Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
Εγώ έμαθα από βδομάδα ξεκινάνε επίσημα αλλά όποιος ήθελε, μπορούσε να πάει από σήμερα με ραντεβού.
Ραντεβου θα μου κλεισουν και μενα εδω που μενω βπ με αδειο τμημα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 172
Καλησπέρα παιδιά ... Ο καθένας στο τμήμα είναι υπεύθυνος και έχει την υποχρέωση να ρωτήσει να μάθει για τη προκήρυξη ώστε να ναι ετοιμος να υποδεχθεί υποψήφιους ... Πάντως στην δίκη μου πόλη όλα πηγαίνουν ρολόι ... Τώρα ο καθένας αν είναι στον κόσμο του και δεν δίνει σημασία και τεμπελιάζει απλά δυσκολεύει τα παιδιά που θέλουν να κάνουν τα χαρτιά και μα ησυχάσουν να μην αγχώνονται ... Άκουσα πάντως ότι τους πάτησαν γκάζια από το υπουργείο για πολλά παράπονα και καθυστερήσεις και ότι θα τρέξουν καλύτερα σε όλη την Ελλάδα
-
- Υπολοχαγός
Άντε να περάσουν οι μέρες να βγουν να ησυχάσουμε γιατί θα χαζεψουμε στο τέλος από την αγωνία και το άγχος Χα χα χα...
Panellas93 έγραψε:Άντε να περάσουν οι μέρες να βγουν να ησυχάσουμε γιατί θα χαζεψουμε στο τέλος από την αγωνία και το άγχος Χα χα χα...
Ανέμενε παν... Εδω δεν άρχισαν οι αιτήσεις ακόμα 😜😜
-Bildakoss-
-
- Υπολοχαγός
Bild έλα να πάμε σε κάνα νησί με όλα τα παιδιά από εδώ να περάσει ο καιρός
Panellas93 έγραψε:Bild έλα να πάμε σε κάνα νησί με όλα τα παιδιά από εδώ να περάσει ο καιρός
Είπαμε Άγιο Δομήνικο Θα πάμε 🤣
-Bildakoss-
Αλλονησο ή Ικαρία να πάτε, μαζεύει πολλούς αναρχοκουλτουριαρηδες με τους οποίους μπορεί αργότερα να συναντηθείτε στα ΑΕΙ.
EcoMike έγραψε:Αλλονησο ή Ικαρία να πάτε, μαζεύει πολλούς αναρχοκουλτουριαρηδες με τους οποίους μπορεί αργότερα να συναντηθείτε στα ΑΕΙ.
Καλύτερα Ικαρία έχει και πολλά πανηγύρια...
-Bildakoss-
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 475
Είναι νωρίς ακόμα για τα αποτελέσματα. Προσπάθησε να μην αγχώνεσαι φίλε γιατί έχει πολύ καιρό για τα αποτελέσματα. Καλή σου επιτυχία.Panellas93 έγραψε:Άντε να περάσουν οι μέρες να βγουν να ησυχάσουμε γιατί θα χαζεψουμε στο τέλος από την αγωνία και το άγχος Χα χα χα...
-
- Υπολοχαγός
Bild όπου θες αλλά θα πάρουμε και τον Mike παρόλο που μας σνομπάρει εμείς δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε ...Charlie να σαι καλά λεβέντη μου
Όχι ότι δίνω τόσο βάση, απλά θέλω να πω ότι γενικά ακούγεται.
https://www.google.com/amp/s/workenter.gr/el/article/29138/panepistimiakh-astunomia-tora-aithseis-gia-1-000-monimes-8eseis%3famp
Σε πρώτη φάση θα προσληφθούν 400 Μόνιμοι υπάλληλοι, ενώ οι πρώτοι 600 Επιλαχόντες θα βρίσκονται σε "θέση βολής" να διοριστούν το αμέσως προσεχές εννεάμηνο.
https://www.google.com/amp/s/workenter.gr/el/article/29138/panepistimiakh-astunomia-tora-aithseis-gia-1-000-monimes-8eseis%3famp
Σε πρώτη φάση θα προσληφθούν 400 Μόνιμοι υπάλληλοι, ενώ οι πρώτοι 600 Επιλαχόντες θα βρίσκονται σε "θέση βολής" να διοριστούν το αμέσως προσεχές εννεάμηνο.
Η βάση στα Οππι με ρεαλιστική προσέγγιση πόσο θα είναι ; Για; Τους πρώτους 400Εννοώ ;2900-3000;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
κατι τετοιο πιστευω κ εγω.CSI AGENT έγραψε:Η βάση στα Οππι με ρεαλιστική προσέγγιση πόσο θα είναι ; Για; Τους πρώτους 400Εννοώ ;2900-3000;
Κανείς δε μπορεί να το ξέρει αυτό. Η δική μου εκτίμηση είναι ότι η βάση μπορεί αρχικά να είναι 3200-3250 για τους 400 αλλά λόγω του ότι πολύ θα φύγουν ή δε θα περάσουν τα αθλήματα, η βάση αυτομάτως θα πέφτει γιατί θα παίρνουν επιλαχών. Τώρα μπορεί όλοι να πέφτουμε έξω. Κανείς δε ξέρει!CSI AGENT έγραψε:Η βάση στα Οππι με ρεαλιστική προσέγγιση πόσο θα είναι ; Για; Τους πρώτους 400Εννοώ ;2900-3000;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες