυματα η θερινη Βουλη- ολα τα αλλα ειναι περριτα... Αν ως τοτε ΠΙΣΤΕΥΩ λεω-δε μιλαω απο πληροφοριες- οτι ως τοτε αν γινει κατι...
Δεν θα βγει τιποτα μεχρι ΚΑΙ του χρονου συμφωνα με το μεσοπροθεσμο, μην αναλωνεστε τζαμπα... Καλο καλοκαιρι
- observer
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 48
toro έγραψε:Η εκλογές, η αναδιάρθρωση, οι αντιδράσεις κάποιων και οι αλλαγές της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του σώματος είχαν ως αποτέλεσμα το πάγωμα της προκήρυξης για την πρόσληψη νέων Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ. ΑΣ. Το αίτημα μας για νέες προσλήψεις ήταν ένα από τα πολλά θέματα που συζητήθηκαν στις συναντήσεις μας και τέθηκε εξ αρχής στην νέα ηγεσία από την οποία και αναμένουμε απαντήσεις. Για κάθε νέα εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε όπως κάνουμε πάντοτε. Απο σεφεα
Δικαιολογιες αερολογιες γενικοτητες για να δικαιολογηθουν τα αδικαιολογητα.
Τι παει να πει οι "αντιδράσεις κάποιων"; Τι αοριστολογια ειναι αυτη;
To αιτημα σαφως και υπαρχει και υπηρχε καθε χρονο αλλα αυτο δεν λεει κατι.
υ. Γ Dea_Lok δεν πιστευω αυτο που γραφεις. Ισα ισα το αντιθετο πιστευω για να βγει προκυρηξη ε. Φ σπαζοντας το παγωμα προηγουμενως θα εχει δοθει εντολη για αποροφηση των ηδη επιχτυχοντων απο φετος. Αλλο τι θελω αλλο τι πιστευω αυτη ειναι η διαφορα μας
υ. Γ.2 Εσυ Dea_Lok ακομα μπαινεις και γραφεις που κοροιδευες τον κοσμο που εγραφες οτι βγαινει σιγουρα τον μαρτη με δηθεν υψηλοβαθμες πηγες παιρνοντας κοσμο στον λαιμο σου; Μιλαμε για πολυ θρασος.
observer έγραψε:
υ. Γ.2 Εσυ Dea_Lok ακομα μπαινεις και γραφεις που κοροιδευες τον κοσμο που εγραφες οτι βγαινει σιγουρα τον μαρτη με δηθεν υψηλοβαθμες πηγες παιρνοντας κοσμο στον λαιμο σου; Μιλαμε για πολυ θρασος.
Ναι. Τελικά το συζήτησα με το μπαμπα μου και είπαμε, να μη τη βγάλουμε το Μάρτιο όπως θα κατάλαβες. Θέλω να ζητήσεις συγνώμη εκ μέρους μου απο το κόσμο που εξαπάτησα εγώ προσωπικά και να τους ενημερώσεις οτι, με το μπαμπά μου σκεφτόμαστε να τη βγάλουμε τη προκήρυξη τελος του καλοκαιριου.

Περα απο τη πλάκα, αν σε ενδιαφέρει τοσο πολύ το τι έγινε το Μάρτιο, να το συζητήσουμε. Με κανα 2 παιδια που μιλάμε με προσωπικά μηνύματα ξέρουν.
Θελω και μπορώ !
Φιλε observer, τελικα εχω καταληξει να θαυμαζω την επιμονη σου, αλλα το εχω απορια, ειδικα τα τελευταια μηνυματα σου που αποσκοπουν; Στο να μας πεις οτι ειχες δικιο; Αν και στην ιστορια δεν εχει μπει τελεια, για μενα ευκολο ειναι να σου πω, ειχες δικιο! Να μοιρασω και 50 καμψεις σε ολους σαν τιμωρια; Αποσο θυμαμαι εισαι επιτυχων στην αστυφυλακων, πηγαινε λοιπον σε παρακαλω να πιεις ενα παγωμενο καφεδακι και να απολαυσεις τις τελευταιες μερες σου σαν πολιτης, και ασε μας να βραζουμε στο ζουμι της αναμονης. Ευκολο; Ευκολο.observer έγραψε:Δικαιολογιες αερολογιες γενικοτητες για να δικαιολογηθουν τα αδικαιολογητα. Τι παει να πει οι "αντιδράσεις κάποιων"; Τι αοριστολογια ειναι αυτη;To αιτημα σαφως και υπαρχει και υπηρχε καθε χρονο αλλα αυτο δεν λεει κατι. Υ. Γ Dea_Lok δεν πιστευω αυτο που γραφεις. Ισα ισα το αντιθετο πιστευω για να βγει προκυρηξη ε. Φ σπαζοντας το παγωμα προηγουμενως θα εχει δοθει εντολη για αποροφηση των ηδη επιχτυχοντων απο φετος. Αλλο τι θελω αλλο τι πιστευω αυτη ειναι η διαφορα μαςυ. Γ.2 Εσυ Dea_Lok ακομα μπαινεις και γραφεις που κοροιδευες τον κοσμο που εγραφες οτι βγαινει σιγουρα τον μαρτη με δηθεν υψηλοβαθμες πηγες παιρνοντας κοσμο στον λαιμο σου; Μιλαμε για πολυ θρασος.toro έγραψε:Η εκλογές, η αναδιάρθρωση, οι αντιδράσεις κάποιων και οι αλλαγές της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του σώματος είχαν ως αποτέλεσμα το πάγωμα της προκήρυξης για την πρόσληψη νέων Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ. ΑΣ. Το αίτημα μας για νέες προσλήψεις ήταν ένα από τα πολλά θέματα που συζητήθηκαν στις συναντήσεις μας και τέθηκε εξ αρχής στην νέα ηγεσία από την οποία και αναμένουμε απαντήσεις. Για κάθε νέα εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε όπως κάνουμε πάντοτε. Απο σεφεα
Ναι παιδιά συμφωνω και εγω που ενδιαφέρομαι προσωπικά για την προκύρηξη, κάθε μέρα μπαινω να ενημερωθώ για τίποτα ΝΕΟ και έχουμε εσας που μας ¨ενημερώνετε" επίμονα για τα παλιά. Όχι ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε. Τα πράγματα αλλάζουν δυναμικά και μεχρι τελευταια στιγμή έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε για την προκήρυξη και να συζητάμε ότι γίνεται. Όσοι είναι απο αστυφυλάκων έχουν "δέσει τον γάιδαρο τους" και καλό είναι να απολαύσουν το καλοκαίρι ξένοιαστα εφόσων αργά ή γρήγορα ξέρουν που θα βρίσκονται. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί τρώγεστε με το συγκεκριμένο θέμα.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
Οι καιροι ειναι δυσκολοι για προκηρυξη η αληθεια ειναι... Αλλα ας εχουμε υπομονη... θα βγει πιστευω.
Ετσι θελουν πολλοι να πιστευουν φιλε 317ρη
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 68
Δεν πρεπει κανεις να στηριζεται αποκλειστικα στην προκηρυξη... Εγω δουλευω κανονικα... απλα αν βγει και περασω δηλωνω παραιτηση. Αν δεν βγει συνεχιζω την δουλεια μ. Ελπιζω να μην υπαρχουν ατομα που να κρεμονται αποκλειστικα απο το "ΑΝ" θα βγει προκηρυξη. 

Δουλεύω δουλεύεις μας δουλεύουν! Και ανεργεία στο 28%. Με το τι ασχολείτο ο καθένας νομίζω δεν αφορά το θέμα του Forum ας μη ξεφεύγουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης