antonis έγραψε:Γιατι να μη την συγκρινουμε με παλιες νικο; Τωρα δλδ ειναι ολοι αριστουχοι ειδικοδυναμιτες δοκιμοι και με ξενες γλωσσες τρεις ο καθενας; Οι ιδιοι ειναι με αυξημενα τα γνωστα μορια; Κανεις τεραστιο λαθος. Εισαι ο μονος που το πιστευει αυτο και επιμενεις περισσοτερο απ'ολους. Αγχωνεις τον κοσμο αδικα
ναι. Θα εχουν ολοι πολλα μορια ετσι νομιζω... Δεν ειναι οτι ειναι ολοι ειδικοδυναμιτες και δοκιμοι αλλα οκ αφου το θετεις ετσι... Μεσα σε 400 απο την α και 100 απο την β θα ειναι ναι ολοι ειδικοδυναμιτες και δοκιμοι... Να ανεραισω κατι... ! το ειδικοδυναμιτες και δοκιμοι μη σου φταει παντα... Ενας ειδικοδυναμιτης και δοκιμος μπορει να εχει πολυ χαμηλο απολυτηριο/ενας που δεν ειναι δοκιμος αλλα εχει ειδικες δυναμεις με καλο βαθμο και πολυτεκνος ξεπερνα τα μορια του εδικοδυναμιτη δοκιμου που λες... Μαθαμε τωρα... Δοκιμοι και δοκιμοι... Δεν δινουν μονο σοτυς δοκιμους μορια... Ενας που εχεις κανει 3 παιδια εχει 400 μορια...
Αραξτε... Υπομονη... Οχι αλλες υποθεσεις ας περιμενουμε...18 αυριο ο μηνας, πιστευω μεχρι τελος Του μηνος να εχουν βγει... Ας πει κατι σχετικο καποιος για τις βασεις που ξερει... Με τεκμηρια... Γιατι αν το παμε ετσι... Ποιος Μου λεει εμενα οτι φετος δεν εκανε τα χαρτια του καθε καρυδιας καρυδι με 1800 μορια και κατω, οτι πιο πολλοι ειναι με τατουαζ, χοντροι και κουτσοι; Ε; Οποτε ας αραξουμε λιγο και να μιλαμε λογικα... ... ...
Νατος κι ο αλλος.19 απολυτηρια λεει. Παρατανε την ιατρικη για να γινουν ειδικοι φρουροι. Ελπιζω να φταιει το αγχος που δεν σκεφτεστε σωστα γιατι αλλιως δεν παμε καλα. Πανω απο 2500 μορια θα εχουν το πολυ 200 ατομα και αλλα 100 πανω απο 2400. Η βαση θα ειναι το πολυ 2350. Και ναι το 2350 ειναι οντως στο θεο
antonis έγραψε:Νατος κι ο αλλος.19 απολυτηρια λεει. Παρατανε την ιατρικη για να γινουν ειδικοι φρουροι. Ελπιζω να φταιει το αγχος που δεν σκεφτεστε σωστα γιατι αλλιως δεν παμε καλα. Πανω απο 2500 μορια θα εχουν το πολυ 200 ατομα και αλλα 100 πανω απο 2400. Η βαση θα ειναι το πολυ 2350. Και ναι το 2350 ειναι οντως στο θεο
καλη αποψη και αυτη. πολυ καλη. το πιστευω και αυτο.2350 βαση. Και ναι τα 2350 ειναι στον θεο. αλλα μην ξεχναμε και τις εκπληξεις
antonis έγραψε:Νατος κι ο αλλος.19 απολυτηρια λεει. Παρατανε την ιατρικη για να γινουν ειδικοι φρουροι. Ελπιζω να φταιει το αγχος που δεν σκεφτεστε σωστα γιατι αλλιως δεν παμε καλα. Πανω απο 2500 μορια θα εχουν το πολυ 200 ατομα και αλλα 100 πανω απο 2400. Η βαση θα ειναι το πολυ 2350. Και ναι το 2350 ειναι οντως στο θεο
Ετσι πιστευω θα εχουν τα πραγματα και το μονο που μπορουμε να κανουμε τωρα ειναι να ηρεμησουμε και να περιμενουμε τα αποτελεσματα. Καλη τυχη σε ολους παιδες
Εχετε μουρλαθει τελειως τι βασεις ειναι αυτες που λετε 2500 για α και 2800 για β ειπαμε εγιναν πολλες αιτησεις ωραια αλλα λιγα παδια εχουν τα μορια μην ακουω βλακειες! Πριν μια βδομαδα με πηραν τηλ απο το αρχηγιο λογο οτι δεν ειχα συμπληρωσει κατι σωστα και μου λεει ο υπαστυνομος εχεις 2410 για α ειναι κριμα να μεινεις απ εξω πηγαινε ξανα στο τμημα να κανεις αλλη αιτηση και τον ρωτησα και μου λεει πως ειμαι μεσα να μην ανχωνομαι τωρα μπορει να ειμαι και στην μεση μπορει και στο τελος παντως οποιος εχει 2410 και πανω ειναι μεσα! Μην λεει ο καθενας εδω μεσα οτι θελει και τρομαζετε τον κοσμο αδικα! Πιστευω πως απο την επομενη δευτερα θα ξεκινησουν να βγαζουν τα αποτελεσματα ειναι λιγα ατομα!