Επιλαχόντες Πυροσβεστικής (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
testpasword
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 280

Δημοσίευση από testpasword »

Καταλαβαίνω την οργή σου φίλε good4you. Έχω περάσει κι εγώ από πολλά στάδια συναισθημάτων για το συγκεκριμένο θέμα. Οργή, μίσος, αγανάκτηση και στο τέλος κατανόηση. Κατανόηση της λειτουργίας του συστήματος. Άπαξ και κατανοήσεις το σύστημα, όλα αυτά που νοιώθεις, αυτομάτως διαγράφονται και ξεκινάς να βάζεις το μυαλό σου σε λειτουργία για το πως θα νικήσεις το σύστημα.
Φίλε takis, σωστά έχεις επισημάνει ότι είναι δύο οι επίσημες διαγραφές, σύμφωνα με το σάιτ της Πυροσβεστικής. Αυτό που δεν μας έχουν πει όμως (ούτε το έχουν αναρτήσει επίσημα στο σάιτ για δικούς τους πονηρούς λόγους), είναι ότι έχουν παραιτηθεί άλλα 4 άτομα για να γίνουν δόκιμοι αξιωματικοί, καθώς επίσης κι άλλος ένας για προσωπικούς λόγους.(Αυτά τα λέω με στοιχεία έπειτα από δική μου έρευνα. Διάβασε τις παλαιότερες αναρτήσεις μου στο ίδιο θέμα για να καταλάβεις τί εννοώ). Ακόμη, αν τελικά αποφασίσουν να πάρουν άτομα για την προκήρυξη των 725, τότε σύμφωνα με τους πίνακες (έπειτα από δική μου προσωπική έρευνα με στοιχεία) περίπου 125 άτομα ΠΠΥ θα μεταπηδήσουν για να καλύψουν τις θέσεις των 725 αφού είχαν πάρει μέρος και στις δύο προκηρύξεις (ΠΠΥ κ 725). Βλέπεις αυτό το γνώριζαν εκ των προτέρων, γιατί όταν είχαμε κατέβει για τα αθλήματα μας έλεγαν ότι όλοι είμαστε περασμένοι και απλά να περιμένουμε να μας ειδοποιήσουν για την έναρξη της σχολής. Αλλά κι αυτοί λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού η τρόικα έκοψε τις προσλήψεις και τους άφησε εκτεθιμένους.
Νικολας Φραγκ

Δημοσίευση από Νικολας Φραγκ »

Πολυ σωστα φιλε tespassword. Ετσι εχουν τα πραγματα, εμενα προσωπικα οταν τον ρωτησα τι γινεται τωρα που περασαμε; Λεγομαστε συναδελφοι μου απαντησε σε λιγοτερο απο ενα μηνα 8α σας καλεσουν μα περασετε σχολειο. Αλλα ολα ηρθαν αναποδα τελικα.
roubik

Δημοσίευση από roubik »

Παιδια για ριξτε μια ματια μηπως ανοιξει και ο δρομος για εμας;

http://www.pospid.gr/node/1353
Νικολας Φραγκ

Δημοσίευση από Νικολας Φραγκ »

Φιλε rubik η σωστη κινηση ειναι να τρεξει ξανα των 725 να παρει τους πρωτους επιτυχοντες απο την 4000 ππυ (απο οτι διαβασα ειναι 120+ - πρπ) και να αποροφησει εμας το τελευταιο γκρουπ των 4000 που δωσαμε αθληματα μαρτιο και καποιους συνανθρωπους μας που εμειναν απεξω πριν απο εμας. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος. Πιστευω αυτο περιμενουμε ολοι πως και πως. Αλλιως δν βλεπω να μας αποροφησουν ποτε. Καλη μας δυναμη, οποτε μπαινουμε εδω μεσα μας τρεμει το φιλοκαρδι καθε φορα με μια νεα αναρτηση.
CHRIS

Δημοσίευση από CHRIS »

Γεια σε ολουσ
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από PRIST »

Αυτο φαινεται να ειναι το πιο σωστο. να ρωτησω κατι; Που μπορω να δω τον πινακα των ιδιωτων επιλαχοντων; Ιδιωτες και πολιτες το ιδιο δεν ειναι; Εχω μεινει λιγο πισω γιατι απογοητευτηκα και δεν ξανασχοληθηκα με το θεμα. παντως το γεγονος οτι προχωρανε την προσληψη των 725 ειναι θετικο.
Άβαταρ μέλους
Rubik
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Rubik »

To φαινεται απο το ειναι φιλε prist διαφαρα παρα πολυ επειδη το εχω ψαξει παρα πολυ το θεμα η μονη λυση ειναι με δικηγορο
Επισης ειμαι ενας απο τους πρωτους που πρεπει να παρουν με βαση παντα τους πινακες
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Εχει κινηθει καποιος νομικα; Υπαρχει περιπτωση να διαγραφει η προκυρηξη η να ληξει; Παρακαλω ας με ενημερωσει καποιος. Ποσοι ειμαστε ολοι οι επιλαχοντες ιδιωτες?
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Οταν λες νομικα απαιτωντας τι; Και εγω στους πρωτους ειμαι αλλα δεν ξερω ακριβως ποσο; Ο δικηγορος ποσα παιρνει; διαφωτησε με λιγο αν μπορεις. επισης αν τρεξει ολη η προσληψη των 725 δεν θα φυγουν καποιοι απο την πενταετων για να πανε εκει; Και ετσι δεν θα παρουν εμας για να συμπληρωσουν τις κενες θεσεις?
Άβαταρ μέλους
Rubik
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Rubik »

Δεν ξερω αν θα καλυψουν τις υπολοιπες θεσεις εγω σ μιλαω με βαση οτι εχει γινει τωρα... Με οτι διαγραφες εχουν γινει στειλε μ το email με pm Σου να σου στειλω τους πινακες
οι οποιοι εχουν ισχυ για 3 χρονια δλδ μεχρι του χρονου περιπου οπου και ληγουν και τελος μετα '''εαν κανω λαθος να με διερθωσει καποιος''''
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Επειδη πρωτη φορα μπηκα σε φορουμ και δεν το χω προς το παρον μπορουμε να μιλησουμε fb; Ο γερογιαννης που ηταν στο αρχηγειο καθε φορα που επαιρνα οτι ηξερε μου το ελεγε. Αυτοι που ειναι τωρα γιατι δεν λενε τιποτα; Δεν ξερουν?
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Πρωτη φορα χρησιμοποιω φορουμ, και δεν το χω προς το παρον. Μπορεις να μου το στειλεις στο φαις μπουκ?
Άβαταρ μέλους
Rubik
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Rubik »

Δεν εχεις το email ς; Δεν εχω fb
Nikolasfrag
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 223

Δημοσίευση από Nikolasfrag »

Εμαθα απο ιδιωτη πενταετη οτι αυτοι θελουν να μας παρουν κ εμας τους τελευταιους επιλαχοντες.
PRIST
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PRIST »

Μηπως γνωριζεις φιλε ποσοι ειμαστε ολοι οι υπολοιποι ιδιωτες επιλαχοντες; Και αν υπαρχει πινακας που μπορουμε να δουμε?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες